Προς το περιεχόμενο

6700xt sapphire radeon pulse vs 6700 xt powercolor fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και οι 2 είναι απο τις "τοπ" επιλογές για amd κάρτα. Προσωπικά θα σου έλεγα να πας στην φτηνότερη με την μεγαλύτερη εγγύηση (πράγμα δύσκολο). Έχω αλλάξει 2 sapphire κάρτες και εχω μείνει τρομερά ευχαριστημένος απο την ποιότητα κατασκευής τους και την εμφάνισή τους (3 χρονια εγγύηση).

Την powercolor πόσο την βρίσκεις; (γιατί δεν μπορώ να την βρω) η sapphire βλέπω στο σκρούτζ έχει απο 346€ Προσοχή στην εγγύηση της ζαφειρένιας, πολλά σκρουτζομάγαζα έχουν 2 χρόνια. Επίσημοι μεταπωλητές δίνουν 3!

Δημοσ.

353 στο best price η διαφορα ειναι αμελητεα δεν ξερω κατα ποσο η ζαφςιρενια εχει θεμα με τις θερμοκρασιες..

Δημοσ.

Μπορώ να πω πως η 5700xt Pulse που είχα ήταν καρτάρα...... αν εξαιρέσεις φυσικά τους drivers που μου είχαν βγάλει την παναγία... πολύ ποιοτική.. βεβαία στην επόμενη γενιά *6000* νομίζω πως η pulse δεν έκανε τόσο καλή δουλειά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ανασύρω το θέμα για να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει υπόψην του μικρότερη rx6700xt από την fighter. Ψάχνω εδώ και μέρες να βρω μια 6700xt που να χωράει στο Thermaltake core v1. Το κυρίως πρόβλημα μου έχει το κουτί είναι ότι σε πάχος το πολύ να πάρει μια 43mm κάρτα σαν την sapphire rx570 nitro+ που έχω τώρα. Ε ρε φίλε όλες είναι 2,5 slots σε αυτή την κατηγορία καρτών, εκτός από την Zotac 4070 που είναι πολύ πιο γρήγορη οκ, όσο μικρή θα ήθελα, αλλά και 660 ευρώ!!! Οπότε μένω σε rx6700xt.  Κανείς υπόψην τίποτα άλλο μικρό όπως η fighter;;;; 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ανασύρω το θέμα για να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει υπόψην του μικρότερη rx6700xt από την fighter. Ψάχνω εδώ και μέρες να βρω μια 6700xt που να χωράει στο Thermaltake core v1. Το κυρίως πρόβλημα μου έχει το κουτί είναι ότι σε πάχος το πολύ να πάρει μια 43mm κάρτα σαν την sapphire rx570 nitro+ που έχω τώρα. Ε ρε φίλε όλες είναι 2,5 slots σε αυτή την κατηγορία καρτών, εκτός από την Zotac 4070 που είναι πολύ πιο γρήγορη οκ, όσο μικρή θα ήθελα, αλλά και 660 ευρώ!!! Οπότε μένω σε rx6700xt.  Κανείς υπόψην τίποτα άλλο μικρό όπως η fighter;;;; 

Η fighter rx 6700 non xt έχει πάχος 3,3 mm. https://www.techpowerup.com/gpu-specs/powercolor-fighter-rx-6700.b10598

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Η fighter rx 6700 non xt έχει πάχος 3,3 mm. https://www.techpowerup.com/gpu-specs/powercolor-fighter-rx-6700.b10598

Και σχετικά πιο αργή όμως από την xt.  Ούτως η άλλως η τωρινή μου έχει 43mm πάχος οποτε  η fighter xt που έχει 39 θα χωράει «άνετα». 🤪

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Και σχετικά πιο αργή όμως από την xt.  Ούτως η άλλως η τωρινή μου έχει 43mm πάχος οποτε  η fighter xt που έχει 39 θα χωράει «άνετα». 🤪

Υπομονή, θα βγουν κι άλλα μοντέλα 2 slot. Προς το παρόν παίζουν αυτά https://www.newegg.com/p/pl?d=dual+slot+graphics+card

Κάποια κόβονται γιατί ξεφεύγουν σε μήκος, άλλα είναι πιο ενεργοβορα αλλά αν έχεις υπομονή και το ψάχνεις τακτικά θα βρεις την άκρη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...