Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spectaculator είπε

Δηλαδή χρεώνεις και τον χρόνο για τα 30 τηλέφωνα άσχετα με το αν γίνουν ή όχι... Καλώς! Ας γίνει το επάγγελμα με χρονοχρέωση, όπως οι δικηγόροι έξω. Αν είναι να ζητά ο καθένας τους όσο κι όσο, δεν πειράζει ας πάνε στο καλό. Οι περισσότεροι θα καταλήξουν ωρομίσθιοι σε κάποια εταιρεία και τέλος. Είναι δικό του θέμα του πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να γίνει και να παραμείνει, μιας και χρεώνει όσα νομίζει πως αξίζει. Αν δεν τα καταφέρει, τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.

Γιατί τόσο μένος; Εφόσον γνωρίζεις να κάνεις την δήλωση μόνος σου να την κάνεις. Άσε τους άλλους να πληρώνουν 50€ και να έχουν κάποιον που εμπιστεύονται και να έχουν το θάρρος να πάρουν κανα τηλέφωνο για πληροφορίες.

Αν τώρα κάνεις ζήτημα για 30€ τον χρόνο δηλαδή 2,5€ το μήνα τότε πάω πάσο. Αλήθεια σε τι τομέα εργάζεσαι εσύ; Είσαι μισθωτός; Επαγγελματίας;

Πιο πολύ για εισοδηματίας θεωρητικός αριστερός μου κάνεις παρά για κάτι άλλο.

• Like 2
  • Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stef157 είπε

Γιατί τόσο μένος; Εφόσον γνωρίζεις να κάνεις την δήλωση μόνος σου να την κάνεις. Άσε τους άλλους να πληρώνουν 50€ και να έχουν κάποιον που εμπιστεύονται και να έχουν το θάρρος να πάρουν κανα τηλέφωνο για πληροφορίες.

Αν τώρα κάνεις ζήτημα για 30€ τον χρόνο δηλαδή 2,5€ το μήνα τότε πάω πάσο. Αλήθεια σε τι τομέα εργάζεσαι εσύ; Είσαι μισθωτός; Επαγγελματίας;

Πιο πολύ για εισοδηματίας θεωρητικός αριστερός μου κάνεις παρά για κάτι άλλο.

Αλήθεια τώρα, όποιον δεν πάει με τα νερά σου τον βαπτίζεις "εισοδηματίας θεωρητικός αριστερός"; Γίνεσαι πολύ αστείος.

Άσχετα με το πόσες φορές τον χρόνο θα καταναλώσεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, αυτό δεν σημαίνει πως και αυθαίρετα ο άλλος μπορεί να το χρεώσει όσο να ναι. Υπόψη πως η εν λόγω εταιρεία και εξυπηρετεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς. Δεν υπολείπεται εμπιστοσύνης ούτε ο λογιστής που χρεώνει 20€ (π.χ. στην Νίκαια) και θα σου απαντήσει στο τηλέφωνο όταν θα τον ρωτήσεις κάτι.

Σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα του καθένα το να χρεώσει όσα θέλει. Οι συνέπειες φυσικά θα είναι πάντα αποτέλεσμα επιλογών και όχι συγκυριών, ατυχιών, κλπ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spectaculator είπε

Αλήθεια τώρα, όποιον δεν πάει με τα νερά σου τον βαπτίζεις "εισοδηματίας θεωρητικός αριστερός"; Γίνεσαι πολύ αστείος.

Άσχετα με το πόσες φορές τον χρόνο θα καταναλώσεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, αυτό δεν σημαίνει πως και αυθαίρετα ο άλλος μπορεί να το χρεώσει όσο να ναι. Υπόψη πως η εν λόγω εταιρεία και εξυπηρετεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς. Δεν υπολείπεται εμπιστοσύνης ούτε ο λογιστής που χρεώνει 20€ (π.χ. στην Νίκαια) και θα σου απαντήσει στο τηλέφωνο όταν θα τον ρωτήσεις κάτι.

Σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα του καθένα το να χρεώσει όσα θέλει. Οι συνέπειες φυσικά θα είναι πάντα αποτέλεσμα επιλογών και όχι συγκυριών, ατυχιών, κλπ.

Και παρόλαυτά δεν απάντησες σε καμία ερώτηση μου. Οπότε κατάλαβα! Πιές έναν καφέ να ηρεμήσεις. Πολλά νεύρα για Πέμπτη πρωί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stef157 είπε

Και παρόλαυτά δεν απάντησες σε καμία ερώτηση μου. Οπότε κατάλαβα! Πιές έναν καφέ να ηρεμήσεις. Πολλά νεύρα για Πέμπτη πρωί.

Ότι κατάλαβες. Νομίζεις πως σου χρωστώ απάντηση στο αν είμαι "εισοδηματίας θεωρητικός αριστερός" ή το σε τι τομέα εργάζομαι; Καλό, πολύ καλό!

Δημοσ.

Πόσες φορές με έχουν ρωτήσει, κανέναν καλό λογιστή ξέρεις;  γιατί ο δικός μου έκανε βλάκεια

Του κόστισε πολύ παραπάνω απο τα 30 ευρώ που γλύτωσε

Επιλογές όμως είναι όλα αυτά

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Πόσες φορές με έχουν ρωτήσει, κανέναν καλό λογιστή ξέρεις;  γιατί ο δικός μου έκανε βλάκεια

Γενικά όσο πιο πολύ μηχανογραφείται το κράτος τόσο λιγότερες βλακείες ή 'βλακείες' δηλαδή ηθελημένες απάτες μπορούν να κάνουν οι λογιστές.

Πόσες φορές έχουμε ακούσει ότι έδινε ο άλλος τα λεφτά στο λογιστή και αυτός δεν τα κατέθετε.

Ενώ αν σου έρχονται μηνύματα στο κινητό ή στο email για όλες τις συναλλαγές σου με το κράτος, όπως γίνεται με την άυλη συνταγογράφηση για παράδειγμα τότε είσαι καλυμένος.

Για παράδειγμα φέτος στην πληρωμή φόρου ήρθε email και σε εμένα και στους γονείς μου.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, sdikr said:

Έχεις υπόψιν κάποια μελέτη/έρευνα η οποία αποδεικνύει ότι βλακείες κάνουν μόνο όσοι λογιστές χρεώνουν φτηνά, ή απλά έτσι φαντάζεσαι? :)

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sdikr είπε

Άλλο ένα πολύ καλό ανέκδοτο! Αυτός που χρεώνει 20 κάνει χειρότερη δουλειά από αυτόν που τη χρεώνει 50.
(Παραμύθια της Χαλιμάς!) Σε γνωστό λογιστή (πατέρας-κόρη) στη Νίκαια 20άρικο χρεώνεσαι και η ουρά φτάνει από το γραφείο τους μέχρι το επόμενο τετράγωνο. Πρέπει να κάνει χάλια δουλειά μιας και χρεώνει μόνο 20 και όλοι τους απ' έξω είναι απλά κορόιδα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Έχεις υπόψιν κάποια μελέτη/έρευνα η οποία αποδεικνύει ότι βλακείες κάνουν μόνο όσοι λογιστές χρεώνουν φτηνά, ή απλά έτσι φαντάζεσαι? :)

Οτι μελέτες έχεις εσύ πως οι φθηνοί δεν κάνουν λάθη

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sdikr είπε

Οτι μελέτες έχεις εσύ πως οι φθηνοί δεν κάνουν λάθη

Εσύ έχεις καμιά απόδειξη πέρα από το σου 'πα - μου 'πες, ή απλά μιλάς έτσι ανέκδοτα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Εσύ έχεις καμιά απόδειξη πέρα από το σου 'πα - μου 'πες, ή απλά μιλάς έτσι ανέκδοτα;

Οτι απόδειξη έχεις και εσύ

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Οτι απόδειξη έχεις και εσύ

Μάλιστα! Εγώ σου έδωσα εταιρεία που και φτηνά χρεώνει και κανένα λάθος δεν κάνει. Να βλέπουν και οι υπόλοιποι το τι συμβουλές τους δίνεις. Αλλά έτσι είναι στον κόσμο του ότι δηλώσεις...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spectaculator είπε

Μάλιστα! Εγώ σου έδωσα εταιρεία που και φτηνά χρεώνει και κανένα λάθος δεν κάνει. Να βλέπουν και οι υπόλοιποι το τι συμβουλές τους δίνεις. Αλλά έτσι είναι στον κόσμο του ότι δηλώσεις...

Έδωσες μια εταιρία που σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ήρθε πρόσφατα και δεν θέλεις να την κάνεις διαφημίση,  όποτε δεν μπορείς και να ξέρεις αν έχει κάνει λάθη ή όχι  και αυτό εσύ το θεωρείς απόδειξη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sdikr είπε

Έδωσες μια εταιρία που σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ήρθε πρόσφατα και δεν θέλεις να την κάνεις διαφημίση,  όποτε δεν μπορείς και να ξέρεις αν έχει κάνει λάθη ή όχι  και αυτό εσύ το θεωρείς απόδειξη;

Μη δίνεις σημασία! Ο φίλος έχει αποδείξεις με το να λέει ότι έχει μια ουρά 2 τετράγωνα. Αν δεν είναι αυτά αποδείξεις τότε τι είναι; Πρέπει να τον πιστέψεις γιατί αυτός ξέρει!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sdikr είπε

Δυο χρόνια είναι η εταιρεία εκεί κι αναλαμβάνει τα πάντα, από μικρο-υποθέσεις μέχρι νομική κάλυψη σε οικονομικά θέματα. Πέρνα μια βόλτα από κει και θα καταλάβεις για ποια εταιρία μιλάμε. Λογιστές δουλεύουν κι εκεί. Και την εμπιστεύονται όχι απλά μισθωτοί αλλά κι εταιρείες. Εγώ θα την εμπιστευόμουν περισσότερο από κάθε άλλο λογιστή παρ' εκτός κι αν ήταν γνωστός μου.

Θα την εμπιστευόμουν περισσότερο από το δικό σου "κάποιος μου είπε".

6 λεπτά πριν, stef157 είπε

Μη δίνεις σημασία! Ο φίλος έχει αποδείξεις με το να λέει ότι έχει μια ουρά 2 τετράγωνα. Αν δεν είναι αυτά αποδείξεις τότε τι είναι; Πρέπει να τον πιστέψεις γιατί αυτός ξέρει!

Να και το καπάκι! Αν σου στείλω την διεύθυνση πας από κει μια βόλτα σήμερα απόγευμα; Εσύ πιστεύεις δηλαδή το "κάποιος του είπε"; Σοβαρός είσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...