Προς το περιεχόμενο

ρυθμιση 2 οθονων

pngts1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, εχω την radeon 580 και εχω συνδεσει μια οθονη με hdmi και την αλλη τωρ αακουστε:
Η αλλη οθονη εχει d-sub και η καρτα εχει dvi. Οπότε πήρα εναν ανταπτορα απο dvi (dual) σε d-sub και ετσι με καλωδιο d-sub συνδεσα καρτα με οθονη αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την οθονη... Απο οδηγους ειναι κομπλε..καμια ιδεαα να το φτιαξουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, pngts1996 είπε

Καλησπέρα, εχω την radeon 580 και εχω συνδεσει μια οθονη με hdmi και την αλλη τωρ αακουστε:
Η αλλη οθονη εχει d-sub και η καρτα εχει dvi. Οπότε πήρα εναν ανταπτορα απο dvi (dual) σε d-sub και ετσι με καλωδιο d-sub συνδεσα καρτα με οθονη αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την οθονη... Απο οδηγους ειναι κομπλε..καμια ιδεαα να το φτιαξουμε

Οι νεότερες κάρτες γραφικών (όπως και η RX 580 που έχεις) δεν δίνουν πλέον αναλογικό σήμα προς την οθόνη (το κλασικό d-sub/VGA). Λόγω αυτού (όχι πλέον αναλογικό σήμα) δεν λειτουργούν και οι κλασικοί αντάπτορες DVI to VGA.

Δυστυχώς αν η οθόνη σου δεν έχει άλλη είσοδο εικόνας εκτός του d-sub/VGA, τότε θα χρειαστείς ενεργό αντάπτορα (με αμφίβολα αποτελέσματα αναλόγως την ποιότητα του αντάπτορα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...