mixalis1001 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο γείτονας νοικιάζει τα σπίτια του χωρίς airbnb( ή άλλη πλατφόρμα) και έχει συνέχεια κόσμο(πάντα το καλοκαίρι γιατί είναι φράγκατος και έχει σπιταρονες αλλά άσχετο αυτό ). Μου κάνανε και ζημιά στο αμάξι οι ξένοι και την πλήρωσα εγώ ούτε που μου έδωσε σημασία. Όπως και να έχει μια γνώμη θα μου ήταν αρκετή για το τι θα μπορούσα να κάνω.. Ανά εβδομάδα σχεδόν διαφορετικός κόσμος έρχεται απο διαφορετικές χώρες (σπάνια Έλληνες). Είναι παράνομο να χρησιμοποιεί τα σπίτια του χωρίς να τα δηλώνει κάπου πιστεύω...... που θα μπορούσα να απευθυνθώ ; Ευχαριστώ Το διαμέρισμα μου είναι μεσοτοιχία με την μεζονέτα του. (Τα έφτιαξε ο ίδιος εργολάβος ) Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από mixalis1001
zanskou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 τι σχέση έχει ο γείτονας σου και ο τρόπος που εκμεταλλεύεται τα σπίτια του με το ότι σου προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητο ; μπορεις να κινηθείς εναντίον αυτού που σου προκάλεσε τη ζημιά όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, εάν μπορείς να αποδείξεις την κατηγορία. ο γείτονας τι σχέση έχει ; 1
Skrobo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Αν απευθυνθείς στην ΑΑΔΕ. Εσυ που ξες που και πως νοικίαζει by the way?
mixalis1001 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, zanskou είπε τι σχέση έχει ο γείτονας σου και ο τρόπος που εκμεταλλεύεται τα σπίτια του με το ότι σου προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητο ; μπορεις να κινηθείς εναντίον αυτού που σου προκάλεσε τη ζημιά όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, εάν μπορείς να αποδείξεις την κατηγορία. ο γείτονας τι σχέση έχει ; Πώς θα κινηθώ όταν ήδη έχει φύγει ; Είναι μεγάλη συζήτηση για τον γείτονα αλλά ως αναγνώστης ναι θα έλεγα και εγώ το ίδιο
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Να ηταν η ζηλια ψώρα θα ειχαμε ψωριασει ολοι😂 2 2 2
mixalis1001 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Skrobo είπε Αν απευθυνθείς στην ΑΑΔΕ. Εσυ που ξες που και πως νοικίαζει by the way? Μου το είπε ο ίδιος πολύ παλιά 5 λεπτά πριν, Skrobo είπε Αν απευθυνθείς στην ΑΑΔΕ. Εσυ που ξες που και πως νοικίαζει by the way? Δεν λειτουργούν νομίζω για τέτοια θέματα..
Skrobo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, mixalis1001 είπε Μου το είπε ο ίδιος πολύ παλιά Ε απο πολύ παλιά μέχρι σήμερα, αλλάζουν τα πράγματα.
Allan-Wake Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Το φορολογικό καθεστώς δεν σε αφορά. Αν σου κάνουν ζημιές και φασαρία, φωνάζεις την αστυνομία. Και θα του κοπεί το χαμόγελο
vagos789 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, mixalis1001 είπε Είναι παράνομο να χρησιμοποιεί τα σπίτια του χωρίς να τα δηλώνει κάπου πιστεύω...... που θα μπορούσα να απευθυνθώ ; Στην εφορια. Το 3023 θα του κανουν ελεγχο.
JakeKaufman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Τρίτος καυγάς με τον ίδιο (υποθέτω) γείτονα. 1) Για το παρκινγκ 2) Για τις καμερες 3) Για την βραχυχρόνια μισθωση Μου θυμίζετε τον Ντοναλτ Ντάκ και τον Μρ Τζοόυνς 😀😀
gorge18 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mixalis1001 είπε πάντα το καλοκαίρι γιατί είναι φράγκατος και έχει σπιταρονες αλλά άσχετο αυτό Προβλημα του. Εσυ κοιταζε την "καμπουρα" σου. Που ξερεις οτι δεν εχει κανει εναρξη και τα νοικιαζει ακομα και στο μιλητο. Οταν σε ενοχλει κατι ή σου κανουν ζημια καλεσε αστυνομία. Το πως διαχειρίζεται καποιος την περιουσία του δε σου πέφτει λογος. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από gorge18 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα