Προς το περιεχόμενο

Οι ΗΠΑ καλούνται να αποκαλύψουν στοιχεία για UFO μετά τον ισχυρισμό ότι έχουν άθικτα εξωγήινα οχήματα

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, blacckvodka είπε

Οποιος θέλει να μάθει την αλήθεια disney+, xfiles. Εγώ είμαι στην 6η σεζόν και έχω μάθει τη μισή αλήθεια 

Μπα δε νομιζω. Εγω μαθαινω τα νεα απο το Stargate SG1, ειμαι στην 7η σεζον 😁😁

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, blacckvodka είπε

Οποιος θέλει να μάθει την αλήθεια disney+, xfiles. Εγώ είμαι στην 6η σεζόν και έχω μάθει τη μισή αλήθεια 

Έχει άλλες έξι???

Πλάκα κάνω

Η βιομηχανία "εξωγηινων" αξίζει δις σήμερα. Εκπομπές σε καναλια συνδρομητικα,  βιβλία, περιοδικά κλπ. Δε θα έπεφτα απ τα σύννεφα να μάθαινα κάποτε οτι τον πληρωσαν αυτοι να τα πει για να ανέβουν οι πωλήσεις. Μπορεί λεει παραμύθια και για να γράψει κάποιο βιβλίο να κονομήσει. Άπειρα τα παρσδειγματα που το κάνανε, αν και δύσκολο να το αποδείξεις.

Οι επιστήμονες ψάχνουν 10ετιες, χαλάνε απίστευτα ποσα, και δεν έχουν δει ουτε εξωγήινη μυγα.. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στην Ρωσία, τον Καναδά, την Ανταρκτική, και σε άλλα σημεία όπου έχουν γίνει εμφανίσεις, ανιχνεύσιμες, και από το έδαφος και από πτητικά μέσα, τουλάχιστον στις ΗΠΑ και την Ρωσία έχουν αναφερθεί περισυλλογές, αναλύσεις, και πειράματα σε UFO  και όντα. Αυτά είχα διαβάσει και ασχοληθεί επιφανειακά βέβαια πριν χρόνια και αυτό γιατί.......

Στην Ελλάδα υπάρχουν μαρτυρίες για εμφανίσεις, σε μια εμφάνιση άγνωστης ταυτότητας ήμουν ένας από τα πέντε άτομα που είδαμε μπροστά στα μάτια μας δυο άγνωστα σκάφη να εισέρχονται στην ατμόσφαιρα με τρομερή ταχύτητα, να σταματάνε ακαριαία, να κάνουν απίστευτους ελιγμούς σαν να σκανάρουν από ψηλά την επιφάνεια σε τρίγωνα προς διαφορετικές κατευθύνσεις, και όταν λέω τρίγωνα εννοώ καθαρά τρίγωνα, χωρίς καμπύλη που κάνουν τα φυσιολογικά αεροσκάφη, και να ξαναφεύγουν εκτός ατμόσφαιρας και όλα αυτά με ταχύτητες που δεν θα άντεχε καμιά γήινη πτητική μηχανή μη επανδρωμένη, δεν μιλάμε καν για επανδρωμένο γήινο όχημα διότι όποιος έτρωγε αυτά τα G στις "γωνίες" θα γινόταν πουρές, και για να προλάβω την θεωρία ότι μπορεί να ήταν Drone's αυτό έγινε το 1997 και το είδαμε πέντε άτομα που ήμασταν βάρδια εκείνη την νύχτα, έπεσε πάνω στην αλλαγή το σκηνικό και είχαμε μείνει όλοι παγωτά, και το κωμικό δεν ξέραμε τι και πως να το αναφέρουμε για να μην μας πιάσουν στην γκαζούρα...

Τώρα το τι ήταν δεν μπορώ να το εξηγήσω λογικά, σήμερα θα μπορούσα να πω ότι ήταν κάποιοι που παίζουν με αγωνιστικά Drone's αλλά τότε δεν υπήρχαν !

Επεξ/σία από Billi the Kid
  • Like 3
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...