korakios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Έως τα 500.000χλμ που θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας, θα έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια. λίγα έβαλες , είναι γνωστό και δοκιμασμένο οτι πάνε πάνω απο μύριο 😂 3 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε δεν θέλουμε αυτά τα ηλεκτρικά του διαβόλου. προσωπικά δεν έχω θέμα αρκεί να μην τα πλήρωνα έμμεσα όποιος γουστάρει ηλεκτρικό ας πάρει , δε μου πέφτει λόγος στα γούστα άλλων 1
Vasilisxd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, korakios είπε λίγα έβαλες , είναι γνωστό και δοκιμασμένο οτι πάνε πάνω απο μύριο 😂 Σωστά, πάνε και μύριο. 2
dtk-386 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 τα 38 κύριοι τα πληρώνετε μπροστά. τα 8 ΘΑ τα πάρετε κάποια στιγμή από το κράτος....ΘΑ! βλέποντας το ενδιαφέρον και το πάθος για 38 χιλιάρικα μπαταριοκινούμενο καταλαβαίνω γιατί στο Γιουνανιστάν παίζουν πολλά μαύρα.....αυτό πάει στον άλλο που είπε όσα δεν φτάνει η αλεπού. αγαπητέ μου τέτοια να μην τα φτάσουμε ποτέ. να μου λεγες για κάτι πιο σοβαρό να σου λεγα οκ. 2
Getapen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Θα περιμένω να μπει skroutz και θα το χτυπήσω.. 1
PaNtErAz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τα 38 κύριοι τα πληρώνετε μπροστά. τα 8 ΘΑ τα πάρετε κάποια στιγμή από το κράτος....ΘΑ! βλέποντας το ενδιαφέρον και το πάθος για 38 χιλιάρικα μπαταριοκινούμενο καταλαβαίνω γιατί στο Γιουνανιστάν παίζουν πολλά μαύρα.....αυτό πάει στον άλλο που είπε όσα δεν φτάνει η αλεπού. αγαπητέ μου τέτοια να μην τα φτάσουμε ποτέ. να μου λεγες για κάτι πιο σοβαρό να σου λεγα οκ. Χμ... Η αγορά αμαξιού δηλώνεται στο Ε1. Αν δεν το δικαιολογείς τότε πληρώνεις ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ λεφτά, άσχετα αν το πήρες με μάυρα-άσπρα κτλ... Έχεις κάνει ποτέ φορολογική; Πήρες ποτέ αμάξι; 14
donteo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Το βασικο ξεχασατε Volvo Made in China ! ΚΩΜΩΔΙΑ 2 1
AtiX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τα 38 κύριοι τα πληρώνετε μπροστά. τα 8 ΘΑ τα πάρετε κάποια στιγμή από το κράτος....ΘΑ! βλέποντας το ενδιαφέρον και το πάθος για 38 χιλιάρικα μπαταριοκινούμενο καταλαβαίνω γιατί στο Γιουνανιστάν παίζουν πολλά μαύρα.....αυτό πάει στον άλλο που είπε όσα δεν φτάνει η αλεπού. αγαπητέ μου τέτοια να μην τα φτάσουμε ποτέ. να μου λεγες για κάτι πιο σοβαρό να σου λεγα οκ. Καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να μιλάς για μαύρα και ταυτόχρονα να το δηλώνεις για την επιδότηση, άδεια, τέλη κλπ κλπ… 5 1
Nos20VT Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Corolla hybrid 4,5 καταναλωση/800 χιλιομετρα πολη/παω οπου και οποτε θελω-γεμιζω καυσιμα/33Κ Ηλεκτρικο να βγει με αυτα τα χαρακτηριστικα και θα παρει ο κοσμος...και τωρα πηγε 33...παλια ειχε 25. Με περιορσιμο στα χιλιομετρα και με προυποθεσεις, αποσβεση σε 15 χρονια δουλεια δεν γινεται... botakia της tesla!! βαρατε...αχαχαχαχαχα Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Nos20VT 2
MikhailBakurin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Άσε ρε πονηρέ, αν δεν μυρίζει η βενζίνη όταν πας στο βενζινάδικο δεν είναι αμάξι. Toyotaρα επίσης Ιάπωνας εγγύηση μπαμ μπουμ τσέλικα τούρμπο. Τι πας να εξηγήσεις και σε ποιούς; Ο άλλος λέει 38,000δρχ. Άσε που έχουμε πολλά τσιπάκια από τα εμβολια δεν θέλουμε αυτά τα ηλεκτρικά του διαβόλου. ΝΙΚΗ μόνο! Το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ και καιρό στο ινσόμνια. "Μπαμ μπουμ τσέλικα 1999 τούρμπο" , φράση που υιοθετώ παραχρήμα όποτε θέλω να ειρωνευτώ μίζερο ανθυποβαλκάνιο. 8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τα 38 κύριοι τα πληρώνετε μπροστά. τα 8 ΘΑ τα πάρετε κάποια στιγμή από το κράτος....ΘΑ! βλέποντας το ενδιαφέρον και το πάθος για 38 χιλιάρικα μπαταριοκινούμενο καταλαβαίνω γιατί στο Γιουνανιστάν παίζουν πολλά μαύρα.....αυτό πάει στον άλλο που είπε όσα δεν φτάνει η αλεπού. αγαπητέ μου τέτοια να μην τα φτάσουμε ποτέ. να μου λεγες για κάτι πιο σοβαρό να σου λεγα οκ. Τα 8 μπαίνουν πάντα και σε όλους. Δεν ξέρω κάποιον που να μην τα έχει πάρει. 