Skrobo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, ZathuraEdition είπε Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει με το πρόγραμμα, έχει ένα Fujitsu κλιματιστικό 10ετίας κάπου και μπορεί να μου το αλλάξει και να μην ανησυχώ που είναι 10ετίας, γιατί τα Fujitsu έχουν προδιαγραφές 30 χρόνων. Το κόστος εγκατάστασης / επεγκατάστασης / ανακύκλωσης παίζει να βγεί περισσότερο απο το να αγοράσετε ενα καινούργιο με την επιδότηση που προσφέρεο και ολα τα παραπάνω δωρεάν. 2
ZathuraEdition Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Μία συνάδελφός μου, που βρέθηκε σε ακριβώς την ίδια φάση με εμένα, μου πρότεινε από τα Media Markt το TESLA Classic TA27FFLL-0932I. Τώρα θα κάνω μια μικρή έρευνα αγοράς και εγώ, αλλά μικρή... γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά. Θέλω ένα οικονομικό κλιματιστικό που θα το χρησιμοποιώ κυρίως το καλοκαίρι για ψύξη σε ένα μικρό διαμέρισμα 2 δωματίων, 33 τετραγωνικών μέτρων (το χειμώνα άντε να το ανοίξα φέτος 10 φορές το παλιούρη μου). Έτσι, υπολογίζω ότι θα δώσω περίπου 200-250 ευρώ παραπάνω... νομίζω ότι είναι καλή επιλογή για την κατάσταση που βρίσκομαι! Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να κοιτάζω παντού, γιατί αν βρω κάτι στο Skroutz, για παράδειγμα, μπορεί το κατάστημα που το πουλάει να μην έχει αυτήν τη συγκεκριμένη μάρκα στο πρόγραμμα του "Ανακυκλώνω". Μου πρότειναν και κάποια άλλα φθηνά και λειτουργικά, αλλά τα καταστήματα δεν είχαν άλλα στο πρόγραμμα "Ανακυκλώνω"... αυτό είναι το πρόβλημα. Είστε καταπληκτικοί όλοι πάντως! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Edit: Βέβαια με ενα μικρο search που εκανα βλεπω οτι εχει και αλλες καλες επιλογες... το κακο ειναι οτι δεν ξερω τις μαρκες γμτ.... για να μπορω να της βαλώ σε μια καταταξη top 5 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από ZathuraEdition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα