alexioannou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μου ήρθε σήμερα επιδότηση για δύο aircontition και 1 ψυγείο. 45% για κάθε συσκευή Τώρα που ήρθε έχω βάλει ήδη δύο αιρκοντίσιον😥😢😱😡😠🤬 Λέω να τα βάλω στο εξοχικό. Έχει πεσει στην αντίληψη σας η πιο καλή προσφορά,τα πιο φτηνά με προσφορά τοποθετιση??? Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που έχω 3 κωδικούς ανακύκλωσης???? Ευχαριστώ.
rodosf1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Αν δεις τις καταναλώσεις των φτηνών θα πας μόνος σου σε ακριβό που έχει κάτω από τη μισή από τα κινέζικα. Toyotomi, Fujitsu κλπ. Σύγκρινε νούμερα κατανάλωσης κ οχι μόνο energy class κ θα καταλάβεις διαφορά.
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μην βάζετε toyotomi σε ίδια κατηγορία με fujitsu, καμία σχέση τα πρώτα με τα δεύτερα. Τα fujitsu είναι μέσα στις κορυφαίες μακρές κλιματιστικών. 2
MontzOlee Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Μου ήρθε σήμερα επιδότηση για δύο aircontition και 1 ψυγείο. 45% για κάθε συσκευή Τώρα που ήρθε έχω βάλει ήδη δύο αιρκοντίσιον😥😢😱😡😠🤬 Λέω να τα βάλω στο εξοχικό. Έχει πεσει στην αντίληψη σας η πιο καλή προσφορά,τα πιο φτηνά με προσφορά τοποθετιση??? Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που έχω 3 κωδικούς ανακύκλωσης???? Ευχαριστώ. καλησπερα , δηλαδη ξεκινησε σημερα νεα σειρα επιλαχοντων ? σε ποια περιοχη εισαι και τι μορια εχει η αιτηση σου αν επιτρεπεται ? εγω ακομα περιμενω.....
alexioannou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, MontzOlee είπε καλησπερα , δηλαδη ξεκινησε σημερα νεα σειρα επιλαχοντων ? σε ποια περιοχη εισαι και τι μορια εχει η αιτηση σου αν επιτρεπεται ? εγω ακομα περιμενω..... Δεν έχω ιδέα απο μόρια. Μου ήρθε sms στο κινητό Μετά μπήκα taxis και είδα πόσα €€€, και τι ποσοστό ... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από alexioannou
gorge18 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δε νομιζω οτι μπορεις να το βαλεις στο εξοχικο αν ειναι σε αλλη πολη απο αυτη που ειχες βαλει οταν εκανες την δηλωση. Κοιταξε το, 1
Charismo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Εγώ πάντως που ήμουν παρόμοια περίπτωση, σε όποιο κατάστημα κι αν δοκίμασα μου είπαν πως κανείς δεν θα αναλάβει την ευθύνη να τοποθετήσει κλιματιστικό σε διαφορετική οικία από αυτή για την οποία έγινε η αίτηση. Κι εμείς για το εξοχικό θέλαμε να κάνουμε την τράμπα, αλλά έπρεπε λέει να είναι τοποθετημένο το κλιματιστικό όταν θα έρχονταν για την απόσυρση. Τελικά δεν κάναμε τίποτα.
takoulou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Νέοι πελατες για αγορές.. https://www.newsit.gr/ellada/anakyklono-allazo-syskeyi-entassontai-epipleon-44-660-noikokyria/3793453/
MikhailBakurin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κι άλλη επιδότηση τζίρου για 5-6 αλυσίδες από τις κρατικές αποθήκες. Δεν είναι κακό το πρόγραμμα, μην παρεξηγηθώ. Προφανώς κάπως ο Έλληνας πρέπει να πειστεί να πετάξει τη σαπίλα που υπονομεύει την ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας και επιβαρύνει την τσέπη του (πολλές φορές χωρίς καν να το παίρνει χαμπάρι). Απλώς, έπρεπε να εξαφανιστεί ο ΦΠΑ σε όλες τις συσκευές μίας ενεργειακής κατηγορίας και πάνω, οριζόντια στη χώρα, με παράλληλο έλεγχο ότι η πτώση τιμής περνάει ατόφια στο τελικό προϊόν. Το κλιματιστικό που είχε 250 ευρώ μία μέρα πριν, να έχει 200 ευρώ μία μέρα μετά. Τώρα, δίνουμε 150 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 40 θα γυρίσουν ως ΦΠΑ πίσω και από τα υπόλοιπα 110, μαξ να επωφεληθούν των 30 οι πολίτες. Τα υπόλοιπα 80, απευθείας τσέπα σε mm, public, πλαίσιο κλπ κλπ αλυσίδες που εκτόξευσαν τις τιμές τους εδώ και 1 χρόνο χωρίς (όλως περιέργως! ) να έχει συμβεί το αυτό με τους εμπόρους εκτός επιδόματος, πχ σκρουτζ ή συνοικιακά ηλεκτρομάγαζα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από MikhailBakurin 2
