lambroukos13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, έχω αγανακτήσει με το zyxel VMG8623-T50B της nova, σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα spare απο Vodafone ZTE H268, η ερώτηση μου είναι η εξής, θα δουλέψει σε vdsl nova η είναι κλειδωμένο το firmware του; Αν ναι, μπορώ να κάνω απλά firmware upgrade ώστε να δουλέψει; Ευχαριστώ
geoavlonitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Θα δουλεψει το ιντερνετ. Τηλεφωνο αν εχεις VoIP οχι.
lambroukos13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Θα δουλεψει το ιντερνετ. Τηλεφωνο αν εχεις VoIP οχι. Απο το υπάρχων δεν μπορώ βρω τους κωδικούς voip για να το σεταρω manually? Επίσης το υπάρχων της nova μπαίνει σε bridge mode? Φαντάζομαι ότι χρειάζομαι root access απλα!
Titos301 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, lambroukos13 είπε Απο το υπάρχων δεν μπορώ βρω τους κωδικούς voip για να το σεταρω manually? Επίσης το υπάρχων της nova μπαίνει σε bridge mode? Φαντάζομαι ότι χρειάζομαι root access απλα! ρωτα αν δινουν κωδικους voip πριν αγορασεις ρουτερ, πχ cosmote παιζει να μην δινει αλλα nova να δινει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
lambroukos13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Titos301 είπε ρωτα αν δινουν κωδικους voip πριν αγορασεις ρουτερ, πχ cosmote παιζει να μην δινει αλλα nova να δινει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος Δεν θα αγοράσω, έχω απλά spare της Vodafone που έχει μακράν καλύτερο Wi-Fi από το Zyxel της nova και θα ήθελα να είτε να το βάλω σε bridge mode είτε σαν main router.. 1
geoavlonitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, lambroukos13 είπε Απο το υπάρχων δεν μπορώ βρω τους κωδικούς voip για να το σεταρω manually? Επίσης το υπάρχων της nova μπαίνει σε bridge mode? Φαντάζομαι ότι χρειάζομαι root access απλα! Εχω το zyxel ο ιδιος. Οποιον τροπο και να δοκιμασα (και με root access σε προειδοποιω), κωδικο VoIP δε μπορεσα να "ψαρεψω". Σε bridge mode ευτυχως μπαινει και χωρις root ή supervisor. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από geoavlonitis
lambroukos13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Εχω το zyxel ο ιδιος. Οποιον τροπο και να δοκιμασα (και με root access σε προειδοποιω), κωδικο VoIP δε μπορεσα να "ψαρεψω". Σε bridge mode ευτυχως μπαινει και χωρις root ή supervisor. Οκ αφού μπαίνει σε bridge mode μια χαρά, θα το συνδέσω LAN to LAN με το ZXHN-268Q και θα παίρνω Wi-Fi από το 2ο! Σωστά δεν τα λέω;
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 a.Η Nova δεν δινει κωδικους voip. β.ακομα και αν τους βρεις οι πιθανοτητες να το σεταρεις σε αλλο router ειναι 0,01 % On 06/06/2023 at 22:48, lambroukos13 said: Καλησπέρα παιδιά, έχω αγανακτήσει με το zyxel VMG8623-T50B της nova, σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα spare απο Vodafone ZTE H268, η ερώτηση μου είναι η εξής, θα δουλέψει σε vdsl nova η είναι κλειδωμένο το firmware του; Αν ναι, μπορώ να κάνω απλά firmware upgrade ώστε να δουλέψει; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα