Lakistri Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ηθελα να συζητησουμε σχετικα με κοστος λαστιχα αναρτησεις πχ αλλαζω λαστιχα καθε τοσο πχ τοσο εδωσα παραδειγμα αναρτησεις ενα σετ ποσο εχουν με τοποθετηση σε μικρο πχ 1000αρι οχι σε κανα μεσαιο 1600η 1800πζ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Lakistri
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καταλαβαίνεις ότι ένα αμάξι με ένα άλλο μπορεί να μην έχει απολύτως καμία σχέση στο κόστος, έτσι; Και μπορεί η διαφορά να μην είναι «λίγο» αλλά διπλάσια, ή τριπλάσια, ή περισσότερο. 5
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Lakistri είπε Ηθελα να συζητησουμε σχετικα με κοστος λαστιχα αναρτησεις πχ αλλαζω λαστιχα καθε τοσο πχ τοσο εδωσα παραδειγμα αναρτησεις ενα σετ ποσο εχουν με τοποθετηση 3000 ευρώ 1
Morosana Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Γενικα αλλάζουμε φρένα αναρτησεις λάστιχα και οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια μας στην πρώτη υποψία ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο κατά την οδήγηση και όχι με προκαθορισμένα χλμ ή εφόσον αρχίσει να γίνεται Ειδικα αν οδηγεις συγκεκριμένεσ διαδρομές είναι ευκολότερο να το καταλαβεις . Έχει τύχει να αλλάξω λάστιχα μετά από 2000 γιατί ήταν GTP ενώ φαινομενικά ήταν καλά και φρέσκα αλλά δεν ταίριαζαν με το αμαξι και την οδήγηση μου. Κόστος εξαρτάται το αυτοκίνητο και τι απαιτήσεις έχεις ενώ τα περαστικά είναι ψιλοφιξ στα λάστιχα 25-30€ και στα απλά αμαρτισερ 60-70. Τώρα αν αλλάξεις και ελατήρια και περιφερειακά της ανάρτησης το κόστος αυξάνεται
Lakistri Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Κινεζικα λαστιχα εχει βαλει κανεις ; Υπαρχει καμια καλουτσικη μαρκα για κινεζικο παντα
AntonisKo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 37 λεπτά πριν, Lakistri είπε Κινεζικα λαστιχα εχει βαλει κανεις ; Υπαρχει καμια καλουτσικη μαρκα για κινεζικο παντα Πριν πας για κινέζικα, δες το παρακάτω. https://youtu.be/7Nm9jq8PWFs
Lakistri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, AntonisKo είπε Πριν πας για κινέζικα, δες το παρακάτω. https://youtu.be/7Nm9jq8PWFs Εκει που εφτασαν οι τιμες αν σ τυχουν διαφορα τι να κανεις να βαλεις μεταχειρισμενα ; Ο γαμπρος μ που αλλαξε τα 2 εβαλε κινεζικη μαρκα εγω φοβαμαι να βαλω θα προτιμησω καμια θυγατρικη επωνυμης μαρκας πχ viking condinetal η baruum πως την λενε 17 ώρες πριν, Morosana είπε Γενικα αλλάζουμε φρένα αναρτησεις λάστιχα και οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια μας στην πρώτη υποψία ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο κατά την οδήγηση και όχι με προκαθορισμένα χλμ ή εφόσον αρχίσει να γίνεται Ειδικα αν οδηγεις συγκεκριμένεσ διαδρομές είναι ευκολότερο να το καταλαβεις . Έχει τύχει να αλλάξω λάστιχα μετά από 2000 γιατί ήταν GTP ενώ φαινομενικά ήταν καλά και φρέσκα αλλά δεν ταίριαζαν με το αμαξι και την οδήγηση μου. Κόστος εξαρτάται το αυτοκίνητο και τι απαιτήσεις έχεις ενώ τα περαστικά είναι ψιλοφιξ στα λάστιχα 25-30€ και στα απλά αμαρτισερ 60-70. Τώρα αν αλλάξεις και ελατήρια και περιφερειακά της ανάρτησης το κόστος αυξάνεται Υγρα φρενων καθε ποτε αλλαζεις ; Καλα τακακια δισκοπλακες κ ταμπουρα πισω οταν φθαρουν 17 ώρες πριν, Haldol είπε Καταλαβαίνεις ότι ένα αμάξι με ένα άλλο μπορεί να μην έχει απολύτως καμία σχέση στο κόστος, έτσι; Και μπορεί η διαφορά να μην είναι «λίγο» αλλά διπλάσια, ή τριπλάσια, ή περισσότερο. Λεω για πχ 1000αρι seat οχι κανα 1800αρι toyota celica οπως ενας συγχωριανος π εχει τρομερο γκαζι οθονη αφης ζαντες κτλ
vamvakoolas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 17 ώρες πριν, Lakistri είπε Κινεζικα λαστιχα εχει βαλει κανεις ; Υπαρχει καμια καλουτσικη μαρκα για κινεζικο παντα αν θες οικονομικα δες https://en.wikipedia.org/wiki/Sumitomo_Rubber_Industries νομιζω ενα μοντελο βγαζουν το bc100 ισως πλεον να βγαζουν και αλλα. Πολυ καλο λαστιχο σκυλι και δοκιμασμενο σε χωμα/βροχη/χιονι μαλιστα περυσι περασα απο μια μεγαλη αντιπροσωπια και αποτι εμαθα στα μτχ αυτοκινητα με εγγυση που πουλανε, περνανε αυτο το ελαστικο
Lakistri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Ο γαμπρος μου εβαλε τα comfort master δεν θυμαμαι εταιρια τα ξερει κανεις ; 3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε αν θες οικονομικα δες https://en.wikipedia.org/wiki/Sumitomo_Rubber_Industries νομιζω ενα μοντελο βγαζουν το bc100 ισως πλεον να βγαζουν και αλλα. Πολυ καλο λαστιχο σκυλι και δοκιμασμενο σε χωμα/βροχη/χιονι μαλιστα περυσι περασα απο μια μεγαλη αντιπροσωπια και αποτι εμαθα στα μτχ αυτοκινητα με εγγυση που πουλανε, περνανε αυτο το ελαστικο Ο γαμπρος μου εβαλε τα comfort master δεν θυμαμαι εταιρια τα ξερει κανεις ;
Morosana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, Lakistri είπε Υγρα φρενων καθε ποτε αλλαζεις ; Όταν τα ρίχνω στα ρούχα μου και δεν κάνουν τρύπες 😛
meletis_m Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, Lakistri είπε Κινεζικα λαστιχα εχει βαλει κανεις ; Υπαρχει καμια καλουτσικη μαρκα για κινεζικο παντα Προσωπικα εγω δε θα εβαζα κινεζικα . εαν δε μπορεις , βαλε καποια θυγατρικη εταιρεια . Ειχα δοκιμασει Kormoran μετρια ηταν σε 1 χρόνο αλλαχτηκαν γιατι κανω 25000 χιλιομετρα/ ετησιως . Υγρα φρένων καθε 2 χρόνια γράφουν ή ελεγχος με όργανο για τη περιεκτικότητα τους
sphinxgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Αναρτήσεις 300 Λάστιχα 350 Υγρά φρένων κάθε 3 χρόνια (2 ειναι το σωστο)
lary7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Λάστιχα 360€ ανα 5+ χρόνια ή 45.000 χλμ περίπου Αναρτήσεις 450€ 1 φορά στις 150.000χλμ Φρένα 1 φορά 250€ στα 160.000χλμ. Μαζί με ενδιάμεσα τακάκια 2000€ στα 15 χρόνια και 150.000χλμ για να είναι ασφαλές το αυτοκίνητο σαν την πρώτη μέρα που αγοράστηκε. Στο ίδιο χρονικό διάστημα έκαψα περίπου 10.000 λίτρα βενζίνη, δηλαδή κοντά στα 13 χιλιάρικα. Η φιλοσοφία μου είναι όποιος έχει τα 13 χιλιάρικα για βενζίνη αλλά δεν δίνει τα 2 για σωστή συντήρηση τότε δεν πρέπει να έχει αμάξι, ή να έχει κάτι φθηνότερο.
Lakistri Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, lary7 είπε Λάστιχα 360€ ανα 5+ χρόνια ή 45.000 χλμ περίπου Αναρτήσεις 450€ 1 φορά στις 150.000χλμ Φρένα 1 φορά 250€ στα 160.000χλμ. Μαζί με ενδιάμεσα τακάκια 2000€ στα 15 χρόνια και 150.000χλμ για να είναι ασφαλές το αυτοκίνητο σαν την πρώτη μέρα που αγοράστηκε. Στο ίδιο χρονικό διάστημα έκαψα περίπου 10.000 λίτρα βενζίνη, δηλαδή κοντά στα 13 χιλιάρικα. Η φιλοσοφία μου είναι όποιος έχει τα 13 χιλιάρικα για βενζίνη αλλά δεν δίνει τα 2 για σωστή συντήρηση τότε δεν πρέπει να έχει αμάξι, ή να έχει κάτι φθηνότερο. Σωστη συντηρηση ειναι το α και το ωμεγα 1
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Στις 7/6/2023 στις 5:37 ΜΜ, Lakistri είπε Κινεζικα λαστιχα εχει βαλει κανεις ; Υπαρχει καμια καλουτσικη μαρκα για κινεζικο παντα Εγω εχω βαλει αυτα, και ειμαι ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα