pngts1996 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, εχω την radeon 580 και εχω συνδεσει μια οθονη με hdmi και την αλλη τωρ αακουστε: Η αλλη οθονη εχει d-sub και η καρτα εχει dvi. Οπότε πήρα εναν ανταπτορα απο dvi (dual) σε d-sub και ετσι με καλωδιο d-sub συνδεσα καρτα με οθονη αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την οθονη... Απο οδηγους ειναι κομπλε..καμια ιδεαα να το φτιαξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 17 ώρες πριν, pngts1996 είπε Καλησπέρα, εχω την radeon 580 και εχω συνδεσει μια οθονη με hdmi και την αλλη τωρ αακουστε: Η αλλη οθονη εχει d-sub και η καρτα εχει dvi. Οπότε πήρα εναν ανταπτορα απο dvi (dual) σε d-sub και ετσι με καλωδιο d-sub συνδεσα καρτα με οθονη αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την οθονη... Απο οδηγους ειναι κομπλε..καμια ιδεαα να το φτιαξουμε Οι νεότερες κάρτες γραφικών (όπως και η RX 580 που έχεις) δεν δίνουν πλέον αναλογικό σήμα προς την οθόνη (το κλασικό d-sub/VGA). Λόγω αυτού (όχι πλέον αναλογικό σήμα) δεν λειτουργούν και οι κλασικοί αντάπτορες DVI to VGA. Δυστυχώς αν η οθόνη σου δεν έχει άλλη είσοδο εικόνας εκτός του d-sub/VGA, τότε θα χρειαστείς ενεργό αντάπτορα (με αμφίβολα αποτελέσματα αναλόγως την ποιότητα του αντάπτορα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Σ ευχαριστώ θα το κοιταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα