Doubt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Αυτό. Τους μυρίζει ύποπτο. Όλοι δηλαδή που δεν δηλώνουν από μόνοι τους είναι ύποπτοι.. και θα ψάξουν 6 εκατομμύρια δηλώσεις μια προς μια. Να βρουν τι ακριβώς;
Maurikycli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 ^ κάνε ό,τι νομίζεις . Όσο περισσότερα εισοδήματα έχεις χωρίς ηλεκτρονική πληροφόρηση τόσο περισσότερα μόρια μαζεύεις για πιθανό έλεγχο. Πρώτα προσπαθείς να αντιστοιχείσεις τα διάφορα ποσά στους κωδικούς και εφόσον δεν χωράνε όλα τότε συμπληρώνεις και αυτό που προτείνεις αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή επειδή ειναι η πιο εύκολη. Εννοειται ότι εφόσον έχεις τέτοια εισοδήματα είναι προτιμοτερο να τα δηλώσεις έτσι παρά να τα ανακαλύψει η εφορία.
Doubt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Έγινε μια ερώτηση για κάτι συγκεκριμένο, απάντησα, σχολίασες άστοχα. End of story Αν δεν κατάλαβες ξαναδιάβασε τα, δεν θα γίνω μάντης για το τι εννοείς. (φυσικά ο καθένας κάνει όπως νομίζει και φέρει την όποια ευθύνη) Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από Doubt
Doubt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Τέλος του μηνός θα γίνει η απονομή, μην κανονίσεις τίποτα.
sdikr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Doubt είπε Όλοι δηλαδή που δεν δηλώνουν από μόνοι τους είναι ύποπτοι.. και θα ψάξουν 6 εκατομμύρια δηλώσεις μια προς μια. Να βρουν τι ακριβώς; Δεν τις ψάχνουν με το χέρι πάντως 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tzotzo είπε Επειδη τσακωνομασταν στο αλλο θεμα παλι με τις πιτσες και τις μπουγατσες, θεωρω οτι πληρωνεις παιρνεις. Spoiler Μα τι να κάνω που αγαπώ Alfredo και Καρδή; Ι can't help it 😀 Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias
Maurikycli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) ^ είπαμε , ξέρεις και καλοτρώς Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από Maurikycli
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε και μπράβο μου! Spoiler
Maurikycli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 ^ νομίζω αν δει κανείς τη σειρά των απαντήσεων διακρίνεται ο αυτοσαρκασμός μου
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Το δίχως άλλο. Πολύ καιρό τώρα, τι να λέμε; Τα αυτονόητα;
1comment Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο γαμπρός μου δίνει 40Ε δήλωση μαζί με την αδερφή μου. Και μιας και λέτε για τα 40-50 της δήλωσης σε μισθωτούς (που πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν την κάνετε μόνοι σας), μάθετε ότι οι ελ. επαγγελματίες σκάμε 150Ε για τη δήλωση Ε1 μαζί με Ε3. Και κάποιοι λογιστές χρεώνουν και παραπάνω... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από 1comment 3
Nabuko Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Αν πάει κάποιος π.χ. με δήλωση κατά 80-90% προσυμπληρωμένη και ένας άλλος ας πούμε ελεύθερος επαγγελματίας με 10 ακίνητα διαφόρων χρήσεων, δε νομίζω ότι ο λογιστής θα χρεώσει και στους 2 το ίδιο ποσό. (τα παραδείγματα είναι ακραία και τυχαία) 2
ekrepali Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, 1comment είπε Ο γαμπρός μου δίνει 40Ε δήλωση μαζί με την αδερφή μου. Και μιας και λέτε για τα 40-50 της δήλωσης σε μισθωτούς (που πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν την κάνετε μόνοι σας), μάθετε ότι οι ελ. επαγγελματίες σκάμε 150Ε για τη δήλωση Ε1 μαζί με Ε3. Και κάποιοι λογιστές χρεώνουν και παραπάνω... Ο δικός μου ο λογιστής παίρνει 30 ευρώ για κάθε δήλωση μισθωτού / συνταξιούχου, ανεξαρτήτως αν επρόκειτο για 1 άτομο ή για κοινή δήλωση. Για εμένα που είμαι επαγγελματίας δε παίρνει τίποτα, ως μέρος της συμφωνίας μας να τον πληρώνω προκαταβολικά το 3μηνιαίο κόστος διαχείρησης. Δίνω 50ευρώ το μήνα για 30 Ζ και περίπου 200 τιμολόγια μέσο όρο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα