Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν χρησιμοποίησα VPN και έβαλα χώρα Αλβανία. Για πληρωμή έβαλα την revolut που έχω. Φαίνεται ότι λειτούργησε έτσι απλά. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chocorello είπε

Έχετε να προτείνετε ένα δωρεάν (η και trial χωρίς πληρωμή) VPN για να γίνει η δουλειά; πχ. για Αλβανία;

από android κινητό κατέβασε το free vpn δες κανα δυο διαφημίσεις και βάλε χώρα Μεξικό βγαίνει στα 76,06$ ακόμα χαμηλότερη τιμή !!!

• Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Pediopoulos είπε

Για πόσους μήνες ισχύει η άδεια (χωρίς χρήση της προσφοράς 51% για τα επόμενα 2 χρόνια); 

Για 2 χρόνια είναι. 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα, κάπου διαβασα για τη Λιβύη, οποτε έβαλα Libya και μου έβγαλε 88,83 $ για 2 χρόνια και μου βγήκε 82,75 ευρό αλλά εμένα δε μου έχει έρθει κάποιο email που να λεει ποσα θα παρω πίσω επιστροφή

Δημοσ.

Καλημερα. 
Θα μπω να το κανω απο καινουργιο Λαπτοπ με καθαρο browser Edge η Chrome καλυτερα ; 
Επισης απο οτι διαβασα καλυτερη επιλογη ειναι Αλβανια ; 

η προσφορα τελειωσε ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NoJobs είπε

Καλημερα. 
Θα μπω να το κανω απο καινουργιο Λαπτοπ με καθαρο browser Edge η Chrome καλυτερα ; 
Επισης απο οτι διαβασα καλυτερη επιλογη ειναι Αλβανια ; 

η προσφορα τελειωσε ;

λεει μεχρι 16/6 ο τιτλος του θεματος..μπες στο λινκ του πρωτου μηνυματος

Δημοσ.

εχει για το surfshark ιδια προσφορα για 2 μερες ακομα

https://www.shoop.de/cashback/surfshark/aktion-11355

ειναι καλο γενικα? ειχα το nord vpn αλλα ληγει τον αυγουστο καιδεν προλαβα την προσφορα. το χρησιμοποιουσα για να μπω καμια τουρκια, αιγυπτο ή για κανα αμερικανικο netflix

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giannis_siag είπε

εχει για το surfshark ιδια προσφορα για 2 μερες ακομα

https://www.shoop.de/cashback/surfshark/aktion-11355

ειναι καλο γενικα? ειχα το nord vpn αλλα ληγει τον αυγουστο καιδεν προλαβα την προσφορα. το χρησιμοποιουσα για να μπω καμια τουρκια, αιγυπτο ή για κανα αμερικανικο netflix

Για να με πληρωσουν πρεπει να δηλωσω διεύθυνση κατοικιας? ρωταω γιατι μου βγαζει αυτο

Screenshot 2023-06-18 at 23-52-06 Jetzt auszahlen.png

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

και εμένα μου ήρθε εμαιλ ότι έγινε το Cashback  αλλά τα λεφτά δε τα βλέπω πουθενά, και το εμαιλ μου έχει ερθει απο τις 11 του μήνα. Με revolut έχω πληρώσει, πρέπει να κάνω κάτι αποδοχή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...