Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω τα καταφερα και εκανα την παραγγελια μετα απο πολλες προσπαθειες. Σε καποια ειδη η σελιδα δεν ανοιγει καθολου και στο τελος στην πληρωμη ολο βγαζει σφαλματα.Για να ειμαι σιγουρος εβαλα αντικαταβολη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, athan είπε

Μπορείτε να αγοράσετε και μέσω Σκρουτζ με έκπτωση. 😉

σε ευχαριστώ πολύ,αν και πλέον σε όλα στο σκρουτζ λεει διαθεσιμο σε 4 με 10 μερες,οι τιμές είναι με την έκπτωση, και αν κατι στραβωσει παιρνεις τα λεφτα πισω μεσω skroytz.

Δημοσ.

Νομίζω και πέρσι δεν είχε 50% και επειδη το site είναι για το γάιδαρο έδωσαν παράταση καμία μέρα ακόμα;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αν γραφτείτε στο Newsletter ειναι +10% λογικά.

Ναι και άλλο ένα 10% σε επόμενη αγορά άμα πληρώσετε με simpler. Εγώ που το έκανα έτσι το κουπόνι λήγει στις 30/06

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ναι και άλλο ένα 10% σε επόμενη αγορά άμα πληρώσετε με simpler. Εγώ που το έκανα έτσι το κουπόνι λήγει στις 30/06

η simpler τι ειναι; σαν revolut?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Titos301 είπε

η simpler τι ειναι; σαν revolut?

https://www.simpler.so/

Payment gateway είναι, υποτίθεται ότι μπορείς να πληρώνεις χωρίς να βάζεις τη κάρτα σου σε κάθε διαφορετικό κατάστημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε

απλα κλαιω με της τιμες με εκπτωση ειναι παλι τσιμπημενες ..................................

Τσιμπημένες σε σχέση με τι....?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Τσιμπημένες σε σχέση με τι....?

Σε σχέση με την τσέπη μας. 23 ευρώ για πόλο και 30 για βερμούδα δεν είναι λίγα. 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zus είπε

Σε σχέση με την τσέπη μας. 23 ευρώ για πόλο και 30 για βερμούδα δεν είναι λίγα. 

Δεν ξέρω τι ποιότητα έχουν τα GAP, με 23€ πάντως σε επώνυμο ρούχο όχι πόλο, ούτε T-Shirt δεν βρίσκεις τα τελευταία χρόνια

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...