Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε πρακτικά κάνω τροποποίηση στην προηγούμενη δήλωση δηλώνω ότι έβγαλα τάδε πόσο και μπορώ να προχωρήσω ; Δεν είναι πολύ απλό αυτό ; 

Χωρίς ένα έγγραφο απόδειξη ότι έχω αγροτικό εισόδημα.

Από ότι κατάλαβα το άλλο άρθρο που είχα διαβάσει και πιθανών γνωρίζει ο λογιστής μου είναι για τα αγροτικά που φτάνουν 4 τόνους φορτωμένα και είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες αγρότες η εγγεγραμμένους στο μητρώο;

Η κατηγορία μέχρι 2.5 τόνους έχει μοναδικό κριτήριο την δήλωση αγροτικού εισοδήματος;

Επεξ/σία από Combodia
Δημοσ.
52 minutes ago, Combodia said:

Οπότε πρακτικά κάνω τροποποίηση στην προηγούμενη δήλωση δηλώνω ότι έβγαλα τάδε πόσο και μπορώ να προχωρήσω ; Δεν είναι πολύ απλό αυτό ; 

Χωρίς ένα έγγραφο απόδειξη ότι έχω αγροτικό εισόδημα.

Από ότι κατάλαβα το άλλο άρθρο που είχα διαβάσει και πιθανών γνωρίζει ο λογιστής μου είναι για τα αγροτικά που φτάνουν 4 τόνους φορτωμένα και είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες αγρότες η εγγεγραμμένους στο μητρώο;

Η κατηγορία μέχρι 2.5 τόνους έχει μοναδικό κριτήριο την δήλωση αγροτικού εισοδήματος;

Ε τι να σου πω τώρα, αν σου φαίνεται πολύ απλό τότε κάνε εγγραφή στα μητρώα, άνοιξε βιβλία, ή ότι άλλο θες :)

Το link πάντως που έχω παραθέσει παραπάνω είναι επίσημο και τα λέει όλα αναλυτικά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ε τι να σου πω τώρα, αν σου φαίνεται πολύ απλό τότε κάνε εγγραφή στα μητρώα, άνοιξε βιβλία, ή ότι άλλο θες :)

Το link πάντως που έχω παραθέσει παραπάνω είναι επίσημο και τα λέει όλα αναλυτικά.

Σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες να ξεκαθαρίσω την διαδικασία 

Δημοσ.

Το θέμα μετά είναι ότι είσαι υποχρεωμένος να μπεις σαν αγρότης ειδικού καθεστώτος με την υποχρέωση να πληρώνεις εφκα μετά από μια έρευνα που έκανα 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Combodia είπε

Το θέμα μετά είναι ότι είσαι υποχρεωμένος να μπεις σαν αγρότης ειδικού καθεστώτος με την υποχρέωση να πληρώνεις εφκα μετά από μια έρευνα που έκανα 

Ως αγρότης ειδικού καθεστώτος δεν έχεις ασφαλιστικές εισφορές ΕΦΚΑ, ΔΕΝ έχεις βιβλία εσοδών-εξόδων , υπάγεσαι μόνο στο καθεστώς ΦΠΑ, τα τιμολόγια που σου εκδίδουν τα υποβάλεις ηλεκτρονική συγκεντρωτική κατάσταση στη εφορία μέχρι τον Μάρτιο , αν δεν υποβληθούν έχει 100 ευρώ πρόστιμο για κάθε τιμολόγιο. Σε κάθε φορ. δηλ. υποβάλεις πρώτα Ε3 και μετά το Ε1 .    

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...