akispara2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, dstilio είπε Αυτή η τιμη είναι χώρις φόρους στην Αμερική. Στην Ελλάδα μετά το ΦΠΑ ίσως είναι πιο κοντά στα 2.500€ Πολυ καλό μηχάνημα, και το σκεφτομαι σοβαρά μιας και το hackintosh μου τα έχει φάει τα ψωμιά του. Το βλέπω καλύτερη πρόταση από το M2 mini που αν του φορτώσεις λίγα επιπλέον φτάνει ίδια τιμη. Max studio m2 max + εξωτερικός SSD 4TB και μπορείς να κανεις φωτογραφία και βίντεο άνετα. Και λίγο πιο κάτω από το M1 !!! 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, zarzonis είπε Όντως είναι καλύτερη επιλογή από το Mac Mini. Το Mac Studio είναι το πιο Value for Money μηχάνημα από αυτά που παρουσίασε η Apple. 1) M2 Max 2) 32GB Ram 3) 10Gbit Ethernet 4) Πολύ δυνατή GPU 2500 θα έχει λογικά εδώ δεδομένου ότι τόσο έκανε το προηγούμενο μοντέλο και κράτησαν την ίδια τιμή στην Αμερική. Το σκέφτομαι κι εγώ πολύ σοβαρά για να αντικαταστήσω τον iMac 27 που έχω. Η πληρώνεις εισητηρια κ τ παίρνεις κατευθείαν από Αμερική !!! Εγώ θα προτιμούσα !!
socratis23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 ηρθαν ήδη τα mail απο τις γνωστές αλυσίδες macbook air 15" απο 1749€ mac studio 2469€ macpro απο 8569€
zarzonis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Η πληρώνεις εισητηρια κ τ παίρνεις κατευθείαν από Αμερική !!! Εγώ θα προτιμούσα !! Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Οι τιμές σε όλα τα προϊόντα της Αμερικής, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ γιατί κάθε πολιτεία έχει το δικό της συντελεστή. Άρα και στην Αμερική βγαίνει πολύ κοντά στην τιμή της Ελλάδας εν τέλη. Άσε που θα έχεις ένα χρόνο εγγύηση αν το πάρεις από εκεί αντί για 2 αν το πάρεις από Ευρώπη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα