Speculoos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Φίλος θα φέρει το καλοκαίρι στην Ελλάδα το αυτοκίνητό του και σκέφτεται να κάνει το service στην Αθήνα. Έχετε εμπειρίες και τι παίζει από τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 μοντελο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε μοντελο; C3 aircross, το diesel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 αν ειναι εντος εγγυησης πηγαινε το σε επισημο. Πανω κατω ολοι οι ιδιοι ειναι. Εκτος επισημων αλλα εξειδικευμενων ξερω αρκετα ως κατοχος προσφατα saxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στις 6/6/2023 στις 5:19 ΜΜ, Speculoos είπε Φίλος θα φέρει το καλοκαίρι στην Ελλάδα το αυτοκίνητό του και σκέφτεται να κάνει το service στην Αθήνα. Έχετε εμπειρίες και τι παίζει από τιμές; http://www.peugeot-citroen-liokas.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 δεν έχω εμπειρία προσωπικά αλλά ξέρω οτι είναι πάρα πολλά χρόνια και γενικά τον προτείνουν. https://omegahellas.citroen-hellas.gr/about-us/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Στην ομεγα πήγαινε που λέει και ο φίλος από πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, greekfragma είπε δεν έχω εμπειρία προσωπικά αλλά ξέρω οτι είναι πάρα πολλά χρόνια και γενικά τον προτείνουν. https://omegahellas.citroen-hellas.gr/about-us/ Εβαλε νερα απο την υδρορροή κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες το "αυτοκινητου γιατρου!!!". Αρχική εκτίμηση ζημιάς πανω απο 5000€. Τους το ξεκαθαρισα οτι δεν ειναι γιατρος με πλακες χρυσου στην Ελβετια. Γιατρος στο ΕΣΥ ειναι. Εγκεφαλο αεροσακων, εγκέφαλο ESP, προεντατηρες ζωνών, ανεμιστηρας aircondition, μοτερ πισω καλοριφερ αυτά που ζητάγαν. Τελικη επισκευη ζημιας 700€ (εγκεφαλος αεροσακων και μοτερακι πισω καλοριφερ), μαζι με το στέγνωμα στο ιδιο συνεργειο. Εκει στην αντιπροσωπεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 13 hours ago, andreaspA said: Εβαλε νερα απο την υδρορροή κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες το "αυτοκινητου γιατρου!!!". Αρχική εκτίμηση ζημιάς πανω απο 5000€. Τους το ξεκαθαρισα οτι δεν ειναι γιατρος με πλακες χρυσου στην Ελβετια. Γιατρος στο ΕΣΥ ειναι. Εγκεφαλο αεροσακων, εγκέφαλο ESP, προεντατηρες ζωνών, ανεμιστηρας aircondition, μοτερ πισω καλοριφερ αυτά που ζητάγαν. Τελικη επισκευη ζημιας 700€ (εγκεφαλος αεροσακων και μοτερακι πισω καλοριφερ), μαζι με το στέγνωμα στο ιδιο συνεργειο. Εκει στην αντιπροσωπεια. η αρχική μαξ εκτίμηση γίνεται για λόγους οτι μια περίπλοκη ζημιά όπως νερά μέσα σε ζωτικής σημασίας ηλεκτρονικά από νερό, όντως μπορεί να φτάσει σε τέτοια ύψη αν έχουν πειραχτεί όλα αυτά. ξεκινώντας τις εργασίες ΕΛΕΓΧΟΥ ένα σοβαρό συνεργείο σου λέει αυτή τη βδομάδα έκατσα και άνοιξα αυτό και αυτό και είδα αυτό. Εργασία 100ευρώ. Προχωράμε παρακάτω ή σταματάω; Το οτι την έβγαλες με τελικά 700 σημαίνει οτι μπήκε όντως χέρι και το έψαξαν και δε χρειάστηκαν τα 5000.....δεν έγινε γιατί τους είπες οτι είσαι γιατρός του ΕΣΥ χωρίς καταθέσεις σε Ελβετία. Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά δεν έχω ακούσει και τέτοια τέρατα που γράφεις να σε βλέπουν γιατρό και να σου κόβουν πεντοχίλιαρη ταρίφα. Είναι πολλά χρόνια στο χώρο και για να έχουν χτίσει καλό όνομα κάτι σημαίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε η αρχική μαξ εκτίμηση γίνεται για λόγους οτι μια περίπλοκη ζημιά όπως νερά μέσα σε ζωτικής σημασίας ηλεκτρονικά από νερό, όντως μπορεί να φτάσει σε τέτοια ύψη αν έχουν πειραχτεί όλα αυτά. ξεκινώντας τις εργασίες ΕΛΕΓΧΟΥ ένα σοβαρό συνεργείο σου λέει αυτή τη βδομάδα έκατσα και άνοιξα αυτό και αυτό και είδα αυτό. Εργασία 100ευρώ. Προχωράμε παρακάτω ή σταματάω; Το οτι την έβγαλες με τελικά 700 σημαίνει οτι μπήκε όντως χέρι και το έψαξαν και δε χρειάστηκαν τα 5000.....δεν έγινε γιατί τους είπες οτι είσαι γιατρός του ΕΣΥ χωρίς καταθέσεις σε Ελβετία. Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά δεν έχω ακούσει και τέτοια τέρατα που γράφεις να σε βλέπουν γιατρό και να σου κόβουν πεντοχίλιαρη ταρίφα. Είναι πολλά χρόνια στο χώρο και για να έχουν χτίσει καλό όνομα κάτι σημαίνει. Το οτι την εβγαλε με 700, σημαινει οτι μπηκε χερι πραγματι. Το δικο μου χέρι. Δεν θα επεκταθω παραπανω για διαφορους λογους. Ο καθενας κανει οτι τον φωτισει ο θεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, andreaspA said: Το οτι την εβγαλε με 700, σημαινει οτι μπηκε χερι πραγματι. Το δικο μου χέρι. Δεν θα επεκταθω παραπανω για διαφορους λογους. Ο καθενας κανει οτι τον φωτισει ο θεος. προφανώς χωρίς λεπτομέρειες δε μπορώ να επεκταθώ και γω, υποθέσεις κάνω βάση του τι διαβάζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marousiotis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 4:54 ΜΜ, greekfragma είπε δεν έχω εμπειρία προσωπικά αλλά ξέρω οτι είναι πάρα πολλά χρόνια και γενικά τον προτείνουν. https://omegahellas.citroen-hellas.gr/about-us/ Έχω μείνει ευχαριστημένος από εκεί.Επίσης πολύ καλός και ο Μακρής.Έχω και από τα δύο συνεργεία προσωπική εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Για να μην αφήνουμε εκκρεμότητες, τώρα που ξαναδα τον φίλο, πήγε στον Τσαπαλο, πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά και την εξυπηρέτηση και αρκετά φτηνότερα από το Βέλγιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα