Jimbont Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Eιμαι στο 1 ετος στην vodafone και θελω να παω στην cosmote fiber 1 gbps. στο τηλεφωνο και σε συνομιλια που καταγραφηκε οπως με ενημερωσε , μου ειπε η εκπροσωπος της cosmote πως την ποινη σπασιματος του συμβολαιου μου (125ε) και να μην την πληρωσω δεν πειραζει. Μονο εαν θελησω να παω καποια στιγμη ξανα στην vodafone θα πρεπει να διαπραγματευτω αυτο το ποσο και το πιο πιθανο να μην μου ζητηθει. Μου εδωσε και το ονομα της... Τι λετε να κανω?
Titos301 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Jimbont είπε Eιμαι στο 1 ετος στην vodafone και θελω να παω στην cosmote fiber 1 gbps. στο τηλεφωνο και σε συνομιλια που καταγραφηκε οπως με ενημερωσε , μου ειπε η εκπροσωπος της cosmote πως την ποινη σπασιματος του συμβολαιου μου (125ε) και να μην την πληρωσω δεν πειραζει. Μονο εαν θελησω να παω καποια στιγμη ξανα στην vodafone θα πρεπει να διαπραγματευτω αυτο το ποσο και το πιο πιθανο να μην μου ζητηθει. Μου εδωσε και το ονομα της... Τι λετε να κανω? πες της εσεις εχετε αυτη τη σειρα στη ζωη σας; να βαζετε φεσια οταν φευγετε απο καπου και υπαρχει ρητρα; εγω δεν εχω και δεν προκειται, αν μου πληρωσετε το ποσο ερχομαι σε εσας, το εχω κανει με cosmote και μου εδιναν τα χρηματα για να παω σε αυτους
Jimbont Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 δεν μου εδωσαν εκτος απο μια εκπτωση στο κινητο της γυναικας μου αξιας 60 ευρω περιπου για 1 ετος. Απλα επειδη θελω πολυ να φυγω προς κοσμοτε το σκεπτομαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα