CptFourtounas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Διαθέτω ένα Dell Latitude 7280, το οποίο επιθυμώ να συνδέσω με δύο εξωτερικές οθόνες, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργή και η δική του. Ψάχνω εδώ και ώρα τι παίζει με τα HDMI Splitter, διότι, από ό,τι είδα, μάλλον αυτό χρειάζομαι για να επιτευχθεί η σύνδεση των οθονών, αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν ο υπολογιστής θα ανιχνεύει τις έξτρα δύο HDMI συνδέσεις ως διαφορετικές οθόνες. Η δουλειά που θέλω να κάνω είναι: η οθόνη του laptop σα βασική, μία δεύτερη οθόνη από δίπλα μου για επιπλέον διεργασίες και παράθυρα και ένας προτζέκτορας όπου θα προβάλλεται ένα PowerPoint. Θα λειτουργήσουν όντως τα splitter ή χρειάζομαι κάτι επιπλέον ή ακόμα και κάτι διαφορετικό για να γίνει η δουλειά μου; Τα μηχανήματα που κοιτάω είναι αυτά τα δύο: https://www.skroutz.gr/s/28578902/1x2-1080P-3D-HDMI-Splitter.html / https://www.skroutz.gr/s/27995047/Powertech-4x-4K-3D-HDMI-Splitter-PTH-048.html Είμαι ανοιχτός σε όποια πρόταση, διευκρίνηση και διόρθωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Το laptop διαθέτει μόνο μια θύρα HDMI και καμία άλλη θύρα εξόδου. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από CptFourtounas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν γίνεται με το splitter να βλέπεις διαφορετικά πράγματα, οι 2 οθόνες που θα συνδέσεις επάνω στο λάπτοπ θα δείχνουν το ίδιο To splitter απλά θα μοιράσει το σήμα σε παραπάνω από μια οθόνες Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 38 λεπτά πριν, CptFourtounas είπε Είμαι ανοιχτός σε όποια πρόταση, διευκρίνηση και διόρθωση. όπως είπε ο @nickol-us το splitter θα μοιράζει ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑ που θα έχεις στην HDMI έξοδό σου, σε 2 οθόνες => άρα οι 2 εξωτερικές θα είναι κλώνοι μεταξύ τους η λύση που θες είναι κάποιο dock της dell (?) που θα μπορεί να σου δώσει τις 2 έξτρα οθόνες έχεις Intel HD graphics 620, που υποστηρίζει ως 3 οθόνες. Καλύτερα να πάρεις την υποστήριξη της dell ΠΡΙΝ ξοδέψεις για docking station κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Αν εχει usb-c , μηπως υποστηριζει απο εκει εξοδο για οθονη ? Κατι τετοιο βλεπω εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα