dalia23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Ποιο από τα δύο με συμφέρει να πάρω; είμαι ανάμεσα σε DAYTONA SPRINTER 125 και SYM SYMPHONY SR 125 CBS
dalia23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, txcellas είπε Από θέμα κατανάλωσης; διάβασα οτι το daytona συμφέρει απο θέμα κατανάλωσης (1,4 l/100km) ενώ το sym (2.4 L/100Km). Βέβαια το ένα είναι παπάκι και το άλλο είναι σκούτερ. Με ενδιαφέρει περισσότερο να είναι αξιόπιστο και να μην μου βγάλει προβλήματα
txcellas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Συνήθως τα παπια είναι σκυλιά και τα ανταλλακτικά τους είναι πολύ φθηνότερα. Δεν έχουν και ιδιαίτερα πλαστικά οποτε και τα σέρβις είναι πιο οικονομικά.. 1
dalia23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 ναι απλά δεν είμαι σίγουρη για τα daytona συγκεκριμένα σαν μάρκα. Διάβασα και σε παλιές κριτικές ότι βγάζουν προβλήματα. Βέβαια και για το scooter διάβασα αρνητικά (ότι τα πλαστικά του τρίζουν, μεγαλύτερο κόστος και από θέμα καυσίμων και από θέμα σέρβις). Έχω διχαστεί για αυτό θέλω γνώμες
ΒουρΝ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, dalia23 είπε ναι απλά δεν είμαι σίγουρη για τα daytona συγκεκριμένα σαν μάρκα. Διάβασα και σε παλιές κριτικές ότι βγάζουν προβλήματα. Βέβαια και για το scooter διάβασα αρνητικά (ότι τα πλαστικά του τρίζουν, μεγαλύτερο κόστος και από θέμα καυσίμων και από θέμα σέρβις). Έχω διχαστεί για αυτό θέλω γνώμες Τα σκουτερ αμα μπορείς να τα συντηρήσεις προφανώς έχουν πιο πολλά θετικά δεν έχουν ταχύτητες προστασία από βροχή λίγο καλύτερη μεγαλύτερους χώρους,πιο φαρδιά λαστιχα κτλ το μόνο μείων είναι τα μεγαλύτερο κόστος σέρβις και για κάποιους το κέντρο βάρους που οκ για εμένα αμα δεν πας να ξυσεις γόνατο δεν θα έχεις θέμα. Το σπρίντερ το βλέπεις στο δρομο συνέχεια ε κάτι λέει αυτό, το παπι και να πάθει κάτι ένα μοτέρ κοστίζει κάνα 200-300αρι ?σιγά τα βάζεις και έχεις καινούργιο παπι. Για το συμ δεν έχω διαβάσει κάτι οπότε δεν μπορώ να σου πω
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 η αληθεια ειναι βαλε λιγο παραπάνω και παρε κατι με abs..... δεν φανταζεσαι ποσες φορες με εχει σωσει....
geo.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Τα daytona δεν είναι τέρας αξιοπιστίας, τα παπάκια τα περισσότερα που έχω δει δεν αντέχουν στον χρόνο. Για εμένα ειδικά και για γυναίκα ώστε να μπορεις να πας μια βόλτα + την χρηστικότητα στην πόλη θα προτείνω scooter. Honda pcx, Honda vision, yamaha Nmax & syphony sr, syphony st ειναι οι καλύτερες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα