andreasgt21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καλημέρα σε όλους, έχω ένα mi 9 lite, εδώ και 3μιση χρόνια και από πέρσυ δημιουργήθηκε πρόβλημα φορτισής που δε φορτιζε όταν ήταν ανοικτό, αλλά έπρεπε πρώτα να το απενεργοποιώ και τότε φόρτιζε. Ωστόσο, δε με πείραζε και τόσο, οπότε δε με ενόχλησε σχεδόν καθόλου. Τις δύο τελευταίες μέρες, όμως, προέκυψε ένα σημαντικό θέμα. Ώπου φορτίζει αλλά πολυ πολύ πιο αργά, ενώ η ένειξη δείχνει ότι υπάρχει ταχεία φόρτιση. Επίσης, όταν φορτώσει η μπαταρία, μετά από αρκετές ώρες, η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα, ενώ αν πέσει κάτω του 20% μπορεί και να κλείσει απότομα μόνο του. Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω την υποδοχή του κινητού για τη usb-C και να το φορτίσω με ένα διαφορετικό καλώδιο και μπρικ. Γνωρίζει κανείς, τι μπορεί να φταίει και πως μπορω να το αντιμετωπίσω;
koutsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, andreasgt21 είπε Καλημέρα σε όλους, έχω ένα mi 9 lite, εδώ και 3μιση χρόνια και από πέρσυ δημιουργήθηκε πρόβλημα φορτισής που δε φορτιζε όταν ήταν ανοικτό, αλλά έπρεπε πρώτα να το απενεργοποιώ και τότε φόρτιζε. Ωστόσο, δε με πείραζε και τόσο, οπότε δε με ενόχλησε σχεδόν καθόλου. Τις δύο τελευταίες μέρες, όμως, προέκυψε ένα σημαντικό θέμα. Ώπου φορτίζει αλλά πολυ πολύ πιο αργά, ενώ η ένειξη δείχνει ότι υπάρχει ταχεία φόρτιση. Επίσης, όταν φορτώσει η μπαταρία, μετά από αρκετές ώρες, η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα, ενώ αν πέσει κάτω του 20% μπορεί και να κλείσει απότομα μόνο του. Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω την υποδοχή του κινητού για τη usb-C και να το φορτίσω με ένα διαφορετικό καλώδιο και μπρικ. Γνωρίζει κανείς, τι μπορεί να φταίει και πως μπορω να το αντιμετωπίσω; Να αλλάξεις μπαταρία !
andreasgt21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Η αλλαγή μπαταρίας θα είναι σίγουρα κοστοβόρα, αν αυτή ήταν μόνο η λύση, καλύτερα να πήγαινα σε νέο κινητό.
koutsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, andreasgt21 είπε Η αλλαγή μπαταρίας θα είναι σίγουρα κοστοβόρα, αν αυτή ήταν μόνο η λύση, καλύτερα να πήγαινα σε νέο κινητό. Νομίζω οτι το πρόβλημα κατά 99% το δημιουργεί η μπαταρία εφόσον δοκίμασες όλα τα άλλα. Τώρα αν μπορείς να το πας σε εναν τεχνικό να σου πει σίγουρα θα ήταν καλύτερα. Αλλά εφόσον μιλάμε για τόσο παλιό και φτηνό κινητό δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς. Πάρε καινούργιο.... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από koutsis 1
CaptainChris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Κινητό άνω των 3 ετών καλύτερα να το αλλάξεις με καινούργιο δεν αξίζει να ξοδέψεις χρήματα σε συσκευή άνω των 3 ετών, εκτός αν είναι iPhone η Galaxy S 2
panatha1369 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Εγω εχω nokia 8 4.5χρονια.και εκτος της μπαταριας που θελει δυο φορτισεις δεν κανει κιχ..snap 835
KyrGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Στις 7/6/2023 στις 12:37 ΜΜ, andreasgt21 είπε Στις 7/6/2023 στις 12:37 ΜΜ, andreasgt21 είπε Η αλλαγή μπαταρίας θα είναι σίγουρα κοστοβόρα, αν αυτή ήταν μόνο η λύση, καλύτερα να πήγαινα σε νέο κινητό. https://www.skroutz.gr/s/29738616/Xiaomi-BM4F-Xiaomi-Mi-9-Lite-3940mAh.html Η αλλαγή μπαταρίας είναι πανεύκολη με 18€ κόστος, μην σας ξεγελάνε κάποιοι δήθεν τεχνικοί, με 12€ θα βρεις από Κίνα αλλά για ηλεκτρονικής φύσης εξοπλισμό προτιμότερο είναι από Ελλάδα, αύριο τον έχεις με εγγύηση επιστροφής. Μπορείς πριν παραγγείλεις να δοκιμάσεις να βάλεις τη μπαταρία 6 ώρες στην κατάψυξη σε αεροστεγές σακουλάκι και μόλις ζεσταθεί στοιχειωδώς να την ξαναδοκιμάσεις μήπως είχε υπερθερμανθεί.
andreasgt21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, KyrGR είπε https://www.skroutz.gr/s/29738616/Xiaomi-BM4F-Xiaomi-Mi-9-Lite-3940mAh.html Η αλλαγή μπαταρίας είναι πανεύκολη με 18€ κόστος, μην σας ξεγελάνε κάποιοι δήθεν τεχνικοί, με 12€ θα βρεις από Κίνα αλλά για ηλεκτρονικής φύσης εξοπλισμό προτιμότερο είναι από Ελλάδα, αύριο τον έχεις με εγγύηση επιστροφής. Μπορείς πριν παραγγείλεις να δοκιμάσεις να βάλεις τη μπαταρία 6 ώρες στην κατάψυξη σε αεροστεγές σακουλάκι και μόλις ζεσταθεί στοιχειωδώς να την ξαναδοκιμάσεις μήπως είχε υπερθερμανθεί. Δε το γνώριζα καθόλου αυτό. Τι εννοείτε να ζεσταθεί, αφού θα ψύχεται υποτίθεται. Αυτό που δοκιμάζω αυτή τη στιγμή είναι να το χω συνδεδεμένο μια μέρα ολόκληρη στον φορτιστή και να δείχνει ότι φορτίζει ακόμα και που έχει φτάσει το 100%.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, andreasgt21 είπε Δε το γνώριζα καθόλου αυτό. Τι εννοείτε να ζεσταθεί, αφού θα ψύχεται υποτίθεται. Αυτό που δοκιμάζω αυτή τη στιγμή είναι να το χω συνδεδεμένο μια μέρα ολόκληρη στον φορτιστή και να δείχνει ότι φορτίζει ακόμα και που έχει φτάσει το 100%. Αλλαξε μπαταρία και άσε τις αλχημείες.Καλά σου κράτησε και σε ταχεία φόρτιση κιόλας. 1
andreasgt21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αλλαξε μπαταρία και άσε τις αλχημείες.Καλά σου κράτησε και σε ταχεία φόρτιση κιόλας. Ναι συμφωνώ , αλλά αν το κόστος είναι μεγάλο, τότε καλύτερα να παω σε καινου΄ργιο.
koutsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, andreasgt21 είπε Ναι συμφωνώ , αλλά αν το κόστος είναι μεγάλο, τότε καλύτερα να παω σε καινου΄ργιο. Πόσο μεγάλο να είναι το κόστος για μια μπαταρία; και ειδικά αν είναι μαϊμού και για φτηνό κινέζικο κινητό; άντε να κοστίσει 30 με 40£ η όλη διαδικασία!
andreasgt21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Φτηνό κινέζικο κινητό μεν, αλλά τη δουλειά πέρα από τη μπαταρία την κάνει ακόμα πολύ καλά και καλύτερα από άλλες που κυκλοφορούν στην αγορά. Γι αυτό κι δε θέλω να πάω σε αγορά νέου κινητού. Μου φαίνεται προτιμότερο να δώσω αυτά τα χρήματα, παρά να δώσω πολλά λεφτά για κάτι που δε θα είναι και πολύ καλό σε μεσαίες κατηγορίες.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, andreasgt21 είπε Φτηνό κινέζικο κινητό μεν, αλλά τη δουλειά πέρα από τη μπαταρία την κάνει ακόμα πολύ καλά και καλύτερα από άλλες που κυκλοφορούν στην αγορά. Γι αυτό κι δε θέλω να πάω σε αγορά νέου κινητού. Μου φαίνεται προτιμότερο να δώσω αυτά τα χρήματα, παρά να δώσω πολλά λεφτά για κάτι που δε θα είναι και πολύ καλό σε μεσαίες κατηγορίες. Ξεκίνησες να ρωτάς Τετάρτη και σήμερα είναι Παρασκευή.Και λες τα ίδια και τα ίδια.Αλλά δεν κάνεις τίποτα άλλο.
andreasgt21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Ναι αδερφέ, γιατί δεν έχω να δώσω λεφτά τώρα και αναζητώ κάποια λύση που δε θα κοστίσει, προτού πάρω την απόφαση. ελεύθερο το φόρουμ είναι να απαντήση όποιος επιθυμεί.
koutsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, andreasgt21 είπε Ναι αδερφέ, γιατί δεν έχω να δώσω λεφτά τώρα και αναζητώ κάποια λύση που δε θα κοστίσει, προτού πάρω την απόφαση. ελεύθερο το φόρουμ είναι να απαντήση όποιος επιθυμεί. Εντάξει τώρα. Μιλάμε για 40€. Τζάμπα το συζητάμε τόσο καιρό, τι άλλο να πούμε; Καλή συνέχεια Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από koutsis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα