kavgatzis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 αν γνωρίζει κάποιο μέλος παρακαλώ ας μου απαντήσει.έχω κάποια ποσά από συνταξη (κύρια κι επικουρική) για το φορ.ετος2021, που θα πρέπει να τα δηλώσω με τροποποιητική δήλωση στην εφορία.Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει επιλογή για τροποποιητική αναδρομικών με προσυμπληρωμένα τα ποσά αναδρομικών.Μονο τροποποιητικήμπορώ να κάνω χωρίς όμως να έχει προσυμπληρωμένα τα αναδρομικά. Συγχωρείστε με για την πολυλογία,σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.Υγεία εύχομαι σε όλες και όλους. Όλες οι αντιδράσεις: 11
Kassandros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Από παλαιότερη εμπειρία που έχω η επιλογή για αναδρομικά μισθών και συντάξεων ενεργοποιειται μετά το καλοκαίρι. Συνήθως κατά τον Οκτώβριο. Γι'αυτό και δίνουν περιθώριο μέχρι 31/12 για να δηλωθούν. 1
kavgatzis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μακάρι να ισχυει αυτό που λέτε.Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Ναι αυτό ισχύει δεν έχουν ανοίξει οι τροποποιητικές. Μετά από το καλοκαίρι να είσαι σε αναμονή να δεις πότε ανοίγουν προς Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.
kavgatzis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Νάστε καλά, θα είμαι οπωσδήποτε σε αναμονή.Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα