L-Griever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι να κάνω έναν λογαριασμό. 1. Ισχύει αυτό που λένε για την μηνιαία χρέωση; Έχω βάλει λινκ για να το διαβάσετε και εσείς. Μηνιαία χρέωση.... 2. Σαν τράπεζα είναι καλή και αν αξίζει; 3. Έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξει μέσω online και γενικά τι παίζει με την βιντεοκλήση; 4. Στο θέμα με τις προσφορές και επιστροφές, κάνει καλύτερες σε σχέση με Πειραιώς ή άλλες τράπεζες; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από L-Griever
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δεν ξερω αν ισχυει το αρθρο πρωτη φορα το ακουω. Η eurobank δινει καλες επιστροφες... επισης εχει καλα επιτοκια προθεσμιακων. Η πειραιως πλεον ειναι η χειροτερη. 2
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Για το (1) έχει εδώ και κάποιο καιρό προγράμματα με πακέτα συναλλαγών, που παρέχουν δωρεάν συναλλαγές μέσω του e-banking τους. Πριν λίγο καιρό μου ενεργοποίησαν μόνοι τους (!) ένα, φυσικά χρεώνοντάς με, κάτι που μ' έκανε ν' αναθεωρήσω ότι είναι η μόνη "normal" τράπεζα (που έλεγα μέχρι τότε). Το τι παρέχουν αυτά τα προγράμματα το γράφουν στο site τους, δεν είναι μυστικό. Αν πληρώνεις αρκετούς λογαριασμούς με RF ίσως να σε συμφέρουν. Για το (2) είναι η τράπεζα με τα λιγότερα λειτουργικά προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει. Και έχω προϊόντα ΚΑΙ στις 4 μεγάλες. Πειραιώς είναι η χειρότερη, μιας και το e-banking πέφτει συνεχώς, ενώ θέλει να κάνεις και τάμα για να δουλέψουν τα ΑΤΜ (κυρίως μέσα σε σ-κ). Για το (3), όχι (στη συγκεκριμένη), αλλά δε βλέπω λόγο να είναι διαφορετικό σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες που το προσφέρουν. Είναι 5-10 λεπτά διαδικασία που σου ζητάνε να δείξεις τη φυσική σου ταυτότητα, κ.λπ. Βαρετό, αλλά όχι κάτι τρομερό. Για το (4) είναι πολύ σχετικό. Οι τράπεζες συνεργάζονται με πολλές επιχειρήσεις. Αν η Eurobank έχει συνεργασία με Σκλαβενίτη (όπως όντως έχει) αλλά εσύ ψωνίζεις κυρίως από ΑΒ (που δεν έχει), τι να το κάνεις, όσο καλή και να είναι η πρόταση; Προσωπικά με το €πιστροφή έχω εξοικονομήσει άνω των 500€, που είναι και περίπου 10Χ φορές το ποσό που έχω εξοικονομήσει από το «επόμενο» πρόγραμμα (Yellow). Εθνική έχω μαζέψει κάτι τσίχλες (~9€) αλλά ακόμα δε τις έχω εξαργυρώσει, ενώ Alpha Bank δεν ασχολούμαι καν να δω. Αλλώς όπως είπα, αυτά αφορούν εμένα και τις δικές μου συνήθειες. Εσένα μπορεί να σε βολέψει κάτι τελείως διαφορετικό. 1 1
andreaspA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Εχω καθημερινη συνεργασια και με τις 4 συστημικές. Ειναι ολες για σφαλιαρες! Εχουν μουτρα να ζητανε και πληρωμες και συνδρομές οι τραγικοί τύποι! Η μοναδικη που δειχνει σοβαρη σημερα και μου θυμίζει τραπεζα και όχι ΔΟΥ, πολεοδομία ή δήμος με σφραγιδοπατητή στο βάθος του πρωτόκολλου, ειναι η Optima. 1 1
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, andreaspA είπε Εχω καθημερινη συνεργασια και με τις 4 συστημικές. Ειναι ολες για σφαλιαρες! Εχουν μουτρα να ζητανε και πληρωμες και συνδρομές οι τραγικοί τύποι! Η μοναδικη που δειχνει σοβαρη σημερα και μου θυμίζει τραπεζα και όχι ΔΟΥ, πολεοδομία ή δήμος με σφραγιδοπατητή στο βάθος του πρωτόκολλου, ειναι η Optima. Ναι; Για πες καμιά εμπειρία. Επειδή κι εγώ δουλεύω και τις 4 (δυστυχώς), πολύ θα 'θελα να βρω κάποια - τουλάχιστον για τα καθημερινά - που να μη με νευριάζει σε κάθε απόπειρα να χρησιμοποιήσω υπηρεσία τους.
andreaspA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, Haldol είπε Ναι; Για πες καμιά εμπειρία. Επειδή κι εγώ δουλεύω και τις 4 (δυστυχώς), πολύ θα 'θελα να βρω κάποια - τουλάχιστον για τα καθημερινά - που να μη με νευριάζει σε κάθε απόπειρα να χρησιμοποιήσω υπηρεσία τους. Με υποδεχθηκε "τραπεζικος" και οχι δημόσιος υπαλληλος στο υπογειο που παταει σφραγιδες. Σε ολα τα επιπεδα. Σε στυλ θελεις? σε ντυσιμο? σε γοβα? σε βαψιμο? σε τροπο ομιλιας? σε συμπεριφορα? Βεβαια και εκει θα με επαιρναν τηλεφωνο να μου πουνε τι δινει το ομολογο του Βαρδινογιαννη... που ηξεραν του Μυτιληναιου αλλα οχι του Βαρδινογιαννη, αλλα δεν με πηραν τηλεφωνο. Μονο και μονο ομως που μπαινεις στην τραπεζα και δεν βρισκεις 30 γεροντες να περιμενουν να πληρωσουν ΔΕΗ, ΟΤΕ και δεν ξερω τι αλλο, μου φτανει!
L-Griever Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, The_Judas είπε Δεν ξερω αν ισχυει το αρθρο πρωτη φορα το ακουω. Η eurobank δινει καλες επιστροφες... επισης εχει καλα επιτοκια προθεσμιακων. Η πειραιως πλεον ειναι η χειροτερη. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα το έχω υπόψιν. 3 ώρες πριν, Haldol είπε Για το (1) έχει εδώ και κάποιο καιρό προγράμματα με πακέτα συναλλαγών, που παρέχουν δωρεάν συναλλαγές μέσω του e-banking τους. Πριν λίγο καιρό μου ενεργοποίησαν μόνοι τους (!) ένα, φυσικά χρεώνοντάς με, κάτι που μ' έκανε ν' αναθεωρήσω ότι είναι η μόνη "normal" τράπεζα (που έλεγα μέχρι τότε). Το τι παρέχουν αυτά τα προγράμματα το γράφουν στο site τους, δεν είναι μυστικό. Αν πληρώνεις αρκετούς λογαριασμούς με RF ίσως να σε συμφέρουν. Για το (2) είναι η τράπεζα με τα λιγότερα λειτουργικά προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει. Και έχω προϊόντα ΚΑΙ στις 4 μεγάλες. Πειραιώς είναι η χειρότερη, μιας και το e-banking πέφτει συνεχώς, ενώ θέλει να κάνεις και τάμα για να δουλέψουν τα ΑΤΜ (κυρίως μέσα σε σ-κ). Για το (3), όχι (στη συγκεκριμένη), αλλά δε βλέπω λόγο να είναι διαφορετικό σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες που το προσφέρουν. Είναι 5-10 λεπτά διαδικασία που σου ζητάνε να δείξεις τη φυσική σου ταυτότητα, κ.λπ. Βαρετό, αλλά όχι κάτι τρομερό. Για το (4) είναι πολύ σχετικό. Οι τράπεζες συνεργάζονται με πολλές επιχειρήσεις. Αν η Eurobank έχει συνεργασία με Σκλαβενίτη (όπως όντως έχει) αλλά εσύ ψωνίζεις κυρίως από ΑΒ (που δεν έχει), τι να το κάνεις, όσο καλή και να είναι η πρόταση; Προσωπικά με το €πιστροφή έχω εξοικονομήσει άνω των 500€, που είναι και περίπου 10Χ φορές το ποσό που έχω εξοικονομήσει από το «επόμενο» πρόγραμμα (Yellow). Εθνική έχω μαζέψει κάτι τσίχλες (~9€) αλλά ακόμα δε τις έχω εξαργυρώσει, ενώ Alpha Bank δεν ασχολούμαι καν να δω. Αλλώς όπως είπα, αυτά αφορούν εμένα και τις δικές μου συνήθειες. Εσένα μπορεί να σε βολέψει κάτι τελείως διαφορετικό. Μήπως η ενεργοποίηση που λες είναι αυτό που γράφει στο άρθρο; Επίσης, απλά στο ενεργοποίησαν χωρίς καμία ενημέρωση; Όσο για την πειραιώς μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κάτι σοβαρό.. τώρα βέβαια μπορεί να είναι επειδή δεν μπαίνω συνέχεια και στις φορές που μπαίνεις να έτυχε. Όσο για τα ATM μάλλον θα εξαρτάται από το μέρος.. Εδώ έχει πρόβλημα να βγάζει απόδειξη.. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ με βιντεοκλήση ή online τέλως πάντων. Το σκέφτομαι αρκετά αν είναι να γλυτώσω την πολυκοσμία και την αναμονή. Έχω στο μυαλό μου να κάνω Eurobank και payzy. Καλά εντάξει δεν κάνω συνέχεια αγορές αλλά τουλάχιστον η Eurobank έχει αρκετούς συνεργάτες ενώ η Πειραιώς όχι.. Κρίμα που έβγαλε η Πειραιώς τα mediamarkt-public... Το θέμα είναι αν κάνω τελικά λογαριασμό Eurobank πως θα μεταφέρω τα λεφτά γιατί με το να βγάλω από την Πειραιώς που είναι το κύριο λογαριασμό μου και να τα πάω εκεί είναι τεράστια ταλαιπωρία κάθε φορά αν θέλω να αγοράσω κάτι... 3 ώρες πριν, andreaspA είπε Εχω καθημερινη συνεργασια και με τις 4 συστημικές. Ειναι ολες για σφαλιαρες! Εχουν μουτρα να ζητανε και πληρωμες και συνδρομές οι τραγικοί τύποι! Η μοναδικη που δειχνει σοβαρη σημερα και μου θυμίζει τραπεζα και όχι ΔΟΥ, πολεοδομία ή δήμος με σφραγιδοπατητή στο βάθος του πρωτόκολλου, ειναι η Optima. Σαφώς όλες οι τράπεζες έχουν τα θετικά και αρνητικά. Ίσως στο εξωτερικό να είναι καλύτερα τα πράγματα. Όσον αφορά για πληρωμές και συνδρομές φαντάζομαι εννοείς στην αρχή που σε βάζουν με το ζόρι να πληρώσεις ή στην πορεία; Την Optima δεν έχω καθόλου ακουστά... 3 ώρες πριν, Haldol είπε Ναι; Για πες καμιά εμπειρία. Επειδή κι εγώ δουλεύω και τις 4 (δυστυχώς), πολύ θα 'θελα να βρω κάποια - τουλάχιστον για τα καθημερινά - που να μη με νευριάζει σε κάθε απόπειρα να χρησιμοποιήσω υπηρεσία τους. Σε υποχρεώνει ή σε ζαλίζει η κάθε τράπεζα να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες ή συνδρομές δηλαδή;
Fan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ και τις τέσσερις μεγάλες συστημικές τράπεζες. Σίγουρα μέχρι και την πανδημία η Πειραιώς ήταν η καλύτερη σε κάθε τομέα. Πολύ καλά προγράμματα για επενδύσεις, σοβαροί υπάλληλοι, το καλύτερο winbank και πολλά άλλα. Πλέον η eurobank έχει ανέβει αρκετά σε όλα τα επίπεδα και έχω μεταφέρει τις περισσότερες συναλλαγές μου εκεί. Χρησιμοποιώ ακόμη ορισμένες φορές την Πειραιώς μόνο και μόνο γιατί ακόμη έχει το πιο εύχρηστο και σταθερό ebanking μακράν. Ίσως είναι το μόνο που την κάνει να ξεχωρίζει τώρα πια, καθώς και ότι βρίσκεις πολύ εύκολα ATM. Η Eurobank, εάν βελτιώσει λίγο το ebanking και αναπτύξει λίγο το δίκτυο των ATM, θα ξεπεράσει αρκετά τον ανταγωνισμό. ΥΓ. Η alpha παραμένει ο πάτος, κυρίως εξαιτίας της πολύ κακής εξυπηρέτησης από τους υπαλλήλους. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από Fan 1 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Απο οσα διαβαζω,χωρις να ειναι κανονας,καταληγω οτι αν εχεις να κανεις με εξυπηρετηση σε καταστηματα,παιζει ρολο το καθε υποκαταστημα,ο διευθυντης και το ποσο μη-ικανοποιημενος ειναι ο υπαλληλος σεξουαλικα. Σε τηλεφωνικη εξυπηρετηση,η αλφα ποτε δε βρισκει λυση στα προβληματα μου. Σε ebanking,δουλευω Πειραιως και Αλφα, δεν εχω σοβαρο προβλημα σε καποιο απο τα 2. Σε ΑΤΜ,στην Καλαματα μακραν χειροτερη ειναι η Εθνικη,καθως την χρησιμοποιουσα για καταθεσεις της εταιριας και απλα επρεπε να ερχομαι σε συνεννοηση στην ομαδικη με τους συναδελφους,για να δουμε ποιο τιμημενο ΑΤΜ κανει καταθεση εκεινη τη στιγμη.Τις πιο πολλες φορες ηταν off,τις μισες δε δεχοντουσαν καταθεσεις καν και καποιες φορες δε δεχοντουσαν τα χαρτονομισματα,οσο κομπλε και αν ηταν. Στα ΑΤΜ της Αλφα εχω πετυχει αρκετες φορες να ειναι Offline,για ωρα,ενω ελεγε οτι θα ειναι On σε λιγα λεπτα. Δεν ειχα σχεδον ποτε προβλημα με αδυναμια καταθεσης,ή να μη μου δεχθει χαρτονομισμα. Το καποτε ενδοξο Λεφτα στο λεπτο της Πειραιως,τωρα ειναι για κλωτσιες,καθως τις μισες φορες κολλαει και δεν προχωραει μετα την επιβεβαιωση μεσω κινητου,αφου κανεις το QR scan που απαιτειται πλεον ( πρεπει να εχεις και λογαριασμο για να λαβεις ) . Καποια ΑΤΜ δεν εχουν καν ενημερωμενο software,μολις πατησεις Λεφτα στο λεπτο,τρωει ενα ταρακουλο για τουλαχιστον 2 λεπτα και μετα σε παει στην αρχικη οθονη,σα να μην πατησες ποτε τιποτε. edit λογω κουρασης νομιζα οτι ο φιλος ρωτησε τι παιζει και με τις υπολοιπες τραπεζες. Δεν το σβηνω,να κατσετε να το διαβασετε 1
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Η Πειραιώς πριν από αρκετά χρόνια ήταν καλή πλέον έχω πολλά παράπονα. Το κορυφαίο είναι ότι αν σου βάλει κάποιος λεφτά σου κάνουν απόκρυψη ονόματος αποστολέα .... λόγω προσωπικών δεδομένων. Ειδικά σε επιχειρήσεις μεγάλο πρόβλημα. Οι προθεσμιακές τους είναι με τα πιο χαμηλά επιτόκια και με πρόστιμο 2% επί του κεφαλαίου (!!!) αν τις διακόψεις. Το ebanking στην ιστοσελίδα συνεχώς σου βγάζει μηνύματα αποσύνδεσης παρόλο που δεν έχει περάσει το χρονικό όριο. Τα yellows... δεν ξέρω καν αν υπάρχουν ποια αυτά. Παρόλο που η μισθοδοσία μου είναι εκεί και έχω κάρτα δεν έχω πάρει τίποτα από yellows εδώ και χρόνια. εχει πολύ περίεργους όρους και χαμηλή επιστροφη. 1 1
tata22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγω ειμαι σε διαδικασια αλλαγης ... απο Πειραιως σε Eurobank . Δεν εχω καποια παραπονα αλλα οι επιστροφες και τα επιτοκια της μισθοδοσιας δειχχνουν καλυτερα !! Ιδιαιτερα με το προγραμμα "Καθε Μερα Συμμαχοι" Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από tata22 1 1
L-Griever Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Fan είπε Χρησιμοποιώ και τις τέσσερις μεγάλες συστημικές τράπεζες. Σίγουρα μέχρι και την πανδημία η Πειραιώς ήταν η καλύτερη σε κάθε τομέα. Πολύ καλά προγράμματα για επενδύσεις, σοβαροί υπάλληλοι, το καλύτερο winbank και πολλά άλλα. Πλέον η eurobank έχει ανέβει αρκετά σε όλα τα επίπεδα και έχω μεταφέρει τις περισσότερες συναλλαγές μου εκεί. Χρησιμοποιώ ακόμη ορισμένες φορές την Πειραιώς μόνο και μόνο γιατί ακόμη έχει το πιο εύχρηστο και σταθερό ebanking μακράν. Ίσως είναι το μόνο που την κάνει να ξεχωρίζει τώρα πια, καθώς και ότι βρίσκεις πολύ εύκολα ATM. Η Eurobank, εάν βελτιώσει λίγο το ebanking και αναπτύξει λίγο το δίκτυο των ATM, θα ξεπεράσει αρκετά τον ανταγωνισμό. ΥΓ. Η alpha παραμένει ο πάτος, κυρίως εξαιτίας της πολύ κακής εξυπηρέτησης από τους υπαλλήλους. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.. Θα το έχω υπόψιν. 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Απο οσα διαβαζω,χωρις να ειναι κανονας,καταληγω οτι αν εχεις να κανεις με εξυπηρετηση σε καταστηματα,παιζει ρολο το καθε υποκαταστημα,ο διευθυντης και το ποσο μη-ικανοποιημενος ειναι ο υπαλληλος σεξουαλικα. Σε τηλεφωνικη εξυπηρετηση,η αλφα ποτε δε βρισκει λυση στα προβληματα μου. Σε ebanking,δουλευω Πειραιως και Αλφα, δεν εχω σοβαρο προβλημα σε καποιο απο τα 2. Σε ΑΤΜ,στην Καλαματα μακραν χειροτερη ειναι η Εθνικη,καθως την χρησιμοποιουσα για καταθεσεις της εταιριας και απλα επρεπε να ερχομαι σε συνεννοηση στην ομαδικη με τους συναδελφους,για να δουμε ποιο τιμημενο ΑΤΜ κανει καταθεση εκεινη τη στιγμη.Τις πιο πολλες φορες ηταν off,τις μισες δε δεχοντουσαν καταθεσεις καν και καποιες φορες δε δεχοντουσαν τα χαρτονομισματα,οσο κομπλε και αν ηταν. Στα ΑΤΜ της Αλφα εχω πετυχει αρκετες φορες να ειναι Offline,για ωρα,ενω ελεγε οτι θα ειναι On σε λιγα λεπτα. Δεν ειχα σχεδον ποτε προβλημα με αδυναμια καταθεσης,ή να μη μου δεχθει χαρτονομισμα. Το καποτε ενδοξο Λεφτα στο λεπτο της Πειραιως,τωρα ειναι για κλωτσιες,καθως τις μισες φορες κολλαει και δεν προχωραει μετα την επιβεβαιωση μεσω κινητου,αφου κανεις το QR scan που απαιτειται πλεον ( πρεπει να εχεις και λογαριασμο για να λαβεις ) . Καποια ΑΤΜ δεν εχουν καν ενημερωμενο software,μολις πατησεις Λεφτα στο λεπτο,τρωει ενα ταρακουλο για τουλαχιστον 2 λεπτα και μετα σε παει στην αρχικη οθονη,σα να μην πατησες ποτε τιποτε. edit λογω κουρασης νομιζα οτι ο φιλος ρωτησε τι παιζει και με τις υπολοιπες τραπεζες. Δεν το σβηνω,να κατσετε να το διαβασετε Δεν έχω καμία εμπειρία πάνω σε αυτά που έκανες οπότε δεν μπορώ να πω την άποψή μου. Δεν έχω δοκιμάσει όλες τις υπηρεσίες τους για να ξέρω. Όπως και να έχει μάλλον έχει να κάνει με το μέρος και κατά πόσο κόσμο χρησιμοποιεί εκείνη τη στιγμή αλλά βέβαια δεν δικαιολογείται η κατάσταση με τα προβληματικά atm και site. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις πληροφορίες... 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Η Πειραιώς πριν από αρκετά χρόνια ήταν καλή πλέον έχω πολλά παράπονα. Το κορυφαίο είναι ότι αν σου βάλει κάποιος λεφτά σου κάνουν απόκρυψη ονόματος αποστολέα .... λόγω προσωπικών δεδομένων. Ειδικά σε επιχειρήσεις μεγάλο πρόβλημα. Οι προθεσμιακές τους είναι με τα πιο χαμηλά επιτόκια και με πρόστιμο 2% επί του κεφαλαίου (!!!) αν τις διακόψεις. Το ebanking στην ιστοσελίδα συνεχώς σου βγάζει μηνύματα αποσύνδεσης παρόλο που δεν έχει περάσει το χρονικό όριο. Τα yellows... δεν ξέρω καν αν υπάρχουν ποια αυτά. Παρόλο που η μισθοδοσία μου είναι εκεί και έχω κάρτα δεν έχω πάρει τίποτα από yellows εδώ και χρόνια. εχει πολύ περίεργους όρους και χαμηλή επιστροφη. Καλά αυτό το εντόπιζα και εγώ και πολλές φορές αναρωτιόμουν γιατί δεν φαίνεται το όνομα ή τέλος πάντων τα στοιχεία του αποστολέα; Θα πρέπει κάποιος να το σημειώσει στις πληροφορίες... Για τις προθεσμιακές δεν έχω άποψη μιας και δεν χρησιμοποίησα ποτέ.. και ούτε ξέρω τι είναι.. Δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο.. Μάλλον θα ήταν τυχαίες περιπτώσεις... Μόνο ελάχιστες περιπτώσεις όπου έπεφτε το σύστημα κάποιες φορές. Για τα yellows αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι παλιότερα σε έβαζαν yellows ότι αγορά και να έκανες ακόμα και εξωτερικό. Δηλαδή έκανες αγορά με 100 ευρώ; Έπαιρνες 100 yellows και πάει λέγοντας. Επίσης, ήταν η μόνη τράπεζα όπου τα yellows κρατούσαν 2 χρόνια πριν λήξουν αλλά τα βάλανε τώρα για ένα χρόνο. Δηλαδή από το καλό το πήγαν στο χειρότερο και πλέον δεν αξίζει. Θυμάμαι παλιότερα που μάζευες εύκολα πόντους και υπήρχαν προσφορές όπως για τα public κουπόνι πχ 50 ευρώ στους μισούς πόντους yellows. Δεν είχαν ξανακάνει τέτοια προσφορά. Βέβαια την βγάλανε από επιχείρηση και αυτήν.. Αν δεν παίρνεις τίποτα είναι γιατί έχουν βγάλει τα περισσότερα.. Έπαιρνες yellows ακόμα και για πληρωμές λογαριασμών κτλ αλλά τώρα δεν υπάρχουν απλά.. 3 ώρες πριν, tata22 είπε Και εγω ειμαι σε διαδικασια αλλαγης ... απο Πειραιως σε Eurobank . Δεν εχω καποια παραπονα αλλα οι επιστροφες και τα επιτοκια της μισθοδοσιας δειχχνουν καλυτερα !! Ιδιαιτερα με το προγραμμα "Καθε Μερα Συμμαχοι" Χμ... βλέπω πολλούς να αναφέρουν για επιτόκια.. Μιλάς για αποταμίευση; Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με την κατάσταση μιας και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο σε μένα.. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από L-Griever
duende Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 η eurobank μου βγαζει τη πιστη καθε φορα που θελω να κανω αγορες απο εξωτερικο. 9/10 δε δουλευουν οι καρτες της. και μιλαμε για νορμαλ σαιτ, αμαζον κλπ. οι δε δικαιολογιες τους ειναι ηλιθιες. με μικρη αποσταση ακολουθει η πειραιως. η πιο απροβληματιστη ειναι η εθνικη για αυτο το κομματι. 1
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, L-Griever είπε Καλά αυτό το εντόπιζα και εγώ και πολλές φορές αναρωτιόμουν γιατί δεν φαίνεται το όνομα ή τέλος πάντων τα στοιχεία του αποστολέα; Θα πρέπει κάποιος να το σημειώσει στις πληροφορίες... Για τις προθεσμιακές δεν έχω άποψη μιας και δεν χρησιμοποίησα ποτέ.. και ούτε ξέρω τι είναι.. Ναι ...στις υπόλοιπες τράπεζες φαίνεται κανονικά το όνομα καταθέτη. Στην Πειραιώς μόνο το σχόλιο. Προθεσμιακές σε eurobank-εθνική δίνουν 1.5% ίσως και παραπάνω, ακόμη και αν έχεις 10.000 ευρώ κεφάλαιο. Είναι η πιο απλή επένδυση με μηδενικό ρίσκο απλά κλείνεις τα χρήματα σου για μερικούς μήνες και δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όσο είναι κλειστά (αλλά όποτε θες την ακυρώνεις). Δεν είναι σοβαρή επένδυση αλλά από το να έχεις 0.01% επιτόκιο με τα χρήματα 'ανοιχτά' να κάθονται κάτι είναι και αυτό.
L-Griever Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Ναι ...στις υπόλοιπες τράπεζες φαίνεται κανονικά το όνομα καταθέτη. Στην Πειραιώς μόνο το σχόλιο. Προθεσμιακές σε eurobank-εθνική δίνουν 1.5% ίσως και παραπάνω, ακόμη και αν έχεις 10.000 ευρώ κεφάλαιο. Είναι η πιο απλή επένδυση με μηδενικό ρίσκο απλά κλείνεις τα χρήματα σου για μερικούς μήνες και δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όσο είναι κλειστά (αλλά όποτε θες την ακυρώνεις). Δεν είναι σοβαρή επένδυση αλλά από το να έχεις 0.01% επιτόκιο με τα χρήματα 'ανοιχτά' να κάθονται κάτι είναι και αυτό. Kατάλαβα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. ----- Παιδιά δεν παλεύεται η εφαρμογή.. Πάνω να κάνω άνοιγμα λογαριασμού και αφού κάνω τα βήματα όλο κάνει αποτυχίες. Μια φορά πήγε να με συνδέσει με έναν εκπρόσωπο και εκεί που άνοιξε η κάμερα κιουπ έκλεισε η εφαρμογή λέγοντας ότι έχει bug και να κάνω clear cache. Και αφού το ξανακάνω αμέτρητες φορές μου βγάζει όλο ότι η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει και να επισκεφτώ ένα κατάστημα. Έβαλα ότι είμαι άνεργος και για Δεκο έβαλα προσωρινά τα στοιχεία γονέα συνέχεια μου βγάζει δεν μπορεί να προχωρήσει και να πάω σε κατάστημα... Τι παίζει γνωρίζει κανείς να μου πει; Τα στοιχεία μου μια χαρά πάντως μου τα πήραν και selfie.... Να μην πω την άθλια εφαρμογή τους που δεν σε αφήνουν να βάλεις έτοιμες φωτογραφίες... Αυτή η αρνητική εμπειρία με κάνει να μην θέλω πια να πάω Eurobank
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα