johnny_pane Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Παιδιά υπάρχει κάρτα διαδρομών ΚΤΕΛ Μακεδονία; Θέλω να πηγαίνω 5/7 Βέροια από Θεσσαλονίκη.. και πληρώνω 5.40 μόνο για να πάω.. αλλά τόσα για να γυρίσω. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια καρτα πολλών μετακινήσεων;
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Συνήθως τέτοιες κάρτες εκδίδουν τα αστικά κτελ, όχι τα υπεραστικά. Παρόλα αυτά μόνο το ίδιο το ΚΤΕΛ Μακεδονία μπορεί να σου δώσει έγκυρη/αξιόπιστη σε αυτό που ρωτάς. https://ktelmacedonia.gr/gr/offices_contact/
Kassandros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Υπάρχει μηνιαία κάρτα. Θα πας στο γκισε του κτελ Ημαθιας και θα σε ενημερώσουν. Θέλει νομίζω φωτογραφία και στην εκδίδουν σε 1-2 μέρες. Κόστος κάπου στα 130 ευρω αν θυμάμαι καλά. 1
johnny_pane Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Kassandros είπε Υπάρχει μηνιαία κάρτα. Θα πας στο γκισε του κτελ Ημαθιας και θα σε ενημερώσουν. Θέλει νομίζω φωτογραφία και στην εκδίδουν σε 1-2 μέρες. Κόστος κάπου στα 130 ευρω αν θυμάμαι καλά. 130 μηνιαία; Ή 6μηνη;!
Kassandros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μηνιαία εννοείται. Αν πηγαίνεις για δουλειά κάθε μέρα συμφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα