riznik Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Πρέπει να κάνει ανάληψη μέσα απο τον λογαριασμό σου, προσωπικά σε ελληνικό iban μέσα σε 24ώρες ήταν τα λεφτά στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mogsub Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, john5757 είπε και εμένα μου ήρθε εμαιλ ότι έγινε το Cashback αλλά τα λεφτά δε τα βλέπω πουθενά, και το εμαιλ μου έχει ερθει απο τις 11 του μήνα. Με revolut έχω πληρώσει, πρέπει να κάνω κάτι αποδοχή? ναι πρέπει να πας στην σελίδα και να πατήσεις κάπου στην αρχή που έλεγε για SEPA και μετά αποδοχή για να ξεκινήσουν την διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_siag Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 σήμερα ηρθε το email για το cashback. εβαλε iban της revolut και επελεξα το SEPA σε ποσες θα στειλουν τα χρηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mogsub Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Giannis_siag είπε σήμερα ηρθε το email για το cashback. εβαλε iban της revolut και επελεξα το SEPA σε ποσες θα στειλουν τα χρηματα? και εγώ με revolut έκανε μια εργάσιμη από την μέρα που το "πάτησα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα