blackhill66 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 https://www.oiluso.shop/ τιμες χωμα μαλλον απατη μου μυριζει....
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μη δοκιμάσεις. Απάτη είναι. Τιμές χώμα, σελίδα επικοινωνίας που έχει μόνο ένα email, αλλά και το domain καταχωρήθηκε πριν 8 μέρες! Πότε πρόλαβες και τους εντόπισες ρε θηρίο, αυτό το «μαγαζί» δε πρέπει να υπάρχει ούτε 1 'βδομάδα.
blackhill66 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, Haldol είπε Μη δοκιμάσεις. Απάτη είναι. Τιμές χώμα, σελίδα επικοινωνίας που έχει μόνο ένα email, αλλά και το domain καταχωρήθηκε πριν 8 μέρες! Πότε πρόλαβες και τους εντόπισες ρε θηρίο, αυτό το «μαγαζί» δε πρέπει να υπάρχει ούτε 1 'βδομάδα. απάτη δεν λες τπτ άστα 😁
PANTELIS2510 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Εγώ την έχω πατήσει μην αγοράσετε είναι απάτη έχω πλήρωσει 52 ευρώ και δεν υπάρχει ούτε το ιμειλ σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι που μπορώ να κανω
dimitris_sal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Πάντως εχει πολύ καλές τιμές στα παραδείγματα που πουλάει!
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, PANTELIS2510 είπε Εγώ την έχω πατήσει μην αγοράσετε είναι απάτη έχω πλήρωσει 52 ευρώ και δεν υπάρχει ούτε το ιμειλ σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι που μπορώ να κανω Aμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου. @Allan-Wake γιατί είσαι confused? 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα