Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είχα γραμμή 50αρα και έπιανα ακριβώς τόσο ,έρχεται η στιγμή που έπρεπε να μετακομίσω ,τους παίρνω τηλέφωνο για την μεταφορά ,μου λένε πρέπει να σας κάνουμε υποβαθμίση για λίγες ημέρες για να μπορέσει να γίνει η μεταφορά και μετά θα ξαναέρθει στα ίδια δλδ 50 . Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό .

Κοιτάνε την νέα περιοχή ,επιβεβαιώνουν την δυνατότητα 50 ταχύτητας .

Γίνεται η μετακόμιση ,έρχονται για την σύνδεση και βλέπω πιάνω 12.

Τους παίρνω και μου λένε ότι θα έρθει αυτόματα .

Δεν ήρθε ,τους ξανά παίρνω και μου λένε πρεπει να γίνει αναβάθμιση σε άλλο πακέτο και το παλιό που είχατε δεν υπάρχει .

Έστω τους λέω ,κάντε το ,πηγαίνει λοιπόν από 24 στα 50 στην εφαρμογή  και κοιτάω πάλι και βλέπω ταχύτητα 14. 

Μου λένε ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα χρειαστεί έλεγχος .

Η γραμμή ακόμη τρέχει με 14 ενώ έχει γίνει η αναβάθμιση σε 50 από 24 και ρωτάω .

Παίζει να με δούλεψαν ότι η νέα περιοχή πιάνει 50 ?

Μπορώ να είμαι σίγουρος από πριν σε άλλη εταιρεία ότι θα με βάλουν σε 50αρα ?

Το συμβόλαιο έγινε χθες ,θα πρέπει να τους πληρώσω και ρήτρα εάν φύγω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@forlorn_hopeο ΟΤΕ(και οι αλλοι παροχοι) δινει πακέτο 50Mbps σε 2 περιπτώσεις:

1. όταν ο πελάτης μένει κοντά (μέχρι ~2 χλμ απόσταση max) από κατανεμητή (κτίριο του ΟΤΕ), σε αυτή την περίπτωση παιρνεις nternet μεσω του παλιου δικτυου χαλκου οσο πιο κοντα εισαι στο κτιριο του ΟΤΕ και οσο ποιοτικα καλυτερη ειναι η γραμμη σου, θα εισαι πιο κοντα στα 50Mbps

2. απο καμπίνες, μεσω του Fiber to the cabin που λεμε (FTTC), κουτιά που μοιάζουν με τα παλιά καφαο του ΟΤΕ αλλά είναι μεγαλύτερα, αν παίρνεις από αυτά έχεις στη χειρότερη 45 Mbps

το κακό ειναι οτι στη δικη σου περιπτωση εισαι μαλλον στην 1η περιπτωση, και επειδη ακριβως εισαι κοντα στο κατανεμητη δεν βαζουν FTTC τουλαχιστον σε αυτη τη φαση, κοιτανε να φτιαξουν οπτικες ινες σε απομακρυσμενες περιοχες που πιανουν <10Mbps, οποτε αν αλλαξεις προγραμμα και πας σε 24Mbps θα πιανεις πολυ λιγοτερο απ οτι πιανεις τωρα

αν πληρωνεις μεχρι 20-22 € το μήνα παλεύεται

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.

Κατάλαβα τι λες ,αλλά εμένα με ενημέρωσαν ότι η περιοχή έχει δυνατότητα 50 ,το να πιάνω 14 όμως είναι απαραδεκτο και η τιμή της 50αρας στην ,cosmote είναι 28.

Γιατί έπρεπε να γίνει υποβαθμίση για να παω στο νέο σπίτι τελικά ? Εγώ είχα 50 κάι απαιτώ να γίνει μεταφορά χωρίς να αλλάξει κάτι και μετά από όλα αυτά αφού δέχτηκα το νέο και ακριβότερο πακέτο διότι το παλιό που είχα δεν υπήρχε ,να βλέπω και 12 ταχύτητες στο 24 και 14 στα 50 .

Ας μου το έλεγαν από την αρχή ,θα φάνε ένα άκυρο τώρα όλο δικό τους 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, forlorn_hope είπε

Κατάλαβα τι λες ,αλλά εμένα με ενημέρωσαν ότι η περιοχή έχει δυνατότητα 50 ,το να πιάνω 14 όμως είναι απαραδεκτο και η τιμή της 50αρας στην ,cosmote είναι 28.

Γιατί έπρεπε να γίνει υποβαθμίση για να παω στο νέο σπίτι τελικά ? Εγώ είχα 50 κάι απαιτώ να γίνει μεταφορά χωρίς να αλλάξει κάτι και μετά από όλα αυτά αφού δέχτηκα το νέο και ακριβότερο πακέτο διότι το παλιό που είχα δεν υπήρχε ,να βλέπω και 12 ταχύτητες στο 24 και 14 στα 50 .

Ας μου το έλεγαν από την αρχή ,θα φάνε ένα άκυρο τώρα όλο δικό τους 

καταλαβαινω, πιεσε τους για καποια εκπτωση

Δημοσ.

Τι να την κάνω την έκπτωση με 14 ταχύτητα .

Θα αλλάξω πάροχο θα σιγουρευτώ ότι έχουν γραμμή 50αρα και ίσως βρω και ποιο οικονομική 

Δημοσ.

Αν δεν εχουν ιδιοκτητη γραμμη δε νομιζω να δεις διαφορά. Μονο με καποιο unlimited πρόγραμμα με 4g θα εκανες δουλεια σε αυτη τη περίπτωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...