Ghost1978 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα ενα PC για καθημερινή χρήση , και βασικες GAMING δυνατότητες...θα δωθει δώρο στον πιτσιρικά,,όσο το δυνατον πιο vfm/futureproof σε Budget περιπου στα 1000 Ευρώ. Ιδανικά καμια έτοιμη σύνθεση απο plaisio ή cosmodata μπας και παίξει αποφορολόγηση. Ξέρω οτι δεν το προτείνεται , επομένως δώστε και ένα πακετο απο σκρουτζ αν μπορείτε,,,αν γνωρίζετε κάποιο καλό κατάστημα που να στήνει κιόλας στην Αττική μου λέτε. Επίσης χρειάζομαι και οθόνη 27" γυρω στα 250 ευρώ..ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Millennium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 "Gaming" οθόνη 27αρα qhd θέλετε; Σας ενδιαφέρει αγορά από εξωτερικό για αυτήν;
Ghost1978 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Millennium είπε "Gaming" οθόνη 27αρα qhd θέλετε; Σας ενδιαφέρει αγορά από εξωτερικό για αυτήν; Ναι ιδανικά qhd, αν και δεν γνωρίζω αν στα ~250 υπάρχει κάτι αξιόλογο,,,Αν υπάρχει εγγύηση δεν θα ειχα θέμα απο εξωτερικό.
Millennium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Ghost1978 είπε Ναι ιδανικά qhd, αν και δεν γνωρίζω αν στα ~250 υπάρχει κάτι αξιόλογο,,,Αν υπάρχει εγγύηση δεν θα ειχα θέμα απο εξωτερικό. Για αυτήν έλεγα που είναι vfm και παίζει πολύ τελευταία: https://m.geekbuying.com/item/KTC-H27T22-Gaming-Monitor-27-inch-2560x1440-QHD-165Hz-517386.html?so&ref=w&Currency=EUR Για την εγγύηση δεν έχω κοιτάξει να είμαι ειλικρινής. 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε Ναι ιδανικά qhd, αν και δεν γνωρίζω αν στα ~250 υπάρχει κάτι αξιόλογο,,,Αν υπάρχει εγγύηση δεν θα ειχα θέμα απο εξωτερικό. Για gaming σε αυτη την αναλυση θα πρεπει το μισο μπατζετ να ειναι η gpu και δεν νομιζω πως βγαινει, εκτος κι αν παιζει μονο πολυ ελαφρια παιχνιδια. 1
Ghost1978 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Για gaming σε αυτη την αναλυση θα πρεπει το μισο μπατζετ να ειναι η gpu και δεν νομιζω πως βγαινει, εκτος κι αν παιζει μονο πολυ ελαφρια παιχνιδια. Αν μπορείτε παρακαλώ προτεινεται τι καλύτερο μπορεί να βγεί στο διαθέσιμο μπατζετ 1000 ευρώ για το pc και 250 για οθόνη...ευχαριστώ.
@topos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ghost1978 είπε Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα ενα PC για καθημερινή χρήση , και βασικες GAMING δυνατότητες...θα δωθει δώρο στον πιτσιρικά,,όσο το δυνατον πιο vfm/futureproof σε Budget περιπου στα 1000 Ευρώ. Ιδανικά καμια έτοιμη σύνθεση απο plaisio ή cosmodata μπας και παίξει αποφορολόγηση. Ξέρω οτι δεν το προτείνεται , επομένως δώστε και ένα πακετο απο σκρουτζ αν μπορείτε,,,αν γνωρίζετε κάποιο καλό κατάστημα που να στήνει κιόλας στην Αττική μου λέτε. Επίσης χρειάζομαι και οθόνη 27" γυρω στα 250 ευρώ..ευχαριστώ για το χρόνο σας. Και e-shop.gr/mgmanager παραδίδουν "στημένο" PC εάν παραγγείλεις τα κομμάτια από αυτούς. Υ.γ Αποφορολογιση γίνετε μόνο σε laptop(κινητά/tablet/παιχνιδομηχανές) από όσο ξέρω. Εαν παίζει να κάνουν και σε "κανονικό PC" ενημέρωσε μας Υ.γ Εάν έχεις ενεργοποιημένες ενδοκοινοτικές και ψωνίσεις από εξωτερικό-ευρωπαϊκή ενωση σου βγαίνει αποφορολογημμενο.Πληρωνεις εξαρχής τιμή χωρίς vat. Τσεκαρε πρώτα τα παραπάνω και μετά προχωράμε με τις προτάσεις. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από @topos
Ghost1978 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, @topos είπε Και e-shop.gr/mgmanager παραδίδουν "στημένο" PC εάν παραγγείλεις τα κομμάτια από αυτούς. Υ.γ Αποφορολογιση γίνετε μόνο σε laptop(κινητά/tablet/παιχνιδομηχανές) από όσο ξέρω. Εαν παίζει να κάνουν και σε "κανονικό PC" ενημέρωσε μας Υ.γ Εάν έχεις ενεργοποιημένες ενδοκοινοτικές και ψωνίσεις από εξωτερικό-ευρωπαϊκή ενωση σου βγαίνει αποφορολογημμενο.Πληρωνεις εξαρχής τιμή χωρίς vat. Τσεκαρε πρώτα τα παραπάνω και μετά προχωράμε με τις προτάσεις. ευχαριστώ για την απαντησή σου,,,,σε έτοιμα σετ απο οτι βλέπω δίνει αποφορολόγηση,,,ενα παράδειγμα, Turbo-X EREBUS E7600 Desktop (AMD Ryzen 5 7600/16 GB/1 TB + 1 TB/RX 7600 8 GB) Gaming PC με επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5 7600, μητρική AMD B650E, κάρτα γραφικών Radeon™ RX 7600, 16GB DDR5 RAM, NVMe SSD 1TB, σκληρό δίσκο 1TB και τροφοδοτικό 800W 80 PLUS® Bronze. CPU:AMD Ryzen 5 7600 3.80 GHz Μνήμη:16 GB DDR5 4800 MHz Δίσκος:1 TB SSD NVMe 1 TB HDD 1.184,69 € Τιμή με ΦΠΑ: 1.469,02 € απο την άλλη θεωρώ οτι μέσω eshop ή mgmanager ισως βγάλω καλυτερο πακετάκι. Μπορείτε να δώσετε καποια προταση απο αυτά τα καταστήματα ή καποια αντίστοιχα?
Ola150 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Στις 8/6/2023 στις 11:23 ΠΜ, Millennium είπε Για αυτήν έλεγα που είναι vfm και παίζει πολύ τελευταία: https://m.geekbuying.com/item/KTC-H27T22-Gaming-Monitor-27-inch-2560x1440-QHD-165Hz-517386.html?so&ref=w&Currency=EUR Για την εγγύηση δεν έχω κοιτάξει να είμαι ειλικρινής. Έχω την KTC 27! Απλός gamer είμαι, στα 250€ είναι αρκετά τίμια μπορώ να πω! Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο πάνελ με ένα της MSI. 1
Millennium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, Ola150 είπε Έχω την KTC 27! Απλός gamer είμαι, στα 250€ είναι αρκετά τίμια μπορώ να πω! Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο πάνελ με ένα της MSI. Την έχουν πάρει και άλλοι από το φόρουμ από ότι είδα. Εσύ έχεις μείνει ευχαριστημένος ε; Καλό είναι αυτό, να υπάρχουν vfm επιλογές.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Ghost1978 είπε ευχαριστώ για την απαντησή σου,,,,σε έτοιμα σετ απο οτι βλέπω δίνει αποφορολόγηση,,,ενα παράδειγμα, Turbo-X EREBUS E7600 Desktop (AMD Ryzen 5 7600/16 GB/1 TB + 1 TB/RX 7600 8 GB) Gaming PC με επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5 7600, μητρική AMD B650E, κάρτα γραφικών Radeon™ RX 7600, 16GB DDR5 RAM, NVMe SSD 1TB, σκληρό δίσκο 1TB και τροφοδοτικό 800W 80 PLUS® Bronze. CPU:AMD Ryzen 5 7600 3.80 GHz Μνήμη:16 GB DDR5 4800 MHz Δίσκος:1 TB SSD NVMe 1 TB HDD 1.184,69 € Τιμή με ΦΠΑ: 1.469,02 € απο την άλλη θεωρώ οτι μέσω eshop ή mgmanager ισως βγάλω καλυτερο πακετάκι. Μπορείτε να δώσετε καποια προταση απο αυτά τα καταστήματα ή καποια αντίστοιχα? Λογικα μπορεις να φτιαξεις custom απο ενα καταστημα, και να το παραγγειλεις ως ετοιματζιδικο για να αποφορολογηθει μη παρεις ετοιμο γιατι βαζουν ο,τι σκουπιδι εχει μεινει απουλητο 1
Ola150 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, Millennium είπε Την έχουν πάρει και άλλοι από το φόρουμ από ότι είδα. Εσύ έχεις μείνει ευχαριστημένος ε; Καλό είναι αυτό, να υπάρχουν vfm επιλογές. Ναι, βέβαια είχα μια οθόνη του 2009 fhd, το χάος μεταξύ των δυο.