cumulus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Αρχισε παλι η ιδια καραμελα για διαφορες μαρκες που δεν αρεσουν στους "ειδικους" του ινσομνια. 2 toyotomi τουλαχιστον 10ετιας εχουν 1%-2% καταναλωση παραπανω στο κρυο (ζεστη δεν χρησιμοποιω) με το σουπερ panasonic διετιας,που μου προτειναν οι "ειδικοι".Να μην αναφερω βεβαια οτι περυσι σε βλακειες της δεη καηκε μονο το panasonic (εξωτερικη πλακετα) ΥΓ Τα toyotomi δεν εχουν βγαλει καμια βλαβη ακομη,παροτι το ενα ειναι 10ετιας και το αλλο 12ετιας. 1
MikhailBakurin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, cumulus είπε Αρχισε παλι η ιδια καραμελα για διαφορες μαρκες που δεν αρεσουν στους "ειδικους" του ινσομνια. 2 toyotomi τουλαχιστον 10ετιας εχουν 1%-2% καταναλωση παραπανω στο κρυο (ζεστη δεν χρησιμοποιω) με το σουπερ panasonic διετιας,που μου προτειναν οι "ειδικοι".Να μην αναφερω βεβαια οτι περυσι σε βλακειες της δεη καηκε μονο το panasonic (εξωτερικη πλακετα) ΥΓ Τα toyotomi δεν εχουν βγαλει καμια βλαβη ακομη,παροτι το ενα ειναι 10ετιας και το αλλο 12ετιας. Ποιος προτείνει panasonic; Παλιά ήταν καλά αυτά, που ήταν ενίοτε ακόμα και ιαπωνικά. Πλέον, είναι φασονίλες. Οι "ειδικοί" (και μη) του φόρουμ, μιτσουμπισι, νταηκιν, τοσιμπα, φουτζιτσου -υπό περιπτώσεις- προτείνουν. Το ότι σου έκατσε εσένα καλά ένα φασόν του συρμού μηχάνημα, δε σημαίνει και πολλά.
cumulus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Ποιος προτείνει panasonic; Παλιά ήταν καλά αυτά, που ήταν ενίοτε ακόμα και ιαπωνικά. Πλέον, είναι φασονίλες. Οι "ειδικοί" (και μη) του φόρουμ, μιτσουμπισι, νταηκιν, τοσιμπα, φουτζιτσου -υπό περιπτώσεις- προτείνουν. Το ότι σου έκατσε εσένα καλά ένα φασόν του συρμού μηχάνημα, δε σημαίνει και πολλά. 3 μου εκατσαν,γιατι ειχα και αλλο ενα 20ετιας που αλλαξε περυσι.Για να μην πω για αλλα 3 που εχει ο αδελφος μου που και αυτου του εκατσαν για πανω απο 10 χρονια και συνεχιζουν. Αμα χαλασει air-condition απο αυτα που προτεινουν οι "ειδικοι" ελα μωρε ετυχε.Αμα χαλασει απο αυτα που δεν προτεινουν χαλασε επειδη ειναι μουφα.Οπως μας συμφερει. Σταματαω εδω επειδη χαλασα το θεμα και ζητω συγγνωμη απο τον ts. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από cumulus 1
MikhailBakurin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, cumulus είπε 3 μου εκατσαν,γιατι ειχα και αλλο ενα 20ετιας που αλλαξε περυσι.Για να μην πω για αλλα 3 που εχει ο αδελφος μου που και αυτου του εκατσαν για πανω απο 10 χρονια και συνεχιζουν. Αμα χαλασει air-condition απο αυτα που προτεινουν οι "ειδικοι" ελα μωρε ετυχε.Αμα χαλασει απο αυτα που δεν προτεινουν χαλασε επειδη ειναι μουφα.Οπως μας συμφερει. Σταματαω εδω επειδη χαλασα το θεμα και ζητω συγγνωμη απο τον ts. Καλά, κι εγώ δεν έχω διάθεση να χαλάσω το τόπικ, δεκτό ότι δε "χαλάνε" τα τογιοτόμι (και τα aux, και τα f&u, τα arielli, τα finlux και πάει λέγοντας). Απλά, όταν παίρνουμε κλιματιστικό , ειδικά υπό το πρίσμα μίας επιδότησης που δίνεται προκειμένου να είναι οικονομικότερο, ΔΕΝ το παίρνουμε απλώς με γνώμονα να "μη χαλάσει", αλλά με γνώμονα να μας κάνει και κάποια οικονομία. Τα φασόν έχουν αποδεδειγμένα κακή απόδοση στη θέρμανση, ό,τι κι αν λέει το ταμπελάκι τους, ενώ κατά κανόνα έχουν και στην ψύξη, όπου εκεί όμως οι εξαιρέσεις υπάρχουν σε καλές κινεζοσειρές. Στο δεδομένο τόπικ, και για να επανέλθουμε οριστικά, μια χαρά μπορεί να αγοράσει φασοναριό ο ts, γιατί ψάχνεται για εξοχική κατοικία. Οπότε είναι καλή ιδέα να βάλει nuvelle, arielli, finlux, toyotomi, bosch, aux ή όποια άλλη πανομοιότυπη μάρκα βγαίνει μαζικά από κινεζικά εργοστάσια. Τις κακές τους καταναλώσεις ούτε που θα τις καταλάβει, και να αποσβέσει τη διαφορά από σοβαρές μάρκες (mitsubishi, toshiba, daikin, fujitsu) θα του πάρει χροοοονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις