rafail1994 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, p_under said: Τον Polar Blast της Autoglum Δοκίμασε να το προσθέσεις μέσα στον ενεργό αφρό. Ο συγκεκριμένος έχει ουδέτερο pH, μαζι με το green star θα το ενισχύσεις. Μπορείς να κάνεις ενα πέρασμα με το σφουγγάρι και μετα να πλύνεις με το σαμπουάν σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πως μπορώ να καθαρίσω μοκέτες και πατάκια από μοκέτα χωρίς να έχω σκούπα υγρών? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, p_under είπε Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πως μπορώ να καθαρίσω μοκέτες και πατάκια από μοκέτα χωρίς να έχω σκούπα υγρών? Πρακτικά έτσι θα το κάνεις. Ουσιαστικά ψεκάζεις το καθαριστικό στην επιφάνεια, τρίβεις με κάποια βούρτσα και στεγνώνεις με πανάκι μικροϊνών, το point είναι να μην το κάνεις τέρμα μούσκεμα. Εγώ έχω το Pol Star της Koch Chemie που μου είχαν προτείνει εδώ μέσα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Grim Ripper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylish Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Για τους φίλους τους detailing ένα πολύ χρήσιμο hack είναι αυτό στο video. Αν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε ένα like και μία εγγραφή στο κανάλι. Ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου On 14/03/2024 at 13:18, Grim Ripper said: Πρακτικά έτσι θα το κάνεις. Ουσιαστικά ψεκάζεις το καθαριστικό στην επιφάνεια, τρίβεις με κάποια βούρτσα και στεγνώνεις με πανάκι μικροϊνών, το point είναι να μην το κάνεις τέρμα μούσκεμα. Εγώ έχω το Pol Star της Koch Chemie που μου είχαν προτείνει εδώ μέσα. επειδη εγω δεν εχω μηχανηματα (ολα στο χερι) οπως σωστα γραφηκε τεραστιο ρολο παιζει η βουρτσα και το καθαριστικο. Η βουρτσα πρεπει να ειναι οπως στο βιντεο (με πολλες τριχες και αρκετη επιφανεια) και το καθαριστικο καποιο επωνυμο. Αν ενα απο τα δυο δεν ειναι σωστα θα γινουν πασαλιματα... Εχει ερθει φιλος με καθαριστικο απο τζαμπο και εκανε μετρια δουλεια και εγω με χειροτερα καθισματα αλλα με αλλο καθαριστικο υγρο τα εκανα καινουργια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε επειδη εγω δεν εχω μηχανηματα (ολα στο χερι) οπως σωστα γραφηκε τεραστιο ρολο παιζει η βουρτσα και το καθαριστικο. Η βουρτσα πρεπει να ειναι οπως στο βιντεο (με πολλες τριχες και αρκετη επιφανεια) και το καθαριστικο καποιο επωνυμο. Αν ενα απο τα δυο δεν ειναι σωστα θα γινουν πασαλιματα... Εχει ερθει φιλος με καθαριστικο απο τζαμπο και εκανε μετρια δουλεια και εγω με χειροτερα καθισματα αλλα με αλλο καθαριστικο υγρο τα εκανα καινουργια Όσο για την βούρτσα, Είναι κατάλληλη κάποια σαν αυτή την σχετικά σκληρή που έκαναν παλιά η μαναδες μας τα χαλια? Σε ποιο μικρό μέγεθος προφανώς Ντρεπομαι αλλα 2 χρόνια που έχω το αμάξι δεν έχω πλύνει τα πατάκια (εκτός του βιολογικού που έκανα όταν το πήρα) Επεξ/σία 16 Απριλίου από p_under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylish Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου On 16/04/2024 at 19:17, p_under said: Όσο για την βούρτσα, Είναι κατάλληλη κάποια σαν αυτή την σχετικά σκληρή που έκαναν παλιά η μαναδες μας τα χαλια? Σε ποιο μικρό μέγεθος προφανώς Ντρεπομαι αλλα 2 χρόνια που έχω το αμάξι δεν έχω πλύνει τα πατάκια (εκτός του βιολογικού που έκανα όταν το πήρα) Καλημέρα. Όχι θα γίνει ζημιά. Αν έχεις ενα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι παίρνεις μια βούρτσα της Κ2 πχ, ψεκάζεις το καθαριστικό (προσωπικά για τα καθισματα χρησιμοποιούσα της karcher και στο πάτωμα ενα apc) και κάνεις θαύματα με ελάχιστο κόπο. Ακόμα δεν έχω φτιάξει βίντεο αλλά κατάλαβες τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 15/4/2024 στις 11:46 ΠΜ, stylish είπε Για τους φίλους τους detailing ένα πολύ χρήσιμο hack είναι αυτό στο video. Αν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε ένα like και μία εγγραφή στο κανάλι. Ευχαριστώ καλο το κολπακι,μονο στην παρουσιαση σου να προσεχεις περισοτερο γιατι οταν βαζεις μεσα το σφουγγαρακι δεν φαινεται καθολου τι κανεις ,ηθελε λιγο πιο ψηλα τα χερια σου. Στις 8/6/2023 στις 3:01 ΠΜ, tzotzo είπε Detailng με την εννοια που ξερουμε σημερα, οι παλαιότεροι(και μάλλον οι καλυτεροι) ειναι ο Swell στην Αθηνα και ο Dazzle, Θεσσαλονικη. και το Auto-Star Detailing Center ειναι πολυ καλος. για τον ανδρεα Dazzle που τον εχουμε εδω σαλονικα δεν υπαρχουν λογια.αγαπαει τα αυτοκινητα περισοτερο και απο τους ιδιοκτητες.δεν υπαρχει περιπτωση να πας εκει με ψεγαδι και να μην σου την πει ευγενικα.ειναι πολυ καλο παιδι και φοβερος μαστορας.κανει και σεμιναρια .στην σαλονικα σχεδον ολοι σαυτον εχουν μαθει.ακριβοι ειναι ολοι γιατι αυτη η εργασια οπως λεει και ο ξενικος τιτλος στοχευει στην λεπτομερεια.καθε εργασια που θελει λεπτομερεια κοστιζει,πως να το πω ,την ψαχνεις,θελει ωρα αφοσιωση και μεγαλη ευθυνη.ο ανδρεας μου εχιε εκμηστηρευθει οτι εχει διωξει υπαλληλους γιατι οτι εκανε λαθη. φανταστειτε μονο να κερωνετε ενα-ενα τα πανελ του αυτοκινητου και γυαλισμα μαζι.θελει μερες.αυτο πρεπει να πληρωθει .μετα ειναι και τι υλικο διαλεγεις.εμενα με ρωτησε θελεις valet pro η' carpro.αναλογα και η τιμη . Στις 8/6/2023 στις 10:36 ΠΜ, vamvakoolas είπε anyway ο mike οπως εχω γραψει ο swell, ειναι μονοδρομος στην Αττικη για detailing (το ορθοδοξο οχι πλυσιμο/κερωμα) αλλα ειναι ακριβα. ειναι απο τους καλυτερους αλλα και δυστροπος-παραξενος χαρακτηρας. Στις 9/6/2023 στις 8:34 ΠΜ, sphinxgr είπε Τα χρήματα που ζητάνε οι Detailers είναι λογικά. Ουσιαστικά αγοράζεις εργατοώρες για να σου κάνουν δουλειά. Αν αγοράσεις πχ 30 ώρες, ναι θα πληρώσεις 1500€. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ειναι για όλους. Ειναι μια υπηρεσία για όσους έχουν λεφτά και ανάλογο αυτοκίνητο. Δεν θα πας να δώσεις 1500€ για ένα Accent ας πουμε για να είναι γυαλιστερές οι βίδες στις δαγκάνες των φρένων. Απο κει και πέρα, εγώ θα πρότεινα στο φίλο να το κάνει σχετικά μόνος του. Να κάτσει 3 ώρες, να πάρει κανά καλό κερί και να το περάσει. Ούτως ή αλλως όλα αυτα είναι επαναλαμβανόμενες εργασίες. Όπου και να πας, ότι και αν σου κάνουν, σε λίγους μήνες πρέπει να την κάνεις ξανα. *ενα καλό βάψιμο θέλει απο 1500€. ενα φθηνο αυτοκινητο δεν χρειαζεται καποιον detailer με την σωστη ενοια οπως οι επαγγελματιες που αναφερθηκαν.αυτοι αξιζουν να πας εαν εχεις ενα ακριβο αυτοκινητοπου θες ειτε να το κρατησεις ειτε να κρατησεις την αξια του ψηλα.πως ειπωθηκε εγω αυτο κανω.ουτε αλοιφη.πλυσιμο στο χερι,και κερωμα με ενα υγρο της σπρευ της autoglymμετα απο κθε πλυσιμο.ευκολο και το αυτοκινητο ειναι σαν καινουριο. Στις 9/6/2023 στις 7:29 ΜΜ, jimsomebody είπε συγνώμη που διαφωνώ αλλά ο αλοιφαδόρος ειναι λιγο επιστήμη για να μην καταλήξεις να κάνεις περισσότερη ζημια απο καλό. θελει διαβασμα και δοκιμές σε πανελ σκέτα απο καποιο αυτοκινήτου για πεταμα. και θελει και χρόνο για να γίνει σωστά. δεν τελειώνεις με 2 περάσματα. ο swell ειναι οντως κορυφαιος τον εχω δει, χωρις αυτό να σημαινει οτι ειναι ο μοναδικός σιγουρα. (επίσης παλιά που ξερω οι τιμές του ηταν λογικές τωρα δεν εχω εικόνα) σωστα τα λες για αλοιφαδορο θελει εμπειρια.εγω δεν κανω γυαλισμα,ποιος ο λογος να κατεβασω βερνικι αφου η αραχνη παλι θα εμφανιστει? δεν υπαρχει τροπος να μην εμφανιστει αραχνη.γιαυτο καλυτερα να διαλεγετε και τα αναλογα χρωματα οταν αγορασετε,ωστε να μην φαινεται πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) για τον mike swell πλεον υπαρχουν και αλλοι (εχει γινει μοδα το detailing) και συμφωνω για το χαρακτηρα (ασε που ακουσα τελευταια οτι αυτος και μερικοι συναδελφοι του τη ψωνισανε που καθαρισανε υπεραυτοκινητα ή ακριβα/συλλεκτικα και οταν πας εσυ με το renault twingo ξινίζουν! Επεξ/σία 6 Ιουνίου από vamvakoolas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Γεια σας κ απο μενα Καποια ιδεα για το πως φευγουν ευκολα οι ασπριλες στις ζωνες που δημιουργούνται απο το σωμα ή τις μπλουζες μετα απο μπανιο στη θαλασσα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου γενικα οταν παιζει αλατι θες καποιο ισχυρο καθαριστικο προιον κατα προτιμηση σαπουαν. Δε θα γραψω μαρκα αλλα δες κατι επωνυμο και αν ειναι και βιολογικο (χωρις πολλα χημικα) ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Έχει κάποιος άποψη για αυτό το polishing kit? https://amzn.eu/d/0cfbIKOB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα