Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι χρόνια χρήστης android και σκέφτομαι να πάω σε ios κυρίως για το apple watch και airpods. Ήθελα να ρωτήσω αν αγοράσω το apple watch series 8 θα μπορώ να απαντάω σε μηνύματα με φωνητικές εντολές (εννοώ η ομιλία μου να γίνετε κείμενο) υπάρχει κάποιο mini ελληνικό πληκτρολόγιο στην οθόνη κλπ; επίσης θα το ήθελα ιδανικά και για όταν βγαίνω (περπάτημα και βόλτες) να το έχω αποκλειστικά για κινητό χάρτες και μουσική (διάβασα ότι είναι εφικτό να κατεβάσω μουσική σε αυτό) ισχύει? Η θέλει τίποτα premium.... 

Ποιότητα κλήσεων αξίζει? Σύντομες κλήσεις εννοώ όχι να μιλάω με τις ώρες 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kozanitis_itis είπε

Καλησπέρα είμαι χρόνια χρήστης android και σκέφτομαι να πάω σε ios κυρίως για το apple watch και airpods. Ήθελα να ρωτήσω αν αγοράσω το apple watch series 8 θα μπορώ να απαντάω σε μηνύματα με φωνητικές εντολές (εννοώ η ομιλία μου να γίνετε κείμενο) υπάρχει κάποιο mini ελληνικό πληκτρολόγιο στην οθόνη κλπ; επίσης θα το ήθελα ιδανικά και για όταν βγαίνω (περπάτημα και βόλτες) να το έχω αποκλειστικά για κινητό χάρτες και μουσική (διάβασα ότι είναι εφικτό να κατεβάσω μουσική σε αυτό) ισχύει? Η θέλει τίποτα premium.... 

Ποιότητα κλήσεων αξίζει? Σύντομες κλήσεις εννοώ όχι να μιλάω με τις ώρες 

Ευχαριστώ. 

Δεν διάβασα κάπου για το αν έχεις iPhone στην κατοχή σου...

Βασική προϋπόθεση γιατί δεν λειτουργεί με Android συσκευές.

• Confused 1
Δημοσ.

Λάθος approach που λένε και οι Άγγλοι. Το Apple Watch και τα airport θεωρούνται περιφερειακά του iPhone όχι το αντίθετο! Πρώτα αποφασίζεις ότι θέλεις να πας από android σε iOS και μετά τα αλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά αυτά τα 2 γκατσετς (και τα airtag)  με παρακίνουν να πάω σε ios τώρα για τις άλλες χρήσεις δεν κάνω και τίποτα σημαντικό λίγο social media chrome, spotify και κανα pdf να χρειαστεί να ανοίξω. Για παιχνίδια και ειδικές εφαρμογές  δεν ασχολούμαι καθόλου. 

Απλά ότι δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο με το apple watch με κάνει να αλλάξω "στρατόπεδο" 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ειίναι χρήστης Android και σκέφτεται ΝΑ ΠΆΕΙ σε ios

Κάτι δεν διαβάζεις σωστά...

Δεν αναφέρει κάπου ότι θα γίνει αγορά iPhone.

Ως γνωστόν μόνο σε iPhone συσκευή λειτουργεί το Apple Watch.

Μφχ

16 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

Βασικά αυτά τα 2 γκατσετς (και τα airtag)  με παρακίνουν να πάω σε ios τώρα για τις άλλες χρήσεις δεν κάνω και τίποτα σημαντικό λίγο social media chrome, spotify και κανα pdf να χρειαστεί να ανοίξω. Για παιχνίδια και ειδικές εφαρμογές  δεν ασχολούμαι καθόλου. 

Απλά ότι δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο με το apple watch με κάνει να αλλάξω "στρατόπεδο" 

Αν η σκέψη σου είναι να μεταφερθείς στο οικοσύστημα της Apple.

Λάθος στιγμή το σκέφτεσαι!

Ανέμενε την έλευση του iPhone 15, Apple Watch 9 

Μφχ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kormos είπε

Κάτι δεν διαβάζεις σωστά...

Δεν αναφέρει κάπου ότι θα γίνει αγορά iPhone.

Ως γνωστόν μόνο σε iPhone συσκευή λειτουργεί το Apple Watch.

Μφχ

Αν η σκέψη σου είναι να μεταφερθείς στο οικοσύστημα της Apple.

Λάθος στιγμή το σκέφτεσαι!

Ανέμενε την έλευση του iPhone 15, Apple Watch 9 

Μφχ

Όντως δεν αναφέρω ότι θα πάρω iphone αλλά αναφέρω ξεκάθαρα ότι θα πάω σε ios που κυριολεκτικά σημαίνει ότι θα πάρω iphone. Τώρα το να περιμένω το iphone 15 που θα κοστίζει κανα 1000€ δεν νομίζω. Κοίταζα για κανα μοντέλο από 11 έως 13... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kozanitis_itis είπε

Όντως δεν αναφέρω ότι θα πάρω iphone αλλά αναφέρω ξεκάθαρα ότι θα πάω σε ios που κυριολεκτικά σημαίνει ότι θα πάρω iphone. Τώρα το να περιμένω το iphone 15 που θα κοστίζει κανα 1000€ δεν νομίζω. Κοίταζα για κανα μοντέλο από 11 έως 13... 

Για να πιάσουμε την Ορολογία όπως έχει τότε... 

iOS = iPhone

watchOS = Apple Watch

:)  

Λίγα λες για το iPhone 15  :P

Συνοψίζοντας όμως αν καταλήξεις σε αγορές.... Δες από iPhone 12 και πάνω για να εκμεταλλευτείς και το 5G που έχουν οι συσκευές (το 11 είναι 4G)

Μφχ

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kozanitis_itis είπε

1000!?!?!?

Παρε μου τρια αν τα βρεις.

Δημοσ.
Στις 9/6/2023 στις 6:48 ΠΜ, BertaJourdan είπε

1000!?!?!?

Παρε μου τρια αν τα βρεις.

Εντάξει, αν μιλάμε για το απλό το 15 κάπου εκει θα είναι. Ίσως λίγο παραπάνω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή και εγώ είμαι στην ακριβώς ίδια θέση με τον op του θέματος είπα να μην ανοίξω νέο θεμα...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σκοπό εξυπηρετεί το part number στα apple watch 8; 

Πχ βλέπω apple watch 8 41 μαύρο να έχει part number MNP53CS/A και ένα άλλο πάλι apple watch 8 41 μαύρο να έχει part number MNU83LL/A. 

Τι το διαφορετικό δηλώνουν; Θα πρέπει να προσέξω κάτι;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mmike2503 είπε

Επειδή και εγώ είμαι στην ακριβώς ίδια θέση με τον op του θέματος είπα να μην ανοίξω νέο θεμα...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σκοπό εξυπηρετεί το part number στα apple watch 8; 

Πχ βλέπω apple watch 8 41 μαύρο να έχει part number MNP53CS/A και ένα άλλο πάλι apple watch 8 41 μαύρο να έχει part number MNU83LL/A. 

Τι το διαφορετικό δηλώνουν; Θα πρέπει να προσέξω κάτι;

Ουσιαστικά αν θες να κοιτάς ένα βασικό χαρακτήρα από αυτά είναι ο πρώτος!

Μ = Νέα συσκευή

Ν = Ανακατασκευασμένη συσκευή

F = Επισκευασμένη συσκευή

Τα δύο τελευταία γράμματα είναι η χώρα προέλευσης.

Πχ LL = Αμερική, Καναδάς

Μφχ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kormos είπε

Ουσιαστικά αν θες να κοιτάς ένα βασικό χαρακτήρα από αυτά είναι ο πρώτος!

Μ = Νέα συσκευή

Ν = Ανακατασκευασμένη συσκευή

F = Επισκευασμένη συσκευή

Τα δύο τελευταία γράμματα είναι η χώρα προέλευσης.

Πχ LL = Αμερική, Καναδάς

Μφχ

Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει κάποιο λινκ σχετικά; 

Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. 

Δημοσ.
Στις 20/6/2023 στις 6:28 ΜΜ, kormos είπε

Αυτα είναι για iPhone ετσι ; Όχι για apple watch ? 

Εχω αγοράσει απο επίσημο καταστημα 20/10/22 Apple Watch με Serial Number F0VXL0000

Όπου μηδενικά προφανως είναι αλλοι αριθμοί αλλα αρνουμαι να πιστεψω οτι το αγόρασα ανακατασκευασμένο ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...