Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι πουλούσες φιδέμπορα; ηλιέλαια αντισηπτικά και οινόπνευμα;

Επεξ/σία από enrique19
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 150κ καθαρά σε 4 χρόνια ήταν απλά ένα υποθετικό σενάριο για να γίνει συζήτηση. 

Μάλλον ήθελε μόνο να ακούσει κάποιες επενδυτικές εναλλακτικές προτάσεις σε περίπτωση που .... 😁

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.

Δεν τα διάβασα όλα τα μηνύματα και οι περισσότεροι δυστυχώς απο επενδυσεις λίγα πράγματα σου προτεινουν να κάνεις επένδυση μόνο με τα δικά σου χρήματα.(αν ανέφερε κανείς κατι διαφορετικό συγνώμη).

Ο Μητσοτάκης έχει 30 δις να μοιράσει απο το ΤΑΑ οποτε χρηματοδοτεί μεχρι και 75% αναλογα την περιοχή αρκετά επενδυτικά project. Οπότε εαν εχεις μια καλή ιδεα βάζεις τα 150 χιλ εσύ και τα υπολοιπα 300 εως 400 χιλ το υπουργειο ανάπτυξης. Πανε σε κάποιο μελετητικό γραφειο να διαβασεις ποιά προγραμματα ειναι ανοιχτα ή θα έρθουν σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, vs_skg είπε

18/19 ναι. 

Είσαι πολύ μπροστά τελικά 17/18 ανακάλυψες το market opportunity 18/19 το είχαν γεμίσει 

Να που ειχα δικιο λοιπον οπως μου λες. Περπατουσες ολη μερα μεσα στην Palma και δεν υπηρχε νερο να πιεις. Αν εβρισκες το εβρισκες πανακριβο. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, greengr21 είπε

εγω λεω μεταπωληση συλλεκτικων παπουτσιων sneakers κτλπ που μολις ανοιξει το συστημα πχ της nike εχεις δευτερολεπτα για να το παραγγειλεις η κατι σχετικο,χωρις γνωσεις και να ξημεροβραδιαζεται πανω απο το pc δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Ναι αλλά αυτό το κενό δεν έκλεισε.

Γνωστός γνωστού κάνει κάτι αντίστοιχο αλλά απ' ότι ξέρω έχει και κανονική δουλειά το είχε σαν εξτραδάκι από φοιτητής που ξεκίνησε.

Δημοσ.

Καλημέρα τώρα διάβασα όλες τις απαντήσεις σας. Η επένδυση μου θα γίνει πάνω στον τομέα των ακινήτων. Θα επανέλθω με νέο thread όταν με το καλό γίνει η αγορά! Να είστε καλά και σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!!

• Like 2
Δημοσ.
On 09/06/2023 at 03:20, enrique19 said:

Τι πουλούσες φιδέμπορα; ηλιέλαια αντισηπτικά και οινόπνευμα;

Λογικά πήγε το mining του Ethereum σύννεφο 😃

Δημοσ.
Στις 9/6/2023 στις 4:23 ΠΜ, geo9419 είπε

Δεν τα διάβασα όλα τα μηνύματα και οι περισσότεροι δυστυχώς απο επενδυσεις λίγα πράγματα σου προτεινουν να κάνεις επένδυση μόνο με τα δικά σου χρήματα.(αν ανέφερε κανείς κατι διαφορετικό συγνώμη).

Ο Μητσοτάκης έχει 30 δις να μοιράσει απο το ΤΑΑ οποτε χρηματοδοτεί μεχρι και 75% αναλογα την περιοχή αρκετά επενδυτικά project. Οπότε εαν εχεις μια καλή ιδεα βάζεις τα 150 χιλ εσύ και τα υπολοιπα 300 εως 400 χιλ το υπουργειο ανάπτυξης. Πανε σε κάποιο μελετητικό γραφειο να διαβασεις ποιά προγραμματα ειναι ανοιχτα ή θα έρθουν σύντομα.

αν υπάρχουν 500 εκ για επενδύσεις τέτοιου είδους από το ΤΑΑ είναι ζήτημα..

30 δις σε καμία περίπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...