ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τωρα το ειδα το μηνυμα σου. Στην καινουργια εφαρμογη της Πειραιως εχει επιλογη να κανεις αναληψη, μαλλον μεσω qr code. Δεν το εχω δοκιμασει ουτε και γνωριζω ποια τα ορια της υπηρεσιας Αν δουλεύει όπως το QR Code του Λεφτά στο Λεπτό, ζήτω που καήκαμε.
nikx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Tι παιζει; Να το καταλαβω να κοψει τους υπαλληλους στα ταμεια απο τις 10 το πρωι αλλα να τους ξαναβαζει για δουλεια στις 1.. Νέα εποχή στην τραπεζική εξυπηρέτηση της Eurobank
razkal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 ξερει κανεις αν η ενεργοποιηση του My Advantage Banking γινει σημερα θα εχει αμεση ισχυ? ή θα ισχυει απο τον Οκτωβριο? στο site λενε "Η συνδρομή για το πακέτο που επιλέξατε θα χρεώνεται την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα."
fysikos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Εχω την μισθοδοσία στην ετε και εχω και λογαριασμό στην eurobank.Εχβ και στις 2 χρεωστική, αλλα χρησιμοποιώ μονο της ετε. Θελω να μεταφερω την μισθόδοσια στην eurobank λογω του προγραμματος επιστροφη. Έχω χρεωστική της eurobank και σκέφτομαι να βγαλω πιστωτική για αγορες με το πρόγραμμα επιστροφή. Αξίζει ή να μεινω μονο με την χρεωστικη της;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Για μένα οι πιστωτικές με επιστροφή της Eurobank δεν αξίζουν, έβγαλα όταν ξεκίνησα να δουλεύω, την εκμεταλλευτηκα γιατι είχε κάτι λουκούμια 10% το ΙΚΕΑ και εξόπλιζα σπίτι, αλλά φέτος θα την κόψω. Γιατί εκτός απο προωθητικές, δε σου δίνει τίποτα παραπάνω απο τη χρεωστική σε επιβράβευση (όπως οι πιστωτικές της ΕΤΕ ή της Πειραιώς). Και επίσης δε τις δίνει χωρίς συνδρομή, με μισθοδοσία στη Eurobank την παίρνεις μονο για ενα χρόνο δωρεάν και δεν έχει απαλλαγή για τα επόμενα, τους πήρα τηλέφωνο φέτος, τους λεω χωρίς απαλλαγή θα την κόψω και μου κάνει ωραία κόψτε τη. Οπότε αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις μεγάλες αγορές σε συνεργάτες (έπιπλα, ηλεκτρονικά κλπ) και τη θες μόνο για καθημερινές συναλλαγές, μακριά. Τσάμπα η συνδρομή. Από τη Eurobank αξίζουν πολύ περισσότερο δύο απο τις πιστωτικές που δε συμμετέχουν στην επιστροφή, η YES και η Masoutis. Κι οι δυο έχουν 30€ αλλά βγαίνουν πολύ εύκολα οι συνδρομές γιατί έχουν κι οι δύο 1% επιστροφή στα πάντα (εκτός απο πληρωμές λογαριασμών και δημοσίου). Οπότε και σε κανένα συνεργάτη να μη ψωνίζεις, με 3,000 το χρόνο συναλλαγές (χρησιμοποιώντας την αντι για χρεωστική), την έχεις βγάλει. Απο συνεργάτες η YES σου δίνει 6% σε αρκετά μαγαζιά σε Mall, Golden Hall, Cosmos (τα εμπορικά της Λάμδα) και 3% στα εταιρικά ΕΚΟ. Του Μασούτη σου δίνει 4% στο Μασούτη. Του Μασούτη έχει και 20 ευρώ δωροεπιταγή ως καλωσόρισμα. Εγώ που δε ψωνίζω πολύ στο Μασούτη προτιμώ τη YES αλλά και οι δύο για μένα είναι εξίσου καλές και έχεις σημαντικό όφελος αν τη χρησιμοποιείς αντί για τη debit 1
SB_1957 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 17 minutes ago, fysikos said: Εχω την μισθοδοσία στην ετε και εχω και λογαριασμό στην eurobank.Εχβ και στις 2 χρεωστική, αλλα χρησιμοποιώ μονο της ετε. Θελω να μεταφερω την μισθόδοσια στην eurobank λογω του προγραμματος επιστροφη. Έχω χρεωστική της eurobank και σκέφτομαι να βγαλω πιστωτική για αγορες με το πρόγραμμα επιστροφή. Αξίζει ή να μεινω μονο με την χρεωστικη της; Ευρώ €πιστροφή κερδίζετε κι εξαργυρώνετε με όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες σας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Από την εφαρμογή €πιστροφή app στο κινητό σας βρίσκετε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κοντά σας και προσφορές.
fysikos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Ευρώ €πιστροφή κερδίζετε κι εξαργυρώνετε με όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες σας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Από την εφαρμογή €πιστροφή app στο κινητό σας βρίσκετε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κοντά σας και προσφορές. Το ρωταω επειδή νομιζα πως οι χρωστικές έχουν 10% ενώ οι πιστωτικές 20%
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 1% είναι η επιστροφή στους περισσότερους συνεργάτες του προγράμματος. Κατα καιρούς βγαίνουν προωθητικές ενέργειες που ορισμένες φορές ισχύουν μόνο για τις πιστωτικές, π.χ. πέρυσι έτρεξε το Mymarket αν θυμάμαι καλά 3% επιστροφή για περίπου 1 μήνα.
panoszavra Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε email όπου κοντολογίς αναφέρει ότι πλέον για να έχουμε όσα προσφέρει ο λογαριασμός μας θα πρέπει να μεταβούμε στο νέο πρόγραμμα Blue Advantage με συνδρομή. Καλώς τα δεχτήκαμε. Eurobank.pdf Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από panoszavra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα