Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα και προσπαθώ εδώ και τρεις μήνες να βγάλω άκρη. Ήμουν συνδρομητής της COSMOTE με FTTH 100 για δύο χρόνια. Είχα και την επιδότηση κανονικά. Αρχές Μαρτίου είδα στην vodafone μια προσφορά Fiber 300 + vodafone tv στα 40 ευρώ. Πήγα έκανα αίτηση φορητότητας και έκτοτε έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από μεριάς της vodafone. Σε αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την εξυπηρέτηση πελατών της vodafone, το μόνο που μου λένε είναι ότι υπάρχει "συστημική αστοχία" η υπάρχει "γενικό πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς συνδρομητές" και όλα αυτά που λένε χωρίς να σου δίνουν μια ξεκάθαρη απάντηση. Θέλω να ρωτήσω, έχει συμβεί αυτό σε κάποιον άλλον? Τι άλλο μπορώ να κάνω ? Έχω κάνει και αναφορά παραπόνων στο site τους και περιμένω απάντηση για να ενημερώσω την ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

Καλημέρα

Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει η φορητότητα είτε την ακυρώνεις 

Είτε περιμένεις όταν ξεκολλήσει η αίτηση 

Στη περιοχή σου την αναβάθμιση και το ftth πιος της έχει αναλάβει οτε,vodafone η nova ?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Καλημέρα

Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει η φορητότητα είτε την ακυρώνεις 

Είτε περιμένεις όταν ξεκολλήσει η αίτηση 

Τους ρώτησα εάν θα λυθεί το πρόβλημα, ακυρώνοντας την πρώτη αίτηση και αν θα προχωρήσει κανονικά εάν κάνω καινούρια αίτηση και ούτε σε αυτό απάντησαν.

23 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Στη περιοχή σου την αναβάθμιση και το ftth πιος της έχει αναλάβει οτε,vodafone η nova ?

Το δίκτυο είναι της vodafone και η cosmote έφερε την οπτική μέσα στο σπίτι.

Δημοσ.

Ναι ναι σωστός ο NikosKallithea και ο bill2015

εγώ να φανταστείτε έχω «μπλέξει» με τη Vodafone
και κοντεύω δεκαετία και δε λέω να ξεμπλέξω...

ουτε υπάλληλοι του ΟΤΕ δεν τα λένε αυτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...