30 χιλιάρικα ηλεκτροκινούμενο (''μπαταριοκινούμενα'' άσε να τα λέει κάνας τσιβδός ημίτρελος ηλικιωμένος στο youtube) μάρκας VOLVO, με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι, σε απλά Ελλαδικά, BANGER. Είναι μία σοβαρή κίνηση που κάνει τρελό disrupt στη διεθνή αγορά ηλεκτροκίνητων, γιατί δίνει τη δυνατότητα σε έναν μικρομεσαίο να απολαύσει τελευταία γενιά οικονομίας, τεχνολογίας και, πάνω απ' όλα, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ VOLVO. Το τελευταίο bold πάει για όλους όσους ΤΟΛΜΟΥΝ να συγκρίνουν ένα βόλβο με οποιοδήποτε άλλο όχημα: Όταν βάζεις τη ζωή σου και της οικογένειάς σου σε 4 ρόδες πάνω, ακόμα και το 2% πιθανότητας έξτρα να επιβιώσεις ή να μην τραυματιστείς σε σύγκρουση, είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ οικονομικά αξία. Όσοι θέλουν να μείνουν στο τσελίκα μπουμμπουμ του 99 και το φιεστάκι του 2006 που "δεν έβγανε ποτές του πρόβλεμα στο τεμόνι" , ας μείνουν εκεί, κι ας αναλάβουν και το βάρος της επιλογής. Τουλάχιστον να μην ξερνούν κόμπλεξ το τόπικ. 15 4
Vasilisxd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τα 38 κύριοι τα πληρώνετε μπροστά. τα 8 ΘΑ τα πάρετε κάποια στιγμή από το κράτος....ΘΑ! βλέποντας το ενδιαφέρον και το πάθος για 38 χιλιάρικα μπαταριοκινούμενο καταλαβαίνω γιατί στο Γιουνανιστάν παίζουν πολλά μαύρα.....αυτό πάει στον άλλο που είπε όσα δεν φτάνει η αλεπού. αγαπητέ μου τέτοια να μην τα φτάσουμε ποτέ. να μου λεγες για κάτι πιο σοβαρό να σου λεγα οκ. * Άσχετο, το VW Group σου αφαιρεί την επιδότηση από την αρχή της αγοράς και αναλαμβάνουν οι ίδιοι τα διαδικαστικά της επιδότησης. 4
Jiakometi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, korakios είπε δε μου πέφτει λόγος στα γούστα άλλων Παρ όλα αυτά βλέπω συνεχή συμμετοχή στα thread των ηλεκτρικών, και έντονη προσπάθεια να « επαναφέρεις» στον «ίσιο» δρόμο αυτούς που τα προτιμούν. 5 2
Vasilisxd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Nos20VT είπε Corolla hybrid 4,5 καταναλωση/800 χιλιομετρα πολη/παω οπου και οποτε θελω-γεμιζω καυσιμα/33Κ Ηλεκτρικο να βγει με αυτα τα χαρακτηριστικα και θα παρει ο κοσμος...και τωρα πηγε 33...παλια ειχε 25. Με περιορσιμο στα χιλιομετρα και με προυποθεσεις, αποσβεση σε 15 χρονια δουλεια δεν γινεται... botakia της tesla!! βαρατε...αχαχαχαχαχα Χμμμμ 4,5lt/100χλμ, δηλαδή κοντά στα 9€ και θεωρείς ότι είναι ΟΚ ? Σέρβις ? Απόσβεση εσύ θα κάνεις με το θερμικό ή θα είσαι μια ζωή σόλο-καριέρα μέσα ? Η πλάκα είναι ότι νομίζετε χαζούς αυτούς που παίρνουν ηλεκτρικά. Το δικό μου εντός πόλης καίει 12kWh/100χλμ σε χαλαρούς ρυθμούς, καραδοκιμασμένο, δηλαδή 1,5€/100χλμ, έχω Ηρων σαν πάροχο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Vasilisxd 6
korakios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε Προφανώς, δεν απευθύνεται σε οικογένεια άνω του 1 παιδιού, αλλά με 30.000 ευρώ (επιδότηση), ένα Volvo τύπου SUV με 270 άλογα και κατανάλωση (σπιτικού) ρεύματος 3 ευρώ/100χλμ είναι κελεπούρι. δεν έχω πολύμπριζο να το φορτίσω μιας και στο κομοδίνο έχω το κινητό συνήθως , ίσως βάλω ένα ταφ για το αμάξι 8 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Τα 8 μπαίνουν πάντα και σε όλους. Δεν ξέρω κάποιον που να μην τα έχει πάρει. και τα έχουν πάρει απο όλους σε περίπτωση που ξεχάστηκες , δεν είναι δώρο
Dinos1973 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 35000 δολάρια στην Αμερική, οτιδήποτε πάνω απο αυτό είναι κοροϊδία 1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε 38Κ έχει και η κρατική επιδότηση είναι μεταξύ 8 και 10 χιλιάδων. Πόσο ήθελες να σου δώσουν δηλαδή ένα Σουηδικό ηλεκτροκίνητο SUV; Δέκα χιλιάρικα; Δε μιλάμε για τογιότα στάρλετ του 1996 εδώ, ούτε για φίατ πάντα με υγραέριο. 35000 δολαρια στην αμερικη ειναι η τιμη του!!! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Dinos1973
Dr_73 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Το volvo που οδηγούσε ο άγιος ρότζερ μουρ στην ομώνυμη σειρά φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Κάτι πήγε πολύ στραβά στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Dr_73 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα