Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα!!

Επειτα απο αιτημα επαναηλεκτροδοτησης σε διαμερισμα που ξεκινησα να νοικιαζω Αθηνα, και την υπογραφη του συμβολαιου με την ΔΕΗ, 

τονιζοντας οτι επειγει η διαδικασια καθως απο βδομαδα θα πρεπει να ειμαι στο διαμεριμα,

σημερα ελαβα μηνυμα απο τον ΔΕΔΔΥΕ οτι αυριο 9 Ιουνιου , μεσα σε ενα χρονικο περιθωριο το πρωι, θα μεταβει τεχικος για την υλοποιηση του αιτηματος παροχης ρευματος στο διαμερισμα μου.

Απο την εμπειρια σας, αυτο σημαινει ελεγχος ή επαναηλεκτροδοτηση του ακομα κι απο αυριο?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panosdes είπε

τονιζοντας οτι επειγει η διαδικασια καθως απο βδομαδα θα πρεπει να ειμαι στο διαμεριμα,

αφού τους το τόνισες 😁

4 λεπτά πριν, panosdes είπε

Απο την εμπειρια σας, αυτο σημαινει ελεγχος ή επαναηλεκτροδοτηση του ακομα κι απο αυριο?

και τα 2 , αλλά έχε το νου σου να τον πετύχεις και βγάλε και φωτό απο το ρολόι ο ίδιος

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

αφού τους το τόνισες 😁

και τα 2 , αλλά έχε το νου σου να τον πετύχεις και βγάλε και φωτό απο το ρολόι ο ίδιος

δυστυχως δε θα ειμαι , καθως ταξιδευω Κυριακη ή Δευτερα.

Για ποιο λογο καλο θα ηταν να βγαλω φωτο το ρολοι κ εγω ο ιδιος?

Επεξ/σία από panosdes
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosdes είπε

πρέπει απλά να έχει πρόσβαση με κάποιον τρόπο

1 λεπτό πριν, panosdes είπε

για να μην κάνει λάθος τη μέτρηση

Δημοσ.
29 minutes ago, panosdes said:

Καλησπερα!!

Επειτα απο αιτημα επαναηλεκτροδοτησης σε διαμερισμα που ξεκινησα να νοικιαζω Αθηνα, και την υπογραφη του συμβολαιου με την ΔΕΗ, 

σημερα ελαβα μηνυμα απο τον ΔΕΔΔΥΕ οτι αυριο 9 Ιουνιου , μεσα σε ενα χρονικο περιθωριο το πρωι, θα μεταβει τεχικος για την υλοποιηση του αιτηματος παροχης ρευματος στο διαμερισμα μου.

Ευχαριστω!

Σημαίνει επανασύνδεση, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει υποχρέωση να την κάνει μέσα σε δύο μέρες από τη στιγμή που θα στείλει το αίτημα ο πάροχος σου (ΔΕΗ).

20 minutes ago, panosdes said:

Δεν χρειάζεται να είσαι εκεί, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο ρολόι.

Ούτε η φωτό είναι απαραίτητη, απλά για την περίπτωση που κάνει λάθος καταχώρηση ο τεχνικός που θα το συνδέσει, εντελώς απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, panosdes είπε

Καλησπερα!!

Ευχαριστω!

Θα έρθει ο τεχνικός στον χώρο σου.. Να σου βάλει το  ρεύμα.. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.. Να έχει πρόσβαση... Λέγεται ΔΕΔΔΗΕ.. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! ναι το κανονισαμε να ειναι καποιος να ανοιξει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...