nickol-us Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μακρυά από έτοιμα builds, ειδικά από μαγαζιά που είναι γνωστό οτι "γδέρνουν" και βάζουν σαβούρες, βασικά σχεδόν όλα τα prebuilds έχουν σαβούρες. Παράδειγμα σύνθεση εφάμιλλης αυτής που έβαλες, στα 1200€, με τρομερά καλύτερο hardware μαζί με τον φπα μέσα, αν πάρεις αποφορολόγιση μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Η παραπάνω σύνθεση καθαρά ενδεικτική. Mini case (χωράει μέχρι micro-atx μητρικές), επώνυμο και φαντεζί αφού είναι για πιτσιρικά, βάζεις ακόμα ένα 120 για exhaust και έχει πολύ καλές θερμοκρασίες Eπώνυμο, gold τροφοδοτικό και όχι ότι κάτσει... Basic αλλά επώνυμη μητρική Am5 cpu για αναβαθμισιμότητα, προσωπικά έχω ενστάσεις αλλά κάποιοι το θέτουν ως βασικό στοιχείο Cooler για να είσαι απροβλημάτιστος με θερμοκρασίες, όχι το καλύτερο vfm αλλά δε θεώρησα κάτι πιο άξιο στο συγκεκριμένο μαγαζί, σε αυτό το εύρος τιμών 32gb, διπλάσια ram και με καλύτερα specs 1tb από τους τρομερά επώνυμους vfm nvme, με ελάχιστα χρήματα συμπληρώνεις και τον 2ο μηχανικό αλλά δε το θεωρώ σοφό στις μέρες μας, χίλιες φορές ένα δεύτερο φτηνό nvme τύπου nv2 όπου θα φορτώνεις games Κάπως πιο ενεργοβόρα αλλά πολύ πιο δυνατή gpu όπου θαι παίξει εύκολα σε 2k. Ξαναλέω, η πρόταση είναι για να δείξει τη χαοτική διαφορά των έτοιμων από τα custom build. Θεωρώ οτι υπάρχουν τρομερά πιο vfm σενάρια, εκεί όμως έχει να κάνει και με τα προσωπικά "θέλω" του καθενός Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από nickol-us 4
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, nickol-us είπε Μακρυά από έτοιμα builds, ειδικά από μαγαζιά που είναι γνωστό οτι "γδέρνουν" και βάζουν σαβούρες, βασικά σχεδόν όλα τα prebuilds έχουν σαβούρες. Παράδειγμα σύνθεση εφάμιλλης αυτής που έβαλες, στα 1200€, με τρομερά καλύτερο hardware μαζί με τον φπα μέσα, αν πάρεις αποφορολόγιση μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Η παραπάνω σύνθεση καθαρά ενδεικτική. Mini case (χωράει μέχρι micro-atx μητρικές), επώνυμο και φαντεζί αφού είναι για πιτσιρικά, βάζεις ακόμα ένα 120 για exhaust και έχει πολύ καλές θερμοκρασίες Eπώνυμο, gold τροφοδοτικό και όχι ότι κάτσει... Basic αλλά επώνυμη μητρική Am5 cpu για αναβαθμισιμότητα, προσωπικά έχω ενστάσεις αλλά κάποιοι το θέτουν ως βασικό στοιχείο Cooler για να είσαι απροβλημάτιστος με θερμοκρασίες, όχι το καλύτερο vfm αλλά δε θεώρησα κάτι πιο άξιο στο συγκεκριμένο μαγαζί, σε αυτό το εύρος τιμών 32gb, διπλάσια ram και με καλύτερα specs 1tb από τους τρομερά επώνυμους vfm nvme, με ελάχιστα χρήματα συμπληρώνεις και τον 2ο μηχανικό αλλά δε το θεωρώ σοφό στις μέρες μας, χίλιες φορές ένα δεύτερο φτηνό nvme τύπου nv2 όπου θα φορτώνεις games Κάπως πιο ενεργοβόρα αλλά πολύ πιο δυνατή gpu όπου θαι παίξει εύκολα σε 2k. Ξαναλέω, η πρόταση είναι για να δείξει τη χαοτική διαφορά των έτοιμων από τα custom build. Θεωρώ οτι υπάρχουν τρομερά πιο vfm σενάρια, εκεί όμως έχει να κάνει και με τα προσωπικά "θέλω" του καθενός Δεν μου φαίνεται τόσο καλό σετ cpu-mobo όταν παίζει 13400f με b660/760 πολύ πιο ποιοτικές με λιγότερα ή ίσα χρήματα 1
nickol-us Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Δεν μου φαίνεται τόσο καλό σετ cpu-mobo όταν παίζει 13400f με b660/760 πολύ πιο ποιοτικές με λιγότερα ή ίσα χρήματα Προφανώς και δε διάβασες τι γράφω παρά είδες μόνο τη σύνθεση... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από nickol-us 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα