tzotzo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, spectaculator είπε Η περίσσεια σοβαρότητας είναι τόση όση σου αξίζει. Ούτε εγώ έχω τον χρόνο για να πάω από κει για να σου βγάλω φωτό. Μπορείς να περάσεις μόνος σου να το δεις από το κέντρο της Νίκαιας. Ειδικά προς την καταληκτική των δηλώσεων θα το δεις κι από μακρυά. Η ουρά δεν είναι για ΙΚΑ ούτε για κηδεία... Μπορείς αν θες να πας και από την εταιρεία που ανέφερα, να μας πεις μετά το πόσο έξτρα αξίζουν τα δυο-τρία τηλεφωνήματα... Cheers! και ο ανδριοπουλος εχει ουρα μεχρι τον κηφισσο αλλα τα κρεατα του δεν κανουν ουτε για τα σκυλια. Δυστυχως η ζωη εχει αποδειξει οτι δεν υπάρχει φθηνός και καλος. Ο καθενας κάνει τις επιλογες του και οτι του εξασφαλιζουν αυτες.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Οι ακριβότερες τιμες βοηθούν και στο ξεσκαρτάρισμα των πελατών. 3 1
spectaculator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, tzotzo είπε και ο ανδριοπουλος εχει ουρα μεχρι τον κηφισσο αλλα τα κρεατα του δεν κανουν ουτε για τα σκυλια. Δυστυχως η ζωη εχει αποδειξει οτι δεν υπάρχει φθηνός και καλος. Ο καθενας κάνει τις επιλογες του και οτι του εξασφαλιζουν αυτες. 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι ακριβότερες τιμες βοηθούν και στο ξεσκαρτάρισμα των πελατών. Άντε να δούμε τι άλλο θα γραφτεί δω μέσα! Η ζωή λεβέντες σήμερα δείχνει κάθε μέρα πως ξεφυτρώνουν παντού εταιρείες που το κάνουν καλύτερα, φτηνότερα και γρηγορότερα, κλείνοντας τα σπίτια πολλών και ειδικά αυτών που "ξεσκαρτάρουν" πελάτες. Σιγά σιγά αυτοί δουλεύουν μόνο με κάτι φ.δ. μια δυο φορές το χρόνο και λίγο αργότερα το κλείνουν οριστικά. Μπόλικα και φρεσκότατα παραδείγματα και ειδικά στον χώρο των λογιστών. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από spectaculator 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, spectaculator είπε Άντε να δούμε τι άλλο θα γραφτεί δω μέσα! Η ζωή λεβέντες σήμερα δείχνει κάθε μέρα πως ξεφυτρώνουν παντού εταιρείες που το κάνουν καλύτερα, φτηνότερα και γρηγορότερα, κλείνοντας τα σπίτια πολλών και ειδικά αυτών που "ξεσκαρτάρουν" πελάτες. Σιγά σιγά δουλεύουν μόνο με κάτι φ.δ. και λίγο αργότερα το κλείνουν οριστικά. Μπόλικα και φρεσκότατα παραδείγματα και ειδικά στον χώρο των λογιστών. φαγώθηκες με τις εταιρίες.Ουτε διαφήμιση να έκανες. 2 1
NiKoSmile Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι ακριβότερες τιμες βοηθούν και στο ξεσκαρτάρισμα των πελατών. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Σε περίοδο αιχμής, αν έρχεται η "σάρα" και η "μάρα" και πρήζουν ή κάνουν ακόμα και παζάρια στο 20ρικο... είναι ο πιο έντιμος τρόπος να τους ξεφορτωθείς 😂.
nlogginidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 40 λεπτά πριν, spectaculator είπε Άντε να δούμε τι άλλο θα γραφτεί δω μέσα! Η ζωή λεβέντες σήμερα δείχνει κάθε μέρα πως ξεφυτρώνουν παντού εταιρείες που το κάνουν καλύτερα, φτηνότερα και γρηγορότερα, κλείνοντας τα σπίτια πολλών και ειδικά αυτών που "ξεσκαρτάρουν" πελάτες. Σιγά σιγά αυτοί δουλεύουν μόνο με κάτι φ.δ. μια δυο φορές το χρόνο και λίγο αργότερα το κλείνουν οριστικά. Μπόλικα και φρεσκότατα παραδείγματα και ειδικά στον χώρο των λογιστών. Και όταν κλείσουν όλοι οι μικροί μάντεψε τι θα γίνει...(βλέπε Σούπερ Μάρκετ). Αν δεν μπορείς να δώσεις 50€ τον χρόνο για την δήλωσή σου τι να πω...
spectaculator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nlogginidis είπε Και όταν κλείσουν όλοι οι μικροί μάντεψε τι θα γίνει...(βλέπε Σούπερ Μάρκετ). Αν δεν μπορείς να δώσεις 50€ τον χρόνο για την δήλωσή σου τι να πω... Μα προς τα κει τους σπρώχνουν οι μικροί. Εγώ προσωπικά τα διαχειρίζομαι μόνος μου. Δεν είναι 50άρικο για δουλειά ενός χρόνου αλλά λίγων λεπτών. Τα επιπλέον ο.κ. ας τα χρεώσουν έξτρα. Εγώ έτσι το μετρώ και πληρώνω ανάλογα. Δεν κάνω έρανο, αλλά τη δουλειά μου στη σωστή τιμή. Όσο για το Σ. Μάρκετ, θα πάω και στον μανάβη της γειτονιάς που τον γνωρίζω. Όταν θα το παρακάνει όμως κι εγώ δεν θα του χαρίσω κι ας μείνει στην τελική το Σ.Μ. Σωστά; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από spectaculator
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tzotzo είπε και ο ανδριοπουλος εχει ουρα μεχρι τον κηφισσο αλλα τα κρεατα του δεν κανουν ουτε για τα σκυλια. Spoiler Τόσο χάλια φίλος; Όλο περνάω και όλο λέω να κάνω μια δοκιμή.
Maurikycli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Ένα 20ρακι για όλη την οικογένεια εδω Γι'αυτό στο άλλο θέμα με τον ενφιά τρέχεις και δεν φτάνεις; 6 ώρες πριν, Doubt είπε Πατάς στο κουτάκι της δήλωσης, σου εμφανίζει "δεν υπάρχουν στοιχεία" και προχωράς παρακάτω. Ας ιδρώσουν να τα βρουν. (Μερίσματα εξωτερικού) Αν σου έρθει ειδοποίηση μετά να τους τα εξηγήσεις να δούμε ποιος θα ιδρώσει😕 1
Maurikycli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 ^ περα από πλάκα, όπου προκύπτουν εισοδήματα χωρίς ηλεκτρονική πληροφόρηση και συμπληρώνονται χεράτα μαζεύουν "πόντους" για πιθανό έλεγχο.
Doubt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ περα από πλάκα, όπου προκύπτουν εισοδήματα χωρίς ηλεκτρονική πληροφόρηση και συμπληρώνονται χεράτα μαζεύουν "πόντους" για πιθανό έλεγχο. Τι σχέση έχει αυτό με εκείνο που έγραψα; Δεν έχουν στοιχεία, δεν τους δίνεις στοιχεία από μόνος σου. (και καλά κάνεις)
tzotzo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τόσο χάλια φίλος; Όλο περνάω και όλο λέω να κάνω μια δοκιμή. off topic 2 φορες εχω φαει, την μια αναμικτα πανσετακια,κεμπαπακια, καλαμακια, καλεσμενος σε σπιτι, με πηγε ζουμι. και αλλη μια φορα εκανε ενα μπαρμπεκιου η αδερφη μου και πηρε 100 καλαμακια, ηταν απο κακοκομενα εως αδιαφορα/αγευστα/ανοστα. δεν εχω ξαναπαρει απο τοτε Αυτος και ο αλλος στη θηβων εχει πολυ κοσμο. Επειδη τσακωνομασταν στο αλλο θεμα παλι με τις πιτσες και τις μπουγατσες, θεωρω οτι πληρωνεις παιρνεις. 1
Maurikycli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Τι σχέση έχει αυτό με εκείνο που έγραψα; Δεν έχουν στοιχεία, δεν τους δίνεις στοιχεία από μόνος σου. (και καλά κάνεις) Αυτό. Τους μυρίζει ύποπτο.
tzotzo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε φαγώθηκες με τις εταιρίες.Ουτε διαφήμιση να έκανες. πως φαινεται οτι δεν εχει ιδεα απο λογιστικα γραφεια, Στην περιοχη που μενω , μια πολη 35.000 κατοικων το λογιστικο γραφειο που κανει περιπου 10.000 δηλωσεις ετησιως κοστολογει την δηλωση 50€ και εχει ουρα μονιμα 10 ατομα απεξω και δεκα ατομα μεσα. Τα υπολοιπα 20 λογιστικα γραφεια της περιοχης μοιραζονται του υπολοιπους 25.000 κατοικους. Οταν ερχεται η συζητηση στο κομματι του λογιστη, το βασικο ειναι να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ. η τιμη παει μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα