BlackBoldog Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Στις 7/6/2023 στις 8:00 ΜΜ, L-Griever είπε Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι να κάνω έναν λογαριασμό. 1. Ισχύει αυτό που λένε για την μηνιαία χρέωση; Έχω βάλει λινκ για να το διαβάσετε και εσείς. Μηνιαία χρέωση.... 2. Σαν τράπεζα είναι καλή και αν αξίζει; 3. Έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξει μέσω online και γενικά τι παίζει με την βιντεοκλήση; 4. Στο θέμα με τις προσφορές και επιστροφές, κάνει καλύτερες σε σχέση με Πειραιώς ή άλλες τράπεζες; Ευχαριστώ. 1) Άνοιξα τον Ιανουάριο από τότε δεν έχω κάποια χρέωση στον λογαριασμό. 2) Δεν ξέρω εδώ διότι δεν έχω επαφή ούτε μ'αυτήν ούτε με άλλες όλα από έξω τα κάνω δεν μπλέκω και καλύτερα γι'αυτούς και για μένα 3) Δοκίμασα να μην πάω γιατί ξέρω αν πήγαινα αρχικά σίγουρα θα βριζόμασταν όπως και έγινε Έστειλα όλα τα έγγραφα με κάλεσαν βιντεοκλήση δεν τους άρεσε η ταυτότητα μου και αναγκάστηκα να πάω εκεί. 4) Μου αρέσει περισσότερο η Eurobank με τις επιστροφές στο 1% σε ευρώ διότι βλέπω και τι επιστρέφει τα χρησιμοποιώ και επί τόπου ανεξαρτήτου ποσού. Η Εθνική θέλει 2000 πόντους να μαζέψεις για να τα ξοδέψεις. με τα yellow ναι μεν τα έχω χρησιμοποιήσει δεν τρελαίνομαι. 1
L-Griever Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, BlackBoldog είπε 1) Άνοιξα τον Ιανουάριο από τότε δεν έχω κάποια χρέωση στον λογαριασμό. 2) Δεν ξέρω εδώ διότι δεν έχω επαφή ούτε μ'αυτήν ούτε με άλλες όλα από έξω τα κάνω δεν μπλέκω και καλύτερα γι'αυτούς και για μένα 3) Δοκίμασα να μην πάω γιατί ξέρω αν πήγαινα αρχικά σίγουρα θα βριζόμασταν όπως και έγινε Έστειλα όλα τα έγγραφα με κάλεσαν βιντεοκλήση δεν τους άρεσε η ταυτότητα μου και αναγκάστηκα να πάω εκεί. 4) Μου αρέσει περισσότερο η Eurobank με τις επιστροφές στο 1% σε ευρώ διότι βλέπω και τι επιστρέφει τα χρησιμοποιώ και επί τόπου ανεξαρτήτου ποσού. Η Εθνική θέλει 2000 πόντους να μαζέψεις για να τα ξοδέψεις. με τα yellow ναι μεν τα έχω χρησιμοποιήσει δεν τρελαίνομαι. Κατάλαβα... ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είχα πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε μια υπάλληλος ότι το σύστημα δεν αποδέχεται την ταυτότητά μου. Πολύ πιθανόν να μην τους άρεσε κάτι ή δεν ξέρω τι. Φταίει γιατί η ταυτότητα είναι παλιά; Φταίει γιατί στο selfie ήμουν λίγο διαφορετικός από την φωτογραφία στην ταυτότητα; Δεν ξέρω.
BlackBoldog Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, L-Griever είπε Κατάλαβα... ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είχα πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε μια υπάλληλος ότι το σύστημα δεν αποδέχεται την ταυτότητά μου. Πολύ πιθανόν να μην τους άρεσε κάτι ή δεν ξέρω τι. Φταίει γιατί η ταυτότητα είναι παλιά; Φταίει γιατί στο selfie ήμουν λίγο διαφορετικός από την φωτογραφία στην ταυτότητα; Δεν ξέρω. Το πιο πιθανό είναι αυτό εγώ φέτος συμπληρώνω 15 χρόνια εκτός αυτού από τα πλάγια έχει ανοίγματα, όταν με κάλεσαν με βιντεοκλήση ζητούσαν να την διπλώσω κτλπ και μου είπαν πως δεν θα το δεχόταν το σύστημα, πάντως στην τράπεζα μια χαρά το δέχτηκαν
L-Griever Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 53 λεπτά πριν, BlackBoldog είπε Το πιο πιθανό είναι αυτό εγώ φέτος συμπληρώνω 15 χρόνια εκτός αυτού από τα πλάγια έχει ανοίγματα, όταν με κάλεσαν με βιντεοκλήση ζητούσαν να την διπλώσω κτλπ και μου είπαν πως δεν θα το δεχόταν το σύστημα, πάντως στην τράπεζα μια χαρά το δέχτηκαν Ούτε που έκλεισα τα 15.. Κλείνω τα 11 φέτος. Πολύ πιθανόν το σύστημα να είναι ρυθμισμένο να δέχεται μόνο καινούριες ταυτότητες αλλά και πάλι όμως... Θα μπορούσαν τουλάχιστον να πουν τον λόγο και όχι να σε κάνει να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει. Ή θα πάω στη τράπεζα από κοντά ή πολύ πιθανόν να βγάλω άλλη ταυτότητα αν έχουν βγει καινούριες ταυτότητες.. Άλλη πιθανότητα είναι ότι μπορεί απλά οι υπάλληλοι να βαριούνται να κάνουν την διαδικασία οπότε αυτομάτως σε ακυρώνουν για να πας σε κατάστημα.
Maurikycli Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Στις 7/6/2023 στις 10:07 ΜΜ, andreaspA είπε Με υποδεχθηκε "τραπεζικος" και οχι δημόσιος υπαλληλος στο υπογειο που παταει σφραγιδες. Σε ολα τα επιπεδα. Σε στυλ θελεις? σε ντυσιμο? σε γοβα? σε βαψιμο? σε τροπο ομιλιας? σε συμπεριφορα? Βεβαια και εκει θα με επαιρναν τηλεφωνο να μου πουνε τι δινει το ομολογο του Βαρδινογιαννη... που ηξεραν του Μυτιληναιου αλλα οχι του Βαρδινογιαννη, αλλα δεν με πηραν τηλεφωνο. Μονο και μονο ομως που μπαινεις στην τραπεζα και δεν βρισκεις 30 γεροντες να περιμενουν να πληρωσουν ΔΕΗ, ΟΤΕ και δεν ξερω τι αλλο, μου φτανει! Έχεις μπερδέψει τις τράπεζες με τα bitch-ομπαρα 😕
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Σχετικό άσχετο ,το έλαβα σε sms απο eurobank την Τετάρτη ΣHMANTIKH ENHMEPΩΣH ΓIA THN EΞYΠHPETHΣH ΣAΣ, MΠOPEITE NA ΠPAΓMATOΠOIEITE TIΣ EΓXPHMATEΣ ΣYNAΛΛAΓEΣ ΣAΣ: 08:00 10:00 ΣTO TAMEIO KAI ΣTA MHXANHMATA 10:00 13:00 AΠOKΛEIΣTIKA ME TH XPHΣH MHXANHMATΩN 13:00 14:00 ΣTO TAMEIO KAI ΣTA MHXANHMATA
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μόνο Eurobank, γιατί είναι η μοναδική τράπεζα με ATM'S στα οποία λειτουργεί ο NFC reader και μπορείς να κάνεις ανάληψη με το wallet του κινητού. Στις υπόλοιπες τράπεζες αναγκαζόμαστε να κουβαλάμε κάρτες, λες και είμαστε τίποτα πρωτόγονοι.
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Όταν αγοραζω κάτι με την κάρτα μου έρχεται άμεσα ειδοποίηση απο την εφαρμογη στο κινητο Όταν μου βάζει κάποιος λεφτά δεν έρχεται κάτι Θελει καποια αλλη ρυθμιση ?
RipCity Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 54 λεπτά πριν, adi32 είπε Όταν αγοραζω κάτι με την κάρτα μου έρχεται άμεσα ειδοποίηση απο την εφαρμογη στο κινητο Όταν μου βάζει κάποιος λεφτά δεν έρχεται κάτι Θελει καποια αλλη ρυθμιση ? Πρέπει να μπεις από υπολογιστή ebanking για να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις. Στο app δεν έχει αυτή την επιλογή. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 17 ώρες πριν, RipCity είπε Πρέπει να μπεις από υπολογιστή ebanking για να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις. Στο app δεν έχει αυτή την επιλογή. Mόλις δοκίμασα και δεν μου επιτρέπει καμία επεξεργασία στις επιλογές ,περίεργο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Στις 14/8/2023 στις 3:37 ΜΜ, adi32 είπε Όταν αγοραζω κάτι με την κάρτα μου έρχεται άμεσα ειδοποίηση απο την εφαρμογη στο κινητο Όταν μου βάζει κάποιος λεφτά δεν έρχεται κάτι Θελει καποια αλλη ρυθμιση ? Νομίζω πως δεν εχει ειδοποιήσεις για λογαριασμούς με push αλλά μόνο με εμαιλ οι οποίες όμως είναι άμεσες, όχι στο τέλος της ημέρας π.χ.
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Στις 10/6/2023 στις 7:54 ΠΜ, Malthador είπε Μόνο Eurobank, γιατί είναι η μοναδική τράπεζα με ATM'S στα οποία λειτουργεί ο NFC reader και μπορείς να κάνεις ανάληψη με το wallet του κινητού. Στις υπόλοιπες τράπεζες αναγκαζόμαστε να κουβαλάμε κάρτες, λες και είμαστε τίποτα πρωτόγονοι. Τωρα το ειδα το μηνυμα σου. Στην καινουργια εφαρμογη της Πειραιως εχει επιλογη να κανεις αναληψη, μαλλον μεσω qr code. Δεν το εχω δοκιμασει ουτε και γνωριζω ποια τα ορια της υπηρεσιας 1
nikx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Tα alerts με την Eurobank ειναι δωρεαν σε email ειδοποιηση; Ενεργοποιησα τα δωρεαν email σε πειραιως και αλφα αλλα δεν ειδα καπου ξεκαθαρα να γραφει το ιδιο στην eurobank.
RipCity Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 54 λεπτά πριν, nikx είπε Tα alerts με την Eurobank ειναι δωρεαν σε email ειδοποιηση; Ενεργοποιησα τα δωρεαν email σε πειραιως και αλφα αλλα δεν ειδα καπου ξεκαθαρα να γραφει το ιδιο στην eurobank. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι δωρεάν, εκτός από τις ειδοποιήσεις με Viber ή SMS για κινήσεις σε λογαριασμό σας. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, nikx είπε Tα alerts με την Eurobank ειναι δωρεαν σε email ειδοποιηση; Γράφει στην σελίδα με τις ειδοποιήσεις ποιες υπηρεσίες χρεώνονται Χρήσιμες πληροφορίες Οι ειδοποιήσεις με Viber ή SMS για κινήσεις σε λογαριασμό σας έχουν χρέωση: • 0,20€/Viber ή SMS • 0,10€/Viber ή SMS εάν έχετε Private Banking ή Personal Banking στην Eurobank 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα