Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, maikl007 είπε

Αναφέρομαι καθαρά μόνο για φιαλες φυσικού αερίου επαγγελματικές όχι υγραέριο

Για φυσικό αέριο ;

Ποιες είναι αυτές; 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εγω εχω δει και δεξαμενή μεσα σε δωμάτιο αερίου σε σουβλατζίδικο...

και εγώ μετά είδα τον σουβλατζή στο τρίτο και λίγο αρπαγμένο .

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, ΠάρηςΓ said:

Εγω εχω δει και δεξαμενή μεσα σε δωμάτιο αερίου σε σουβλατζίδικο...

Τι είναι "δωμάτιο αερίου"?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Τι είναι "δωμάτιο αερίου"?

Λογικα ειναι παράνομο 100% απλα τους βολευε. Το ειδα επειδη ειχαν αφησει ανοιχτη τη πορτα.. Το ειχαν καλυψει με γυψοσανιδες καπως.

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Haldol είπε

Μέσα σε σπίτι, ναι. Επιτρέπονται μεν έως (συνολικά) 3 φιάλες, αλλά η κάθε μία σε διαφορετικό χώρο της ίδιας ιδιοκτησίας (συνεπώς, σε καμία περίπτωση σε συστοιχία). Επίσης αποκλειστικά έως 10 κιλά κάθε μία (οπότε αποκλείεται το προπάνιο, που βγαίνει μόνο σε μεγαλύτερες) και ποτέ σε υπόγειο.

Επειδη η θέρμανσή μου ειναι απο φυάλες υγραερίου, επιτρέπεται χωρίς άδεια πολεοδομίας, οπως πολύ σωστά γράφεις, εως 30 κιλά σε συνολο σε συστοιχία σε μπαλκόνι. ΔΕΝ απαγορευεται η μια 25άρα προπανίου. Ομως ΔΕΝ μπορεις να έχεις 2 προπανίου σε συστοιχία, εκτός και αν σου δωσει άδεια η πολεοδομία.

Συνήθως δίνουν, εφόσον έχεις ακολουθήσει πιστά το ΦΕΚ, δηλαδή έχεις βάλει τις φυάλες σε ειδικό ερμάριο, οι προδιαγραφές ειναι σωστές κτλ κτλ.

Τα παραπάνω αφορουν καθαρά διαμέρισμα και οι φυάλες σε μπαλκόνι. 

Και επειδη δεν παίζουμε με αυτά, ποτέ δεν αλλάζω μονος τις φυάλες. Τις αλλάζει ο προμηθευτής, ο οποίος κάθε χρονο ελέγχει και τα σωληνάκια κτλ κτλ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Τα παραπάνω αφορουν καθαρά διαμέρισμα και οι φυάλες σε μπαλκόνι

Ακριβώς. Πιο πριν ο @Basilhs23___ ρώτησε τι ισχύει για μέσα σε σπίτι (όπου ισχύουν όσα έγραψα). Σε μπαλκόνι (που είναι ανοιχτός χώρος) ισχύουν άλλα. Αν δε υπάρχει και οικόπεδο, με απόσταση από άλλα κτίσματα, ανοίγει και η επιλογή της δεξαμενής.

Δημοσ.
1 hour ago, ΠάρηςΓ said:

Λογικα ειναι παράνομο 100% απλα τους βολευε. Το ειδα επειδη ειχαν αφησει ανοιχτη τη πορτα.. Το ειχαν καλυψει με γυψοσανιδες καπως.

Βασικά τι είναι το δωμάτιο αερίου ρώτησα, μάλλον εννοείς το δωμάτιο που είχε τις μπουκάλες μέσα.

Προφανώς και είναι παράνομο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Βασικά τι είναι το δωμάτιο αερίου ρώτησα, μάλλον εννοείς το δωμάτιο που είχε τις μπουκάλες μέσα.

Προφανώς και είναι παράνομο.

Λαθος συνταξη λογω αυπνιας. Εννοούσα δεξαμενη αερίου μεσα σε δωματιο.

Κατι τετοιο..

https://www.andrianos.gr/gr/eshop/δεξαμενές-υγραερίου/δεξαμενή-υγραερίου-500lt-κάθετη-υπέργεια-ιταλίας-new

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Λαθος συνταξη λογω αυπνιας. Εννοούσα δεξαμενη αερίου μεσα σε δωματιο.

Κατι τετοιο..

https://www.andrianos.gr/gr/eshop/δεξαμενές-υγραερίου/δεξαμενή-υγραερίου-500lt-κάθετη-υπέργεια-ιταλίας-new

iiiiiiiiiiii....!!!!!!

Βέβαια σε σουβλατζιδικα βλεέπεις 25άρες σε συστοιχία, αλλά εκει μιλάμε για επαγγελματικο χωρο. Ισως ισχύουν άλλες προδιαγραφές δε το έχω ψάξει.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Ακόμα δεν μας έχει πει τί είναι αυτές οι μπουκάλες φυσικού αερίου μπας και γράψουμε τίποτα σχετικό 🫤

εβαλε λιγο παραπανω μια δεξαμενη 500lt. λογικα εχει βρει καποιον να του φερνει παρανομο αεριο φθηνοτερα και ψαχνει να κανει δουλιτσα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tzotzo είπε

εβαλε λιγο παραπανω μια δεξαμενη 500lt. λογικα εχει βρει καποιον να του φερνει παρανομο αεριο φθηνοτερα και ψαχνει να κανει δουλιτσα

αλλος το έβαλε αυτό το λινκ και όχι ο ΤΣ.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tzotzo είπε

και πάλι υγραερίου είναι αυτή.

Ο θεματοθέτης αναφέρεται σε μπουκάλες ΦΥΣΙΚΟΥ αερίου για τις οποιες δεν ξέρουμε το παραμικρό

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, tzotzo said:

Μια χαρά νόμιμο είναι να σου παραδίδουν αέριο φτηνότερα στη δεξαμενή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...