Sakpatsaudio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλησπερα παιδια. Εχω opel corsa e και ως τωρα του εχω βαλει στις μπροστινες πορτες δυο ηχεια hertz 200 watt rms, twiter trf 25 watt rms με ενσχυτη trf 600.4 ab και subwoofer trf 800watt rms. Εχω την εργοστασιακη οθονη συνδεμενη με ανταπτορα hi lo και αυτο ειναι που δημιουργει τσιρισματα στον ηχο και χανει την αποδοση γενικα οπως θα πρεπε να ειναι. Τι οθονη θα μπορουσα να του βαλω;
ziaba Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 τσιρισματα τι εννοείς παράσιτα σε χαμηλή ένταση ή όταν ανεβάζεις την ένταση ακούγεται σαν παραμόρφωση...?
geomrk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 χωρίς να είμαι και πολύ γνώστης αλλά γιατί να φταίει η οθόνη; στην προκειμένη η οθόνη χρησιμοποιείται για input μουσικής μόνο, εφ'όσον έχεις ξεχωριστό ενισχυτή. Κάποια καλωδίωση μήπως;; Ή αυτή να είναι η απόδοση του σετ που έχεις;;;
dpolal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, geomrk είπε χωρίς να είμαι και πολύ γνώστης αλλά γιατί να φταίει η οθόνη; στην προκειμένη η οθόνη χρησιμοποιείται για input μουσικής μόνο, εφ'όσον έχεις ξεχωριστό ενισχυτή. Κάποια καλωδίωση μήπως;; Ή αυτή να είναι η απόδοση του σετ που έχεις;;; Τα εργοστασιακά συστήματα συνήθως δεν έχουν line-out για να τροφοδοτήσουν ενισχυτές οπότε σε αυτή την περίπτωση είτε βάζεις αντάπτορα hi lo όπως έκανε ο ts είτε τοποθετείς ενισχυτή με ενσωματωμένο τέτοιο. Mε το line-out ο ήχος έχει συγκεκριμένη στάθμη η οποία δεν αυξομειώνεται ενώ συνήθως είναι καθαρός από οποιαδήποτε επεξεργασία κάνει η πηγή. Με τον hi lo παίρνεις τον ήχο από την έξοδο για τα ηχεία και τον υποβιβάζεις έτσι ώστε να μπορεί να τροφοδοτηθεί ο ενισχυτής χωρίς να καεί αλλά δεν έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από dpolal 3
geomrk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, dpolal είπε Τα εργοστασιακά συστήματα συνήθως δεν έχουν line-out για να τροφοδοτήσουν ενισχυτές οπότε σε αυτή την περίπτωση είτε βάζεις αντάπτορα hi lo όπως έκανε ο ts είτε τοποθετείς ενισχυτή με ενσωματωμένο τέτοιο. Mε το line-out ο ήχος έχει συγκεκριμένη στάθμη η οποία δεν αυξομειώνεται ενώ συνήθως είναι καθαρός από οποιαδήποτε επεξεργασία κάνει η πηγή. Με τον hi lo παίρνεις τον ήχο από την έξοδο για τα ηχεία και τον υποβιβάζεις έτσι ώστε να μπορεί να τροφοδοτηθεί ο ενισχυτής χωρίς να καεί αλλά δεν έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι. με κάλυψες πλήρως εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα