jpsih Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 9 hours ago, GREGORYMO said: Προσφορές θα πάρεις Προφανως, απλα το θεωρω υπερβολικο ποσο οταν για απλο Ε1 η χρεωση ειναι <100 ευρω. Ισως λογω υψηλοτερου καθαρου εισοδηματος λογω εναλλακτικης φορολογησης κοπανανε την τιμη αλλα μου φαινεται εντελως "ανηθικο". Ειναι σαν να μπαινει Αττικη οδο ενας μεσος οδηγος και να πληρωνει πχ 2 ευρω και μετα να μπαινει ενας με μεγαλυτερο εισοδημα και να τον χρεωνουν 10 ευρω.
Bitbit Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 1 hour ago, jpsih said: Προφανως, απλα το θεωρω υπερβολικο ποσο οταν για απλο Ε1 η χρεωση ειναι <100 ευρω. Ισως λογω υψηλοτερου καθαρου εισοδηματος λογω εναλλακτικης φορολογησης κοπανανε την τιμη αλλα μου φαινεται εντελως "ανηθικο". Ειναι σαν να μπαινει Αττικη οδο ενας μεσος οδηγος και να πληρωνει πχ 2 ευρω και μετα να μπαινει ενας με μεγαλυτερο εισοδημα και να τον χρεωνουν 10 ευρω. Γενικά μιλώντας, αυτό είναι κάτι που γίνεται. Κι εγώ έχω ακούσει από τον από πάνω να μου λέει για πελάτη, "αυτός έχει λεφτά, χτύπα τον". το αν είναι ανήθικο ή όχι εδω σηκώνει μια μικρή κουβέντα. Αλλά και να είναι, τι ακριβώς γύρω μας δεν είναι ανήθικο; Από τη στιγμή που ισχύει ο κλέψας του κλέψαντος Δε λέω ότι έγινε κάτι τέτοιο. Δε ξέρω τις χρεώσεις τους. Spoiler Μια απορία να περνάει η ώρα... Αν το να σε χρεώσει παραπάνω λόγω αυξημένου εισοδήματος είναι ανήθικο, γιατί να μην είναι ανήθικο και το να πληρώσω παραπάνω φόρο (εισοδήματος) λόγω αυξημένου εισοδήματος; Δηλαδή σε κάποια πράγματα είμαστε όλοι το ίδιο σε κάποια όχι; Κάπου πληρώνουμε όλοι το ίδιο αλλά κάπου εσύ θα πληρώσεις παραπάνω επειδή βγάζεις παραπάνω;
tzotzo Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 23 hours ago, jpsih said: Προφανως, απλα το θεωρω υπερβολικο ποσο οταν για απλο Ε1 η χρεωση ειναι <100 ευρω. Ισως λογω υψηλοτερου καθαρου εισοδηματος λογω εναλλακτικης φορολογησης κοπανανε την τιμη αλλα μου φαινεται εντελως "ανηθικο". Ειναι σαν να μπαινει Αττικη οδο ενας μεσος οδηγος και να πληρωνει πχ 2 ευρω και μετα να μπαινει ενας με μεγαλυτερο εισοδημα και να τον χρεωνουν 10 ευρω. καλα και στην αττικη οδο αλλη τιμη πληρωνει η μηχανη αλλη το τριαξονικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα