stef157 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, spectaculator είπε Να και το καπάκι! Αν σου στείλω την διεύθυνση πας από κει μια βόλτα σήμερα απόγευμα; Εσύ πιστεύεις δηλαδή το "κάποιος του είπε"; Σοβαρός είσαι. Η σοβαρότητα ξεχειλίζει από τις απαντήσεις σου. Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο όσο εσύ με το να πηγαίνεις και να βλέπεις πόσο κόσμο έχουν οι επιχειρήσεις και πόσα μέτρα είναι η ουρά. Το αφήνω πάνω σου. Την επόμενη φορά περιμένουμε και φώτο με την ουρά 2 τετράγωνα! 1
spectaculator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, stef157 είπε Η σοβαρότητα ξεχειλίζει από τις απαντήσεις σου. Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο όσο εσύ με το να πηγαίνεις και να βλέπεις πόσο κόσμο έχουν οι επιχειρήσεις και πόσα μέτρα είναι η ουρά. Το αφήνω πάνω σου. Την επόμενη φορά περιμένουμε και φώτο με την ουρά 2 τετράγωνα! Η περίσσεια σοβαρότητας είναι τόση όση σου αξίζει. Ούτε εγώ έχω τον χρόνο για να πάω από κει για να σου βγάλω φωτό. Μπορείς να περάσεις μόνος σου να το δεις από το κέντρο της Νίκαιας. Ειδικά προς την καταληκτική των δηλώσεων θα το δεις κι από μακρυά. Η ουρά δεν είναι για ΙΚΑ ούτε για κηδεία... Μπορείς αν θες να πας και από την εταιρεία που ανέφερα, να μας πεις μετά το πόσο έξτρα αξίζουν τα δυο-τρία τηλεφωνήματα... Cheers! 1
sdikr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, spectaculator είπε Δυο χρόνια είναι η εταιρεία εκεί κι αναλαμβάνει τα πάντα, από μικρο-υποθέσεις μέχρι νομική κάλυψη σε οικονομικά θέματα. Πέρνα μια βόλτα από κει και θα καταλάβεις για ποια εταιρία μιλάμε. Λογιστές δουλεύουν κι εκεί. Και την εμπιστεύονται όχι απλά μισθωτοί αλλά κι εταιρείες. Εγώ θα την εμπιστευόμουν περισσότερο από κάθε άλλο λογιστή παρ' εκτός κι αν ήταν γνωστός μου. Θα την εμπιστευόμουν περισσότερο από το δικό σου "κάποιος μου είπε". Να και το καπάκι! Αν σου στείλω την διεύθυνση πας από κει μια βόλτα σήμερα απόγευμα; Εσύ πιστεύεις δηλαδή το "κάποιος του είπε"; Σοβαρός είσαι. Θα πιστέψω κάποιον που μου το είπε σε ένα φορούμ στο Internet...... Δεν με ενδιαφέρει αν πιστέψεις το κάποιος μου είπε, είναι δικό σου δικαίωμα, αλλά αφού δεν δίνεις ούτε μελέτες ούτε αποδείξεις για κάτι διαφορετικό είσαι και εσύ στην κατηγορία κάποιος μου είπε. 1
spectaculator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Θα πιστέψω κάποιον που μου το είπε σε ένα φορούμ στο Internet...... Δεν με ενδιαφέρει αν πιστέψεις το κάποιος μου είπε, είναι δικό σου δικαίωμα, αλλά αφού δεν δίνεις ούτε μελέτες ούτε αποδείξεις για κάτι διαφορετικό είσαι και εσύ στην κατηγορία κάποιος μου είπε. Μάλιστα! Σοβαρότατος! Θέλεις μελέτη που ν' αποδεικνύει τ' ότι αυτός που χρεώνει 50 κάνει καλύτερη δουλειά από αυτόν που χρεώνει 20! Πρόσεχε γιατί η σοβαρότητά σου θα ξεχειλίσει κι από σένα και θα πνίξει τον άλλο συμφορουμίτη δίπλα!
sdikr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, spectaculator είπε Μάλιστα! Σοβαρότατος! Θέλεις μελέτη που ν' αποδεικνύει τ' ότι αυτός που χρεώνει 50 κάνει καλύτερη δουλειά από αυτόν που χρεώνει 20! Πρόσεχε γιατί η σοβαρότητά σου θα ξεχειλίσει κι από σένα και θα πνίξει τον άλλο συμφορουμίτη δίπλα! Δεν ανησυχώ, τον έχεις πνίξει ήδη
GamingMaster424 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Ηρεμία παιδιά, συζητάτε τα αυτονόητα. Προφανώς και δεν ισχύει πάντα το ό,τι πληρώνεις παίρνεις, και εγώ 20€ δίνω για τη δήλωση μου και ο άνθρωπος είναι αστέρι, με έχει γλιτώσει από πολλά. Υπάρχει πάνω από 10 χρόνια και έχει και 5-6 βοηθούς μέσα. Από εκεί και πέρα αν πηγαίνεις στα τυφλά, τότε υπάρχει βάση στο σκεπτικό να αποφύγεις τους φθηνότερους, γιατί όντως το ρίσκο είναι ενδεχομένως μεγαλύτερο.
stef157 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, spectaculator είπε Μάλιστα! Σοβαρότατος! Θέλεις μελέτη που ν' αποδεικνύει τ' ότι αυτός που χρεώνει 50 κάνει καλύτερη δουλειά από αυτόν που χρεώνει 20! Πρόσεχε γιατί η σοβαρότητά σου θα ξεχειλίσει κι από σένα και θα πνίξει τον άλλο συμφορουμίτη δίπλα! Συνέχισε! Μας έφτιαξες την μέρα ρε μπαγάσα. Καιρό είχα να γελάσω! 🤣
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 56 minutes ago, sdikr said: Οτι μελέτες έχεις εσύ πως οι φθηνοί δεν κάνουν λάθη Άρα έτσι φαντάζεσαι, θενξ που επιβεβαίωσες αυτό που υποψιαζόμουν.
1nsom-n1k Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Για την κοινή φορολογική του πατέρα (συνταξιούχος ογά) και της μάνας (αγρότης ειδικού καθεστώτος) πλήρωσα πέρυσι 75 στο λογιστή. Οπότε ναι η τιμή των 50 για φέτος μου φαίνεται απολύτως λογική, ειδικά από την στιγμή που δεν ξέρουμε την οικογενειακή κατάσταση του ts, αν έγιναν τροποποιητικές, τι ακίνητα δικά του ή νοικιασμένα τι έχει, αυτοκίνητο, μηχανή κλπ και τι άλλο άλλαξε, υπέβαλε ο λογιστής εκτός από το Ε1. Ας ρωτήσει πρώτα τον λογιστή του τι έγγραφα υπέβαλε, έστω κι αν μιλάμε για ηλεκτρονικά έγγραφα κι ας ζητήσει ανάλυση της χρέωσής του αφού του φαίνονται υπερβολικά. Όσο για τον φίλο που λέει ότι έκανε όλες τις δηλώσεις τις οικογένειας με ένα εικοσάρικο μόνο, γελάνε κι οι πέτρες. Ας μας πει ποιος του τις έκανε να πάμε κι εμείς. Εκτός κι αν τον είχε φίλο, συγγενή, κουμπάρο και του πήρε απλά ένα συμβολικό ποσό, οπότε αλλάζει το πράγμα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από 1nsom-n1k
sdikr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Άρα έτσι φαντάζεσαι, θενξ που επιβεβαίωσες αυτό που υποψιαζόμουν. Οχι, δεν είναι έτσι φαντάζομαι, αλλα γιατί να σου το χαλάσω πάλι θα μου ζητάς μελέτες και μετά θα λες ορίστε επιβεβαιώθηκα
Doubt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, elgol είπε Μετοχες σε διαδυκτιακη εφαρμογη πως δηλωνονται; Πατάς στο κουτάκι της δήλωσης, σου εμφανίζει "δεν υπάρχουν στοιχεία" και προχωράς παρακάτω. Ας ιδρώσουν να τα βρουν. (Μερίσματα εξωτερικού)
for4 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό το ερώτημα όσο και αν παλεύουν και οι δύο πλευρές. Είναι μια υπηρεσία που κάθε επαγγελματίας την κοστολογεί διαφορετικά και κάθε πελάτης επίσης κοστολογεί διαφορετικά αν αξίζει το ποσό που του ζητείται. Ένα γραφείο κεντρικό μπορεί να έχει ενοίκιο 2000€/μήνα, ένα μικρό να έχει 300€/μήνα. Στην κοστολόγηση του, έχει συμπεριλάβει το ενοίκιο. Επίσης πολύ συχνά τα μικρά γραφεία δεν έχουν καν προγράμματα εκκαθάρισης και βασίζονται στο τάξις. Δεν είναι λάθος αλλά το πρόγραμμα εκκαθάρισης κοστίζει (με μεγάλες αυξήσεις από τις εταιρείες την τελευταία διετία) και όποιος το έχει, προφανώς παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στον πελάτη του. Το αποτέλεσμα ναι μεν ίδιο (φορολογική δήλωση), αλλά το πρόγραμμα (που είπαμε κοστίζει) κάνει επαληθεύσεις, κρατάει στοιχεία από πέρσι, κάνει σενάρια εκκαθάρισης κλπ. Γενικά μην κρίνουμε τους επαγγελματίες αλλά ούτε και τους πελάτες. 1
Vlad27 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Ειλικρινά κάτι τέτοιες κουταμάρες που διαβάζω για 20ευρα δεξιά και αριστερά βγαίνω από τα ρούχα μου. Κλάψα, μίρλα κι άγιος ο θεός. Βέβαια όλοι οι άλλοι να χρεώνουν για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους οτι θέλουν, αλλά ο λογιστής να έχει καταντήσει το πουτ@ν@κι του κράτους και των φορολογούμενων. Στο καλό λοιπόν, έχουμε πλέον τόσα στο κεφάλι μας για να ασχολούμαστε και με εσάς. 3
koulkos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Guys, τα λάθη γίνονται και από τον 20ρικο και από τον 50ρικο. Απλά η λογική λέει πως αυτός που χρεώνει 50,00 κάποιο λόγο θα έχει για να μην χρεώνει 20,00. Ένας από αυτούς είναι και ότι μπορεί να είναι άριστος στη δουλειά του ή να έχει εμπειρία δεκαετιών. Είναι η φυσική εξέλιξη του επιχειρηματία να ξεκινήσει από 20,00 και με τα χρόνια να φτάσει στα 50,00. Δεν δουλεύει κανείς για τη ψυχή της μάνας του. Επίσης, αν υπάρχει μεγάλο πελατολόγιο προκύπτει ανάγκη για βοηθητικό προσωπικό. Ο 20ρικος θα μπορεί να απασχολήσει έναν νέο συνάδελφο με ελάχιστη εμπειρία αλλά προσιτός στο κόστος ενώ ο 50ρικος θα απασχολήσει έναν εμπειρότερο ώστε να βγάλει τη δουλειά μόνος και ας δώσει κάποια κατοστάρικα παραπάνω. Μετά όλα είναι θέμα πιθανοτήτων. Κλείνοντας αυτό το κομμάτι, ο 20ρικος θέλει 5 δηλώσεις για να βγάλει ένα απλό πρόστιμο πληροφοριακού χαρακτήρα ενώ ο 50ρικος χρειάζεται μόλις 2. Πάντως με τη λογική ότι και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά θα μπορούσαμε να χρεώνουμε 50,00 και να κάνουμε outsource τις δηλώσεις στον 20ρικο. 30,00 άνετα και αβασάνιστα από το χώρο μας. Πως και δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα. Υ.Γ. 50,00 συν πρόστιμο άλλα 50,00 για τη δήλωση όποιου πάρει φέτος τηλ και ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος: - Ρε συ Νίκο, Τάκη, Κώστα, πήρα ένα mail από την εφορία που λέει ότι έχω επιστροφή 600,00. - Ρε συ Νίκο, Τάκη, Κώστα, αφού δεν κάναμε τη δήλωση ακόμη, άσε που δεν έχεις επιστροφή. - Αφού ήρθε mail, έχω επιστροφή - Να σου πω, στο mail σου μιλάνε στον ενικό και σου λένε να κάνεις κλικ εδώ για να πάρεις την επιστροφή; - ΝΑΙ, που το ξέρεις, πήρες και εσύ επιστροφή; Τουτ, τουτ, τουτ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα