Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Καλησπερα!! Επειτα απο αιτημα επαναηλεκτροδοτησης σε διαμερισμα που ξεκινησα να νοικιαζω Αθηνα, και την υπογραφη του συμβολαιου με την ΔΕΗ, τονιζοντας οτι επειγει η διαδικασια καθως απο βδομαδα θα πρεπει να ειμαι στο διαμεριμα, σημερα ελαβα μηνυμα απο τον ΔΕΔΔΥΕ οτι αυριο 9 Ιουνιου , μεσα σε ενα χρονικο περιθωριο το πρωι, θα μεταβει τεχικος για την υλοποιηση του αιτηματος παροχης ρευματος στο διαμερισμα μου. Απο την εμπειρια σας, αυτο σημαινει ελεγχος ή επαναηλεκτροδοτηση του ακομα κι απο αυριο? Ευχαριστω!
korakios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, panosdes είπε τονιζοντας οτι επειγει η διαδικασια καθως απο βδομαδα θα πρεπει να ειμαι στο διαμεριμα, αφού τους το τόνισες 😁 4 λεπτά πριν, panosdes είπε Απο την εμπειρια σας, αυτο σημαινει ελεγχος ή επαναηλεκτροδοτηση του ακομα κι απο αυριο? και τα 2 , αλλά έχε το νου σου να τον πετύχεις και βγάλε και φωτό απο το ρολόι ο ίδιος
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, korakios είπε αφού τους το τόνισες 😁 και τα 2 , αλλά έχε το νου σου να τον πετύχεις και βγάλε και φωτό απο το ρολόι ο ίδιος δυστυχως δε θα ειμαι , καθως ταξιδευω Κυριακη ή Δευτερα. Για ποιο λογο καλο θα ηταν να βγαλω φωτο το ρολοι κ εγω ο ιδιος? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από panosdes
korakios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, panosdes είπε δυστυχως δε θα ειμαι , καθως ταξιδευω Κυριακη ή Δευτερα. πρέπει απλά να έχει πρόσβαση με κάποιον τρόπο 1 λεπτό πριν, panosdes είπε Για ποιο λογο καλο θα ηταν να βγαλω φωτο το ρολοι κ εγω ο ιδιος? για να μην κάνει λάθος τη μέτρηση
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 29 minutes ago, panosdes said: Καλησπερα!! Επειτα απο αιτημα επαναηλεκτροδοτησης σε διαμερισμα που ξεκινησα να νοικιαζω Αθηνα, και την υπογραφη του συμβολαιου με την ΔΕΗ, τονιζοντας οτι επειγει η διαδικασια καθως απο βδομαδα θα πρεπει να ειμαι στο διαμεριμα, σημερα ελαβα μηνυμα απο τον ΔΕΔΔΥΕ οτι αυριο 9 Ιουνιου , μεσα σε ενα χρονικο περιθωριο το πρωι, θα μεταβει τεχικος για την υλοποιηση του αιτηματος παροχης ρευματος στο διαμερισμα μου. Απο την εμπειρια σας, αυτο σημαινει ελεγχος ή επαναηλεκτροδοτηση του ακομα κι απο αυριο? Ευχαριστω! Σημαίνει επανασύνδεση, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει υποχρέωση να την κάνει μέσα σε δύο μέρες από τη στιγμή που θα στείλει το αίτημα ο πάροχος σου (ΔΕΗ). 20 minutes ago, panosdes said: δυστυχως δε θα ειμαι , καθως ταξιδευω Κυριακη ή Δευτερα. Για ποιο λογο καλο θα ηταν να βγαλω φωτο το ρολοι κ εγω ο ιδιος? Δεν χρειάζεται να είσαι εκεί, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο ρολόι. Ούτε η φωτό είναι απαραίτητη, απλά για την περίπτωση που κάνει λάθος καταχώρηση ο τεχνικός που θα το συνδέσει, εντελώς απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
takoulou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 37 λεπτά πριν, panosdes είπε Καλησπερα!! Επειτα απο αιτημα επαναηλεκτροδοτησης σε διαμερισμα που ξεκινησα να νοικιαζω Αθηνα, και την υπογραφη του συμβολαιου με την ΔΕΗ, τονιζοντας οτι επειγει η διαδικασια καθως απο βδομαδα θα πρεπει να ειμαι στο διαμεριμα, σημερα ελαβα μηνυμα απο τον ΔΕΔΔΥΕ οτι αυριο 9 Ιουνιου , μεσα σε ενα χρονικο περιθωριο το πρωι, θα μεταβει τεχικος για την υλοποιηση του αιτηματος παροχης ρευματος στο διαμερισμα μου. Απο την εμπειρια σας, αυτο σημαινει ελεγχος ή επαναηλεκτροδοτηση του ακομα κι απο αυριο? Ευχαριστω! Θα έρθει ο τεχνικός στον χώρο σου.. Να σου βάλει το ρεύμα.. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.. Να έχει πρόσβαση... Λέγεται ΔΕΔΔΗΕ..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Ευχαριστω για τις απαντησεις! ναι το κανονισαμε να ειναι καποιος να ανοιξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα