zoranb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος να κάνει κανείς παρουσίαση στο Powerpoint ή Keynote σε full screen κ παράλληλα να μπορεί βλέπει τους θεατές, ίσως αυτοί να βρίσκονται σε μικρά παραθυράκια ώστε να μπορεί τους βλέπει; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από zoranb
zoranb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς; Με μπερδεύει το full screen
zoranb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχω... μόνο ένα iPad υπάρχει εάν εξυπηρετεί! BTW είμαι με mac. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από zoranb 1
dbrillis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Κανεις την παρουσιαση μεσω διαδικτυου; Αν, ναι; Με ποιο προγραμμα; Αν, οχι, μπορεις να γυρισεις το κεφαλι σου και να κοιταξεις τους θεατες.
zoranb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Ναι μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώ το Keynote!
dbrillis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, zoranb είπε Ναι μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώ το Keynote! Ισως να μη το έθεσα σωστα. Με ποιο πρόγραμμα κανετε την online συνομιλια, οχι με ποιο πρόγραμμα έχουν δημιουργηθεί τα slides της παρουσίασης ;
zoranb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Βασικά θα προτιμήσω αυτό που θα είναι το πιο βολικό για να κάνει αυτό που θέλω. Αν το κάνει αυτό το πράγμα το Teams, θα το προτιμήσω, αλλιώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Viber, Skype, Μessenger κλπ κλπ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα