Revan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Λοιπόν η ιστορία αυτή άρχισε πριν 1 μήνα περίπου. Σε άσχετες φάσεις ο υπολογιστής μου έβγαζε μπλε οθόνη με όλα τα γράμματα αλαμπουρνέζικα και το μόνο που μπορούσα να διαβάσω ήταν κάτω κάτω "blackdrv.sys". Και αμέσως γινόταν επανεκκίνηση. Η οθόνη εξαφανιζόταν πολύ γρήγορα και έτσι δε μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως μόνο η τελευταία σειρά ήταν στα Αγγλικά. Έκανα ένα search και βρήκα ότι το blackdrv.sys ήταν αρχείο του BlαckIce Internet Security Firewall το οποίο και έβγαλα και στη θέση του έβαλα το Sygate. Κανένα πρόβλημα λοιπόν εδώ και ένα μήνα μέχρι πριν από λίγο που η μπλε οθόνη αυτή ξαναβγήκε και αυτή τη φορά κάτω κάτω έγραφε "ati3duag " το οποίο είναι αρχείο του Catalyst 4.7. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω κάνει full system scan με up-to-date Norton, έχω κάνει scan με up-to-date Spysweeper και έχω και firewall απ'το οποίο δεν περνάει τπτ... Σε θερμοκρασία το αποκλείω να οφείλεται αφού ο υπολογιστής μου είναι AMD64 με qool&quiet και πιάνει max 50-55 C. Τα δύο αρχεία αυτά υπέθεσα ότι έτρεχαν στο background αλλά τουλάχιστον στο taskmanager δεν εμφανιζονται. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω??? PS: Τα Windows μου είναι XP Pro GR χωρίς Service pack 1 και χωρίς τα περισσότερα updates. Please ας προσπαθήσουμε πρώτα να βρούμε πού οφείλεται το πρόβλημα και μην μου πείτε να κάνω update. Όλα τα updates είναι περίπου 70ΜΒ και έχω 56Κ σύνδεση...
astrolabos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Ξετσεκάρεις το Αυτόματη επανεκκίνηση και σημειώνεις τον κωδικό λάθους που θα σου βγάλει (του στύλ 0x0000008Ε) και μας ενημερώνεις
madsc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 astrolabos, έλεος ~170kb image, δεν χρειαζόταν ολόκληρο το desktop σου, υπάρχουν κ χρήστες με 56. Αlt+Prtscn για capture του ενεργού παραθύρου. edit: Ευχαριστώ! /sc
astrolabos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Το Alt+Prtscrn το ξέρω. Τη φωτό την είχα ανεβάσει για κάποιο άλλο forum και βαριόμουν να κάτσω να φτιάξω άλλο. Anyway, το άλλαξα και η ζωή συνεχίζεται. Ας ελπίσουμε ότι ο Revan θα βρεί κάποια άκρη.
Revan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Λοιπόν η μπλε οθόνη ξαναβγήκε αλλά χάρη στη συμβουλή σου δεν μου έκανε reboot. Έχουμε και λέμε ορίστε η οθόνη (συγχωρέστε με για την κακή ποιότητα αλλά είναι τραβηγμένη με το SX1) : Όπως βλέπετε όλα είναι ιερογλυφικά εκτός από το κόκκινο πλαίσιο. Αυτό αναφέρει: *** STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xBFAA3BD2, 0xF86D628C, 0x00000000) *** ati3duag.dll - Address BFAA3BD2 base at BFA27000, DateStamp 40c91980 Καμια ιδέα τι μπορεί να σημαίνει? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
astrolabos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Λοιπόν η μπλε οθόνη ξαναβγήκε αλλά χάρη στη συμβουλή σου δεν μου έκανε reboot. Έχουμε και λέμε ορίστε η οθόνη (συγχωρέστε με για την κακή ποιότητα αλλά είναι τραβηγμένη με το SX1) Όπως βλέπετε όλα είναι ιερογλυφικά εκτός από το κόκκινο πλαίσιο. Αυτό αναφέρει: *** STOP: 0x0000008E (0xC0000005' date=' 0xBFAA3BD2, 0xF86D628C, 0x00000000) *** ati3duag.dll - Address BFAA3BD2 base at BFA27000, DateStamp 40c91980[/b'] Καμια ιδέα τι μπορεί να σημαίνει? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Έκανα λίγο Googling και βρήκα αυτό I'm getting a different bug with 4.5 Catalyst. While playing Eve, I get a stop error caused by ati3duag.dll Happens regularly, but only while playing Eve. Seems to happen the most during session changes, but sometimes in space. Also, doesn't appear to happen in other games... I have rolled back to Catalyst 4.4, and I am currently upgrading my chipset drivers. Heres my setup. Windows XP Pro sp1 (fully updated from windows update) ATI Radeon 9800 (non-pro) Athlon XP 1800+ ASUS A7V333 mobo 512mb 2700 DDR (2x256) Audigy 2 Platinum Will edit if the rollback fixes it. Also if it runs stable with Cat4.5 and new Via drivers. -------------------- EDIT: Updated VIA Hyperion drivers. Running Cat4.4. Clean reinstall of EVE from download site. Still getting the stop errors. Quote: STOP: 0x0000008E (0xC0000090, 0xBFA46D3D, 0xB27A2628, 0x00000000) ati3duag.dll - Address BFA46D3D base at BFA25000, DateStamp 405fb13b Άρα 2 πράγματα πρέπει να φταίνε. Ή οι drivers της κάρτας γραφικών που έχεις (αν έχεις τους 4.5 που αναφέρει το παλικάρι, απεγκατέστησέ τους χρησιμοποιώντας το cat unistaller (για να απεγκατασταθούν τελείως, είναι ένα utillity της ATi) ή το/τα αρθρώματα μνήμης τα οποία έχεις (μιας και σε ένα άρθρο της γνωσιακής βάσης δεδομένων της Microsoft αναφέρει ότι αύτο το λάθος μπορεί να "δείχνει" ελλατωματικό άρθρωμα μνήμης http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q315335 ) Ελπίζω να σε βοήθησα.
Revan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Και σε ένα άλλο forum που πόσταρα μου είπε ένα παιδί ότι φταίει η VGA και οι περισσότεροι είπαν ότι ίσως είναι πρόβλημα μνήμης. Λοιπόν ο driver είναι Catalyst 4.7 οπότε το πιο πιθανό είναι να φταίει η μνήμη. Πιστεύεις ότι αν πάω στο Πλαίσιο και ζητήσω να μου τις αλλάξουν θα το κάνουν??? Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τη βοήθεια....
androu Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Επειδή και γώ έχω το ίδιο πρόβλημα και δεν βγάζω άκρη.. Κάθε φορά μου βγάζει άλλο μήνυμα... (stop, ή το αρχείο ) Τα ιερογλύφικά λένε κάτι για disable bios cashe/shading ή για bios update . (το bios cashe δεν το βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις του bios για να το απενεργοποιησω ) ουτε δοκιμάζω να κάνω bios update γιατι είναι λίγο επικίνδυνο.... Δεν εχω Ati αλλα nvidia. Κατάφερα να το κάνω να μην βγαίνει τόσο συχνα (κάθε φορά που ανοιγα το Pc) η μπλε οθόνη, εγκαθιστώντας όλα τα update της MS.
knightmare Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Bale tous poio palious catalyst kai des an exeis akoma to problhma,gia na petane mple othonh ta xp kati den paei agria kala. Yg:To bios update einai epifobo alla apo oti fenete eseis to xreiazeste.
Revan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Yg:To bios update einai epifobo alla apo oti fenete eseis to xreiazeste. Το bios είναι ήδη updated στην τελευταία έκδοση... Μπορώ να πάω Πλαίσιο και να ζητήσω αλλαγή της RAM? Ούτως ή αλλιώς Lifetime Warranty έχει... :roll:
StavrosD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Είχα ένα παρόπμοιο πρόβλημα, όταν πήρα καινούργια κάρτα γραφικών με τσιπ τηα ΑΤΙ από την Club Radeon. Το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο με τους drivers που την συνοδεύαν. Όταν έβαλα τους drivers από το site της ΑΤΙ όλα ήρθαν στα κανονικά τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την εγκατάασταση των καινούργιων drivers, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ απεγκατάσταση των παλιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.