johnny_pane Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μαστόρια μου Έχει ραγίσει ο νιπτήρας στο μπάνιο. Έβαλα σιλικόνη και το αποτέλεσμα είναι άθλιο όπως βλέπετε. Πως γίνεται επιδιόρθωση σε κάτι τέτοιο; Περιμένω τις προτάσεις σας . Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από johnny_pane
rodosf1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 υγρό σμάλτο από χρωματοπωλειο. σε φιαλίδιο με πινελάκι. Για μικροζημιες, χτυπήματα κλπ. Γενικα όμως με τόσο μεγάλο ράγισμα άλλαξε νιπτήρα. 5
haris_216 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Φίλε μου είμαι από αυτούς που τους αρέσουν οι επισκευές και σίγουρα όχι φαν της "εύκολης" λύση του "πέτα το και πάρε άλλο" Εδώ όμως έχεις αρκετά μεγάλη ζημιά και σίγουρα όχι απλά "ράγισμα" που αναφέρεις στον τίτλο (για την ακρίβεια έχεις ραγίσμαΤΑ ). Αυτό που λέει ο αποπάνω ισχύει σαν λύση αλλά, όπως σωστά επισημαίνει, αφορά μικροεπιδιορθώσεις. Σημαντικό επίσης είναι το αν τα σπασίματα αυτά που βλέπουμε είναι μόνο στην επάνω επιφάνεια ή κάποιο από αυτά συνεχίζει και κάτω. Σε κάθε όμως περίπτωση, με δεδομένη την ηλικία του νιπτήρα, της αρκετά εκτεταμένης ζημιάς και της αρκετά φθαρμένης κατάστασής του και σε άλλα σημεία (πχ περιμετρικά του τρυπητού) ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς το σενάριο της αντικατάστασης. Ειδικά αφού από τα λεγόμενά σου "το αποτέλεσμα είναι άθλιο όπως βλέπετε" προφανώς σε ενδιαφέρει ΚΑΙ το αισθητικό αποτέλεσμα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από haris_216 1
johnny_pane Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Φίλε μου είμαι από αυτούς που τους αρέσουν οι επισκευές και σίγουρα όχι φαν της "εύκολης" λύση του "πέτα το και πάρε άλλο" Εδώ όμως έχεις αρκετά μεγάλη ζημιά και σίγουρα όχι απλά "ράγισμα" που αναφέρεις στον τίτλο (για την ακρίβεια έχεις ραγίσμαΤΑ ). Αυτό που λέει ο αποπάνω ισχύει σαν λύση αλλά, όπως σωστά επισημαίνει, αφορά μικροεπιδιορθώσεις. Σημαντικό επίσης είναι το αν τα σπασίματα αυτά που βλέπουμε είναι μόνο στην επάνω επιφάνεια ή κάποιο από αυτά συνεχίζει και κάτω. Σε κάθε όμως περίπτωση, με δεδομένη την ηλικία του νιπτήρα, της αρκετά εκτεταμένης ζημιάς και της αρκετά φθαρμένης κατάστασής του και σε άλλα σημεία (πχ περιμετρικά του τρυπητού) ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς το σενάριο της αντικατάστασης. Ειδικά αφού από τα λεγόμενά σου "το αποτέλεσμα είναι άθλιο όπως βλέπετε" προφανώς σε ενδιαφέρει ΚΑΙ το αισθητικό αποτέλεσμα. Αγαπητέ υπάρχουν ακριβώς τα ίδια σπασίματα κ από την κάτω μεριά. Για την ώρα βολεύομαι με το καλό αποτέλεσμα και αφήνω στην άκρη το αισθητικό. Οπότε το σμάλτο κολλάει καλύτερα στην επιφάνεια και αυτό το κάνει πιο durable? https://www.skroutz.gr/s/23154048/Saratoga-Σμάλτο-Recupera-Rinnova-0-375lt-Λευκό.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Το παραπάνω θα κάνει δουλειά; Ή επειδή έχω ρογμές να προτιμήσω μικρό μπουκάλι με πινελάκι; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από johnny_pane
haris_216 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Χωρίς να είμαι ειδικός, προσωπικά θα με ανησυχούσε η συνέχεια της ρωγμής στην πάνω και την κάτω πλευρά. Ότι και να βάλεις από πάνω (ή ακόμα και στην κάτω επιφάνεια) θα είναι επιφανειακό κόλλημα που ίσως να σταματούσε πιθανή διαρροή. Το κυρίως όμως σπάσιμο (ανάμεσα στο πάνω και το κάτω) θα παραμείνει στον αέρα και άρα η "δομική" ακεραιότητα του νιπτήρα απλά δεν θα υπάρχει. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για ολοκληρωτικό σπάσιμο κάποια στιγμή.
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Πιο ακριβά θα σου βγει η επισκευή παρά ένας νέος νιπτήρας. Πάρε μέτρα και πήγαινε πάρε έναν καινουργιο 😊
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δεν επισκευάζονται αυτα τα πράγματα, να ήταν μια τρυπούλα θα έλεγα οκ Αυτός παει για πέταμα
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 hour ago, johnny_pane said: Αγαπητέ υπάρχουν ακριβώς τα ίδια σπασίματα κ από την κάτω μεριά. Για την ώρα βολεύομαι με το καλό αποτέλεσμα και αφήνω στην άκρη το αισθητικό. Οπότε το σμάλτο κολλάει καλύτερα στην επιφάνεια και αυτό το κάνει πιο durable? https://www.skroutz.gr/s/23154048/Saratoga-Σμάλτο-Recupera-Rinnova-0-375lt-Λευκό.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Το παραπάνω θα κάνει δουλειά; Ή επειδή έχω ρογμές να προτιμήσω μικρό μπουκάλι με πινελάκι; προσωπικα θα ελεγα πεταμα πριν σπασει τελειως και χτυπησει κανα παιδι ή δεν ξερω τι 2
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 στο τελος και για επισκευή θα πληρώσεις και τον νιπτήρα θα αλλάξεις. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Αυτό που βλέπουμε εδώ δεν είναι ραγίσματα που προκαλούν αισθητικό πρόβλημα, ο νιπτήρας έχει σπάσει κανονικά. Ειδικά αφού λες ότι οι ρωγμές φτάνουν μέχρι κάτω σημαίνει ότι τα κομμάτια κρατιούνται από μια τρίχα για να μην διαλυθεί ολόκληρο
andreaspA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, johnny_pane είπε Αγαπητέ υπάρχουν ακριβώς τα ίδια σπασίματα κ από την κάτω μεριά. Για την ώρα βολεύομαι με το καλό αποτέλεσμα και αφήνω στην άκρη το αισθητικό. Οπότε το σμάλτο κολλάει καλύτερα στην επιφάνεια και αυτό το κάνει πιο durable? https://www.skroutz.gr/s/23154048/Saratoga-Σμάλτο-Recupera-Rinnova-0-375lt-Λευκό.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Το παραπάνω θα κάνει δουλειά; Ή επειδή έχω ρογμές να προτιμήσω μικρό μπουκάλι με πινελάκι; Με 27€ που εχει αυτο το πραγμα για να παιξεις, αγοραζεις νηπτιρα. 1
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Όση φασαρία και να έχει να β(γ)άλεις μπαταρία και νιπτήρα, δεν αξίζει να ασχοληθείς με τον συγκεκριμένο. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να πάθει ένας νιπτήρας για να τον αλλάξεις;
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Επίσης μου φαίνεται ότι όλο αυτό προκλήθηκε από πτώση αντικειμένου, στην αριστερά πλευρά του ο νιπτήρας έχει ένα επίκεντρο σπασιμάτων
makis269 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 επιδιόρθωση με αυτό https://www.bison.gr/el/selida-proiontos.6305648 αν και είμαι της άποψης να δώσεις 30 ευρώ και να τον αλλάξεις . αλλά εσύ έχεις τον τελικό λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα