tarantules Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου έχει έρθει το παρακάτω spam sms στο κινητό μου και είμαι στο τσάκ να τους κάνω καταγγελία.Πως μπορώ να βρω την πηγή του μηνύματος εαν όντως είναι της εταιρίας αυτής ; Αντί για κινητό γράφει το όνομα της εταιρίας.Αν τους ρωτήσω μπορούν να προφασιστούν οτι δεν το έστειλαν αυτοί; Εννοείται οτι δεν γράφτηκα ποτέ σε οποιοδήποτε newsletter τους και βλέπω από κάτω να έχει και link για unsubscribe.Αν δεν κάνω λάθος είναι η 2η φορά που μου στέλνουν οι συγκεκριμένοι.Επίσης το κινητό μου που το βρήκαν; Ακόμα και το viber που έχω , έχω αποκλείσει όλες τις διαφημίσεις μέσω της εφαρμογής. Spoiler Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από tarantules
sdikr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Και εμένα μου ήρθε (σε viber) έχω αγοράσει παλιότερα (πάνω απο 3 με 5 χρόνια ) απο αυτούς, μήπως έχεις αγοράσει εσύ ή μήπως το νούμερο σού είναι σχετικά νέο;
tarantules Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, sdikr είπε Και εμένα μου ήρθε (σε viber) έχω αγοράσει παλιότερα (πάνω απο 3 με 5 χρόνια ) απο αυτούς, μήπως έχεις αγοράσει εσύ ή μήπως το νούμερο σού είναι σχετικά νέο; Ούτε έχω αγοράσει ποτέ από αυτούς , ούτε το νούμερό μου είναι νέο.Το έχω πάνω από 20 χρόνια.
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Και μενα μου ηρθε. Καποτε πρεπει να ειχα αγορασει απο αυτους, αλλα δεν εχει να λεει. Ποτε δε τικαρω τις επιλογες που εχουν για επικοινωνια για προσφορες. Οπως και να χει το σπαμαρισμα με σμς πως το αποφευγουμε; Στα mail συνηθως εχει unsubscribe.
sdikr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Και μενα μου ηρθε. Καποτε πρεπει να ειχα αγορασει απο αυτους, αλλα δεν εχει να λεει. Ποτε δε τικαρω τις επιλογες που εχουν για επικοινωνια για προσφορες. Οπως και να χει το σπαμαρισμα με σμς πως το αποφευγουμε; Στα mail συνηθως εχει unsubscribe. Μα δεν σου λέει για να πατήσεις για Unsubscribe; Μετά κάνεις και εγράφη στο μητρώο 11 και γενικά προσεχείς που δίνει κινητό Θεωρητικά μπορείς να κάνεις καταγγελία και αυτοί πρέπει να αποδείξουν πως έχεις δώσει συγκατάθεση
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, sdikr είπε Μα δεν σου λέει για να πατήσεις για Unsubscribe; Μετά κάνεις και εγράφη στο μητρώο 11 και γενικά προσεχείς που δίνει κινητό Θεωρητικά μπορείς να κάνεις καταγγελία και αυτοί πρέπει να αποδείξουν πως έχεις δώσει συγκατάθεση Ειμαι γραμμενος στο μητρωο και το κινητο δε το δινω πουθενα. Σκεψου οτι σπαμαρισμα σε σμς η κληση εχω να φαω χρονια. Και ο αριθμος ειναι 20 χρονων... Σε λινκ απο σμς για απεγγραφη δε παταω για κανενα λογο.
sdikr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, Dantε είπε Ειμαι γραμμενος στο μητρωο και το κινητο δε το δινω πουθενα. Σκεψου οτι σπαμαρισμα σε σμς η κληση εχω να φαω χρονια. Και ο αριθμος ειναι 20 χρονων... Σε λινκ απο σμς για απεγγραφη δε παταω για κανενα λογο. Να ξέρεις πως αυτό το λινκ σε legit περιπτώσεις δουλεύει και το τηρούν πάντως
CyberCr33p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Στα ελληνικά δίκτυα γίνεται να σταλθεί SMS που να έχει ο αποστολέας χαρακτήρες (ότι θέλεις) και όχι νούμερα. Αντίθετα σε αμερικάνικα νούμερα και σε κάποιες άλλες χώρες δεν επιτρέπεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα