ekrepali Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, koulkos είπε 30 Z και 200 τιμολόγια. 30 Z και 200 τιμολόγια το μήνα. 50ευρώ κόστος το μήνα, κι η φορολογική (Ε3 και Ε1) δωρεάν. 14 ώρες πριν, koulkos είπε ΦΠΑ έχεις φαντάζομαι. Εννοείται. 14 ώρες πριν, koulkos είπε Όπως και να έχει, προτιμώ να πάω να βάψω σπίτι ή να κάνω λάντζα σε μαγαζί παρά να πάρω την ευθύνη για 50,00. ΟΚ. 14 ώρες πριν, koulkos είπε Βέβαια αν είναι λογιστικό γραφείο με 4-5 παιδάκια του βασικού και των προγραμμάτων ΟΑΕΔ εξηγούνται πολλά. Να'το, να'το. Καταλήξαμε πάλι σ'αυτό το συμπέρασμα, ε; Πως όποιος είναι φτηνός είναι και άσχετος... Το γραφείο είναι άριστο, χωρίς παιδάκια του ΟΑΕΔ. 10 χρόνια τώρα τους πληρώνω προκαταβολικά και γι'αυτό το λόγο μού κάνουν τις τιμές / εξυπηρέτηση που προανέφερα. 10 ώρες πριν, koulkos είπε Χίλιες φορές delivery boy Και λάντζα και delivery; 10 ώρες πριν, koulkos είπε Καλύτερα να το κάψω το πτυχίο. Και λάντζα και delivery και ψήστης; 😆 10 ώρες πριν, koulkos είπε Ας σοβαρευτούμε λίγο Σοβαρά μιλάμε. Ελεύθερη αγορά έχουμε σε σακατεμένη οικονομία και ο κάθε λογιστής χρεώνει όσο θέλει, ανάλογα τη περίπτωση. Γι'αυτό και γράφονται εδώ μέσα 100 διαφορετικές απόψεις, δεν είναι περίεργο. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από ekrepali 3
zio10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 30-50€ τα θεωρώ νορμάλ για απλή φορολογική δήλωση. Όποιος θέλει την κάνει και μόνος του, οδηγίες υπάρχουν για τα πάντα.
elpenor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2023 στις 11:15 ΠΜ, spectaculator είπε Άσχετα με το πόσες φορές τον χρόνο θα καταναλώσεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, αυτό δεν σημαίνει πως και αυθαίρετα ο άλλος μπορεί να το χρεώσει όσο να ναι. vs Στις 8/6/2023 στις 11:15 ΠΜ, spectaculator είπε Σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα του καθένα το να χρεώσει όσα θέλει. Οι συνέπειες φυσικά θα είναι πάντα αποτέλεσμα επιλογών και όχι συγκυριών, ατυχιών, κλπ. Μπερδεύτηκα, ισχύει το πρώτο ή το δεύτερο; 2 ώρες πριν, zio10 είπε 30-50€ τα θεωρώ νορμάλ για απλή φορολογική δήλωση. Τι σημαίνει normal; Εγώ για μία συγκεκριμένη υπηρεσία χρεώνω 1500 ευρώ, άλλοι χρεώνουν 300 ευρώ και οι 4-5 μεγάλοι φροντίζουν συνολικά με διάφορα φούμαρα να πάρουν κοντά στο δεκάρικο. Κανένας δεν κρύβει την τιμή, έχουμε και online καταλόγους, πως είναι δυνατόν να υπάρχει συζήτηση από τη στιγμή που ο άλλος ξέρει από πριν τι χρεώνω; Καπιταλισμό δεν ψηφίζουν όλοι; Οι μόνες καπιταλιστικές χώρες που οι λογιστές είναι πιο φτηνοί είναι αυτές που έχουν για πρωϊνό ρύζι και έχουν φωτογραφίες του "δημοκρατικού" ηγέτη σε κάθε κρατικό κτίριο. Κανονικά όταν παίρνεις 20 ευρώ από τον μέσο Έλληνα που θεωρεί ότι μπορεί να σε ενοχλήσει για τις δεκάδες απορίες του πρέπει να θεωρείται ότι κάνεις λειτούργημα όχι επάγγελμα. Η συνολική αποτυχία του λαού μας που έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν μισθοί κάτω από 1200 ευρώ και επαγγελματικό επίπεδο τρίτου κόσμου (ιδίως στην επαρχεία) δημιουργεί πολλές αντιπαραθέσεις. Αν όμως σκεφτεί κάποιος τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει η πλειονότητα και το πόσα φούμαρα με τη λέξη "δικαιούμαι" έχουν γεμίσει τα κεφάλια όλων θα καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να ψάχνει κακούς λογιστές για να δικαιολογήσει το πρόβλημα του. Έχουμε κάνει όλα τα κόμματα σαν τα μούτρα μας και μετά τους βρίζουμε με τη σειρά. Πόσοι θα κάτσουν να διαβάσουν ξανά αφού τελειώσουν τις σπουδές τους; Μαζί με όλα τα "δικαιούμαι" που είναι γεμάτες οι συζητήσεις και οι σκέψεις όλων υπάρχει πουθενά το κομμάτι των υποχρεώσεων; Σκέφτηκε κανένας ότι είναι υποχρέωση του σαν πολίτης να μπορεί να διαβάσει ένα ΦΕΚ και να μάθει να χρησιμοποιεί της άθλιες πλατφόρμες που φτιάχνει το υπουργείο; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από elpenor 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, elpenor είπε vs Μπερδεύτηκα, ισχύει το πρώτο ή το δεύτερο; Τι σημαίνει normal; Εγώ για μία συγκεκριμένη υπηρεσία χρεώνω 1500 ευρώ, άλλοι χρεώνουν 300 ευρώ και οι 4-5 μεγάλοι φροντίζουν συνολικά με διάφορα φούμαρα να πάρουν κοντά στο δεκάρικο. Κανένας δεν κρύβει την τιμή, έχουμε και online καταλόγους, πως είναι δυνατόν να υπάρχει συζήτηση από τη στιγμή που ο άλλος ξέρει από πριν τι χρεώνω; Καπιταλισμό δεν ψηφίζουν όλοι; Οι μόνες καπιταλιστικές χώρες που οι λογιστές είναι πιο φτηνοί είναι αυτές που έχουν για πρωϊνό ρύζι και έχουν φωτογραφίες του "δημοκρατικού" ηγέτη σε κάθε κρατικό κτίριο. Κανονικά όταν παίρνεις 20 ευρώ από τον μέσο Έλληνα που θεωρεί ότι μπορεί να σε ενοχλήσει για τις δεκάδες απορίες του πρέπει να θεωρείται ότι κάνεις λειτούργημα όχι επάγγελμα. Η συνολική αποτυχία του λαού μας που έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν μισθοί κάτω από 1200 ευρώ και επαγγελματικό επίπεδο τρίτου κόσμου (ιδίως στην επαρχεία) δημιουργεί πολλές αντιπαραθέσεις. Αν όμως σκεφτεί κάποιος τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει η πλειονότητα και το πόσα φούμαρα με τη λέξη "δικαιούμαι" έχουν γεμίσει τα κεφάλια όλων θα καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να ψάχνει κακούς λογιστές για να δικαιολογήσει το πρόβλημα του. Έχουμε κάνει όλα τα κόμματα σαν τα μούτρα μας και μετά τους βρίζουμε με τη σειρά. Πόσοι θα κάτσουν να διαβάσουν ξανά αφού τελειώσουν τις σπουδές τους; Μαζί με όλα τα "δικαιούμαι" που είναι γεμάτες οι συζητήσεις και οι σκέψεις όλων υπάρχει πουθενά το κομμάτι των υποχρεώσεων; Σκέφτηκε κανένας ότι είναι υποχρέωση του σαν πολίτης να μπορεί να διαβάσει ένα ΦΕΚ και να μάθει να χρησιμοποιεί της άθλιες πλατφόρμες που φτιάχνει το υπουργείο; Έγραψα ότι εγώ τα θεωρώ νορμάλ. Δηλαδή αν μου ζητήσει ένα ποσό από 30 εώς 50€ δεν θα μου φανούν ούτε πολλά ούτε λίγα. 1
for4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή τέθηκε το θέμα των ορίων παραπάνω. Το όριο ήταν 50κ τζίρου (όχι κερδών), μειώθηκε στα 30κ μετά από πολυετείς πιέσεις των συλλόγων των λογιστών και συνεχίζονται οι πιέσεις για μηδενισμού του ορίου ώστε να μην φεύγει καμιά δήλωση χωρίς υπογραφή. Δηλώσεις χωρίς υπογραφή δεν θέλει κανένα γραφείο. Μόνο οι λογιστές δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν για να κρατάνε κανένα βιβλίο στην ζούλα. Και το σωστό είναι κάποια στιγμή καμιά δήλωση να υποβάλλεται χωρίς υπογραφή ακόμα και ιδιωτών. Πιστεύω όταν θα είναι αυτόματη η υποβολή τους από το κράτος έτσι θα γίνει. Θα σου λέει το κράτος ή στην υποβάλλω εγώ αυτόματα δωρεάν ή μόνος σου αλλά με υπογραφή επαγγελματία. Από εκεί και πέρα για τις τιμές, το είπα και πιο πάνω. Ο καθένας κοστολογεί όπως νομίζει και κρίνει και ο κάθε πελάτης επίσης αξιολογεί αν αξίζει αυτή η τιμή η υπηρεσία που του παρέχεται. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Κακώς τσακωνεστε. Υγ: η πλειοψηφία των ατομικών επιχειρήσεων έχει τζίρο πάνω από 30κ. Κάτω από 30κ έχουν κάτι μπλοκακια και κάτι ταξί της κακιάς ώρας. Οι εμπορικές και μικρομάγαζα να είναι φλερτάρουν εύκολα με τα τα 100κ. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από for4 2
Mr_Laptop Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Κάθε χρόνο 50 πλήρωνα πήγα χθες και μ λεει 65 ου λέω το έγινε ρε ανθρωπε τόσα χρονια 50 την κανω. Ανέβηκαν τα έξοδα μου λεει έκανα και άλλο παιδί. Και του λέω εγω θα το πληρώσω;;; Πήρα τους κωδικούς μου και έφυγα. 3
for4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Mr_Laptop είπε Κάθε χρόνο 50 πλήρωνα πήγα χθες και μ λεει 65 ου λέω το έγινε ρε ανθρωπε τόσα χρονια 50 την κανω. Ανέβηκαν τα έξοδα μου λεει έκανα και άλλο παιδί. Και του λέω εγω θα το πληρώσω;;; Πήρα τους κωδικούς μου και έφυγα. χωρίς να θέλω να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον συμφορουμίτη αλλά και κανέναν άλλον, προφανώς όλες αυτές τις αυξήσεις ο τελικός καταναλωτής (δλδ εμείς) θα τις πληρώσει. Το ρεύμα ανέβηκε 100%, η γραφική ύλη 100%, οι συνδρομές λογισμικών 40% κοκ (συν τα προσωπικά του έξοδα, βάζει βενζίνη και τρώει και αυτός). Προφανώς ο επαγγελματίας θα μετακυλίσει την αύξηση στον πελάτη. Και στο σουπερ μάρκετ πάω και κλαίω κάθε βδομάδα, λες και είναι χρηματιστήριο είναι οι τιμές αλλά δυστυχώς πάνε μόνο προς τα πάνω. 2
Mr_Laptop Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, for4 είπε χωρίς να θέλω να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον συμφορουμίτη αλλά και κανέναν άλλον, προφανώς όλες αυτές τις αυξήσεις ο τελικός καταναλωτής (δλδ εμείς) θα τις πληρώσει. Το ρεύμα ανέβηκε 100%, η γραφική ύλη 100%, οι συνδρομές λογισμικών 40% κοκ (συν τα προσωπικά του έξοδα, βάζει βενζίνη και τρώει και αυτός). Προφανώς ο επαγγελματίας θα μετακυλίσει την αύξηση στον πελάτη. Και στο σουπερ μάρκετ πάω και κλαίω κάθε βδομάδα, λες και είναι χρηματιστήριο είναι οι τιμές αλλά δυστυχώς πάνε μόνο προς τα πάνω. Έχεις δίκιο σε όλα γνωστοί και φίλοι πάνω από 30-50 δεν δίνουν μου κακό φάνηκε πολύ μου ερχόταν να χώρο πηδήξω πάνω στο γραφείο του. Μετά το έκανα και άλλο παιδί.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, Mr_Laptop είπε Έχεις δίκιο σε όλα γνωστοί και φίλοι πάνω από 30-50 δεν δίνουν μου κακό φάνηκε πολύ μου ερχόταν να χώρο πηδήξω πάνω στο γραφείο του. Μετά το έκανα και άλλο παιδί. Παντρεμένος ο λογιστής ε;
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Να πω στο σημείο αυτό και την σοφή ατάκα, σημασια δεν έχει ποσα θα χρεώσεις, αλλά ποσα θα πάρεις στο τελος. Ειτε χρεώνεις 10€ είτε 100€ .. πιστολια υπάρχουν έξω παντού.. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από Adon1s 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Adon1s είπε Να πω στο σημείο αυτό και την σοφή ατάκα, σημασια δεν έχει ποσα θα χρεώσεις, αλλά ποσα θα πάρεις στο τελος. Ειτε χρεώνεις 10€ είτε 100€ .. πιστολια υπάρχουν έξω παντού.. Ποτέ στο τέλος. εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν
gx2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Στις 10/6/2023 στις 7:28 ΜΜ, for4 είπε χωρίς να θέλω να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον συμφορουμίτη αλλά και κανέναν άλλον, προφανώς όλες αυτές τις αυξήσεις ο τελικός καταναλωτής (δλδ εμείς) θα τις πληρώσει. Το ρεύμα ανέβηκε 100%, η γραφική ύλη 100%, οι συνδρομές λογισμικών 40% κοκ (συν τα προσωπικά του έξοδα, βάζει βενζίνη και τρώει και αυτός). Προφανώς ο επαγγελματίας θα μετακυλίσει την αύξηση στον πελάτη. Και στο σουπερ μάρκετ πάω και κλαίω κάθε βδομάδα, λες και είναι χρηματιστήριο είναι οι τιμές αλλά δυστυχώς πάνε μόνο προς τα πάνω. Ναι αλλά πόσους μισθωτούς γνωρίζεις που να πήραν αντίστοιχα 30% αύξηση από πέρυσι; (50€ +30% =65€)🤔 2
michael92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Τι epic flame war είναι αυτό; Αν δε σου αρέσει η τιμή πας σε άλλο λογιστή ή την κάνεις μόνος σου και τέλος. Πλέον το taxis είναι υπερβολικά noob friendly. Προσωπικά πιο περίπλοκη μου φάνηκε η αυτο-απογραφή παρά η φορολογική δήλωση. Στην παροχή υπηρεσιών η τιμή δεν είναι ενδεικτική της ποιότητας. Ένας λογιστής που χρεώνει 30€ τη δήλωση στη Νίκαια μπορεί να είναι εξίσου καλός με έναν στο Μαρούσι που χρεώνει 50€, καθαρά λόγω ενοικίου. Επίσης, ένας λογιστής που χρεώνει 50€ τη δήλωση μπορεί να έχει σαν κύριο πελατολόγιο επιχειρήσεις και να την κάνει στο πόδι γιατί είναι πολύ μικρό κομμάτι του τζίρου του. Ένας λογιστής μεγάλης ηλικίας με εμπειρία μπορεί πλέον να βαριέται τη ζωή και να ξεπετάει τις δηλώσεις σε 5 λεπτά αλλά να χρεώνει περισσότερο από έναν νέο που έχει όρεξη για επιμελή δουλειά.
tzotzo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, gx2 είπε Ναι αλλά πόσους μισθωτούς γνωρίζεις που να πήραν αντίστοιχα 30% αύξηση από πέρυσι; (50€ +30% =65€)🤔 ελάχιστους, αλλα στο σουπερμαρκετ στη ΔΕΗ και στα βενζιναδικα τα δινουν αγογγυστα, στον λογιστη γιατι τσινανε; 1
michael92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, tzotzo είπε ελάχιστους, αλλα στο σουπερμαρκετ στη ΔΕΗ και στα βενζιναδικα τα δινουν αγογγυστα, στον λογιστη γιατι τσινανε; Γιατί το ένα είναι αγαθό και το άλλο υπηρεσία. Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα οι υπηρεσίες θεωρούνται αέρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα