Dreamstorm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Αρκετά καλό TheBoyFromSalina, μου βγάζει κάτι σε chill-out αλλά πιο γρήγορο... Το μόνο που δεν μου άρεσε (ίσως σε άλλους αρέσει) οι πολλές μελωδίες στο τραγούδι.
Costinio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Έχει κανείς το FL 4.52? Γιατί, δεν ξέρω για εσάς, εγώ όμως έχω ένα πρόβλημα με αυτό. Αποθηκεύω τα project μου και μετά αυτά δεν ανοίγουν, βγάζει ένα μήνυμα λάθους, ότι δεν μπορεί να ανοίξει το τάδε αρχείο! Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει uninstaller!! Αυτό γίνεται και στα XP και στα 2000!! Δοκίμασα και σε άλλο pc αλλά τίποτα... Τι μπορεί να φταίει? Το πρόγραμμα είναι demo και το κατέβασα από την επίσημη σελίδα του FL.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μαλλον επειδη ειναι demo. Συνηθως τα demo δεν επιτρεπουν να αποθηκευεις projects.
Costinio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Όχι δεν είναι αυτό που λες! Δεν μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να τα αποθηκευσει (όπως και σε άλλες demo εκδόσεις), τα αποθηκεύει κανονικά. Όταν όμως πάω να τα ανοίξω δεν τα ανοίγει! Λέει ότι πιθανόν κάποιο plugin προκάλεσε σφάλμα... Σε εσάς δουλεύει η συγκεκριμένη έκδοση?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Προχτες καθησα και εκανα μια διασκευη πανω σε γνωστο ελληνικο θεμα. Δεν ξερω αν το ολοκληρωσω τελικα ομως. Παρτε μια γευση: Ανναμπελ (1.9 mb)
universe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 costinio αν το ειχες demo και το εsπασες εσυ με καποιο crack ειναι πιθανο να στο κανει αυτο το f.l.Η μονη λυση αν σου σπασει τα νευρα και αφου δοκιμασεις να επαναεγκαταστησεις το Plug in που κανει το σφαλμα,ειναι να ξαναεγκαταστησεις ολο το προγραμα.Παλια οταν το δουλευα μου τα ειχε κανει και μενα αυτα.Μεχρι που το εστειλα μια για παντα.Γιατι δεν δοκιμαζεις και το reason?Μπορει να φαινεται λιγο πονοκεφαλος στην αρχη αν δεν εισαι συνηθισμενος με αυτα ,αλλα νομιζω καμμια σχεση με το F.Loops.
Costinio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 δυστυχώς και με εγκατάσταση από πάνω δε γίνεται τπτ... Όσο για το reason ακούγεται ότι είναι κορυφή. Μάλλον θα το δοκιμάσω κι αυτό!
universe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 An to doulepseis ligo to reason 8a to ksexaseis to F.Loops file mou.
babel1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μια ερώτηση ρέ παιδιά:Σκέφτομαι νά αγοράσω ένα κλαβιέ midi.Συγκεκριμένα τό Keystation 49e.Ξέρετε άν δουλεύει με το Reason με σύνδεση USB ή πρέπει νά πάρω και κάρτα midi; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.