@topos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν πιάνω καθόλου το σενάριο του gaming, με ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να τρέχουν παράλληλα με 2 διαφορετικά προγράμματα. Ένα απλό παράδειγμα, έστω ότι κάνεις render με davinci και ταυτόχρονα render με premiere(η αντίστοιχο πρόγραμμα gpu intensive). Έχει δοκιμάσει κάποιος από εσας κάτι αντίστοιχο? Spoiler Έχω πειραματιστεί λίγο με διάφορα σενάρια με την ενσωματωμένη gpu(Intel 630) και την discrete (1050) ενος λάπτοπ και βρίσκω ότι υπάρχουν εφαρμογές για κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 19 minutes ago, @topos said: Δεν πιάνω καθόλου το σενάριο του gaming, με ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να τρέχουν παράλληλα με 2 διαφορετικά προγράμματα. Ένα απλό παράδειγμα, έστω ότι κάνεις render με davinci και ταυτόχρονα render με premiere(η αντίστοιχο πρόγραμμα gpu intensive). Έχει δοκιμάσει κάποιος από εσας κάτι αντίστοιχο? Hide contents Έχω πειραματιστεί λίγο με διάφορα σενάρια με την ενσωματωμένη gpu(Intel 630) και την discrete (1050) ενος λάπτοπ και βρίσκω ότι υπάρχουν εφαρμογές για κάτι τέτοιο. To κάνεις και μέσα από τα Windows 10/11, πήγαινε στο System>Display>Graphics και στις εφαρμογές μπορείς να διαλέξεις με ποια κάρτα θα τις τρέχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε To κάνεις και μέσα από τα Windows 10/11, πήγαινε στο System>Display>Graphics και στις εφαρμογές μπορείς να διαλέξεις με ποια κάρτα θα τις τρέχεις Το ξέρω, απλά ρωτάω μηπως κάποιος άλλος έχει αντιστοιχο set up και εάν υπαρχει "χειροπιαστό" όφελος και τελικά εαν βολευει κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα