camel555 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλημέρα στην παρέα. Τις τελευταίες μέρες στο Windows 10 Update, μου εμφανίζεται για εγκατάσταση το Nahimic - MEDIA - 1.0.2.0 , το οποίο δεν θέλω να εγκαταστήσω, μετά από αυτά που διάβασα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην το βλέπω στα updates ή ακόμα καλύτερα, να το μπλοκάρω ώστε να μην το τσιμπήσει πάλι σε κανά update;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι π@π@ρι@ είναι πάλι αυτήν; Ακολούθησα ένα thread στο reddit και όλοι κάνουν παράπονα.Βασικά, καλά είναι να απενεργοποιήσεις τελείως την επιλογή για αυτόματη εγκατάσταση drivers. Εγώ το κάνω συνέχεια και βάζω τους drivers μόνος μου για σιγουριά. Τώρα, πως θα αφαιρέσεις αυτήν την αηδία, έχει αρκετούς οδηγούς αν το γκουγκλάρεις. π.χ. https://www.minitool.com/news/nahimic-companion.html Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, micos000 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Χαμούλης στο reddit ε:😆 Έκανα την απενεργοποίηση που μου είπες. Δεν το έχω εγκαταστήσει, αυτό έχει κατέβει και περιμένει από μένα επιβεβαίωση για εγκατάσταση. Δεν το πατάω, εννοείται, αλλά μήπως εγκατασταθεί παράλληλα με κάποιο win update; Κάπου βρήκα και το φάκελο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download και τον έσβησα, αλλά σε επόμενη αναζήτηση για win updates, πάλι βγαίνει ως εκκρεμής εγκατάσταση.... Τελικά έσβησα όλα τα περιεχόμενα του C:\Windows\SoftwareDistribution και όχι μόνο τον φάκελο Download, μέχρι στιγμής εξαφανίστηκε το Nahimic ως pending install... Μετά από διάβασμα, είδα ότι αφορά κυρίως MSI motherboards αλλά και Asus, εμπεριέχεται στο Sonic Studio, A-Volute κλπ.... https://www.reddit.com/r/LenovoLegion/comments/107ykla/nahimic_is_literally_malware/ Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από camel555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλά το έκανες. Βρε την msi. 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα