SakafliaC Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, Skrobo είπε Άσχετο, επειδή λες για υπολογιστή, τα λεφτά είναι φορολογημένα, σωστά; Ρωτάω, γιατί αν η απάντηση είναι όχι, δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση περί επένδυσης. Μόνο 5 σελίδες πήρε για να το γράψει κάποιος χριστιανός.. 16 ώρες πριν, Maurikycli είπε Βγάλε δίπλωμα νταλίκας , πάρε μία και κάνε διεθνή δρομολόγια στη β. Ευρώπη Ice road truckers φάση ε? Ν αφήσει και μούσια απαραίτητα..
mourouzis2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 47 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Μόνο 5 σελίδες πήρε για να το γράψει κάποιος χριστιανός.. Απαντησε ηδη ο θεματοθετης, ειναι φορολογημενα 1
Damianus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, james01gr είπε Επομένως δεν ειναι θέμα ικανοτήτων. Αν ισχυει το παραπανω , το πιο πιθανο να κανει ολες τις λαθος επιλογες, σαν τους νικητες τυχερων παιχνιδιων που η πλειοψηφια τους , χανει τα ποσα που κερδισε. Οσο για καποιους που παραθετουν καποια επαγγελματα, σκοπος ειναι η ανεξαρτησια τοπου και η ανεξαρτησια χρονου για να κατακτησεις ελευθερια. Με λιγα λογια εφαρμογη συγκεκριμένης γνώσης (ικανοτητας) όπου είστε μοναδικά καλοί στην αγορά και αξιοποιηση της με τη χρηση μοχλευσης (leverage) που προερχεται ειτε απο χρηση εργατικου δυναμικου αλλων (εργαζονται αλλοι για σενα) Κεφαλαιου (το χρημα δημιουργει χρημα απο επενδυσεις) Προγραμματισμου ( πρωτοφανες leverage αν η λυση που προτεινεται υιοθετήθει απο την αγορα) Social δικτυων (χρηση traffic προς την υπηρεσια/προιον) Ας καταφυγει σε εμπειρο επενδυτικο συμβουλο (διαχειριστη πλουτου) να του προτεινει πακετα & συνδυασμο αναλογα με το ρισκο (ETFs,REITs,μετοχες,ομολογα, μερισματα,πολυτιμα μεταλλα κ.α μορφες) μειον τον πληθωρισμο και να κανει το υπολογισμο μετα απο 10 / 20 χρονια τo ποσo που αντιστοιχα θα εχει , αν και με προσωπικη ερευνα και τη χρηση εργαλειων οπως το παρακατω εχει κανεις μια εικονα. https://www.calculator.net/investment-calculator.html Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από Damianus
Maurikycli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, james01gr είπε Εάν δεν έχεις ασχοληθεί με φορτηγά ποτέ στην ζωή σου, θα στα φάνε τα συνεργεία και τα ανταλλακτικά. Δεν έχετε καταλαβει κάτι πολλοί άνθρωποι. Όσοι έχουν γίνει πλούσιοι μέσα από την δουλειά είχαν ένα πολύ σημαντικό προσόν το οποίο όλοι το παραβλεπουν. Όλοι αυτοδημιουργητοι δούλευαν κάπου. Αυτό που έκαναν ήταν να παρατηρούσα, να μαθαίνουν, να βλέπουν. Όταν βλέπεις μια δουλειά και σκέφτεσαι πως να την βελτιώσεις, πως να την κάνεις αποδοτικοτερη κτλ κτλ τότε είσαι έτοιμος να τρέξεις κάτι δικό σου. Εάν είσαι απλά καλός σε αυτό που κάνεις, τότε άστο. Δεν μπορείς να γίνεις αφεντικό σε κάτι το οποίο είτε δεν το ξέρεις είτε δεν έχεις ιδέα πως να το τρέξεις, θα αποτύχεις. Δεν ισχυρίζομαι ότι η πρότασή μου είναι σοβαρότερη από τις άλλες που κατατέθηκαν , συμπεριλαμβανομένων και του θεματοθέτη. Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι απαιτείται γνώση και εμπειρία για τα επιχειρηματικά ανοίγματα.
andreaspA Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, Skrobo είπε Η άδεια μικροπωλητή είναι τρομερά δύσκολη στην Ελλάδα, οι περισσότεροι είναι παράνομοι και δεν έχουν καν ΦΗΜ. Γιατί ο ανταγωνισμός είναι μηδενικός; Αν είναι εύκολη η αντιγραφή, πώς θα παραμείνεις ανταγωνιστικός; Τέτοιες είναι οι λεπτομέρειες του σχεδίου που ανέφερα. Δεν ξερω τι κανει στην Ελλαδα η αδεια μικροπωλητη, ουτε εχω ψαξει λεπτομερειες στην Μαγιορκα. Ο ανταγωνισμος ειναι μηδενικος. Δεν υπαρχει κανεις που να πουλαει παγωμενο νερακι σε νορμαλ τιμη. Ψωνιζεις απο τα fast food , και τα cafe και το πληρωνεις μεχρι και 5€ το μπουκαλακι , και αυτο το 2017 και 2018. Σημερα πιστευω ακομα ψηλότερα. Υπαρχουν παγωτατζιδες ομως με τρικυκλα που δεν πουλάνε νεράκια.
james01gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, andreaspA είπε Δεν ξερω τι κανει στην Ελλαδα η αδεια μικροπωλητη, ουτε εχω ψαξει λεπτομερειες στην Μαγιορκα. Ο ανταγωνισμος ειναι μηδενικος. Δεν υπαρχει κανεις που να πουλαει παγωμενο νερακι σε νορμαλ τιμη. Ψωνιζεις απο τα fast food , και τα cafe και το πληρωνεις μεχρι και 5€ το μπουκαλακι , και αυτο το 2017 και 2018. Σημερα πιστευω ακομα ψηλότερα. Υπαρχουν παγωτατζιδες ομως με τρικυκλα που δεν πουλάνε νεράκια. Επειδή είχα παει Μαγιόρκα, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το νερό. Έμπαινα σε σούπερ μάρκετ και ψώνιζα. Και μάλιστα το δικό τους το σούπερ τότε ήταν πολύ φθηνότερο από το δικό μας (2016). Πολλοί τουριστες έπαιρναν και ποτα από τα σούπερ μάρκετ γιατί τα είχαν πολύ φθηνα. Κάτι Γερμανοί, κάτι Άγγλοι κτλ. Εκεί που το είχα πληρώσει χρυσό ήταν στην Ρώμη κοντά στο Βατικανό και αυτό γιατί δεν είχα προβλέψει να έχω μπουκάλι μαζί μου.
andreaspA Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, james01gr είπε Επειδή είχα παει Μαγιόρκα, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το νερό. Έμπαινα σε σούπερ μάρκετ και ψώνιζα. Και μάλιστα το δικό τους το σούπερ τότε ήταν πολύ φθηνότερο από το δικό μας (2016). Πολλοί τουριστες έπαιρναν και ποτα από τα σούπερ μάρκετ γιατί τα είχαν πολύ φθηνα. Κάτι Γερμανοί, κάτι Άγγλοι κτλ. Εκεί που το είχα πληρώσει χρυσό ήταν στην Ρώμη κοντά στο Βατικανό και αυτό γιατί δεν είχα προβλέψει να έχω μπουκάλι μαζί μου. Super market βρηκες στην παραλια σε 2-3 σημεια ή στο κέντρο της πολης. Στην παλια πολη που εσκασες απο την ζεστη και ελιωνες επανω στον κυβολιθο εμπαινες στα καφε και το πληρωνες 12αρι ουίσκι! Και εγω μετα απο καποια φαση ειχα κανει κονε με εναν Ινδο στον παραλιακο και μου εβαζε 1μιση λιτρο στην καταψυξη. Περναγα και το έπαιρνε σε ενα σακιδιο για να εχω νερο και συνεχιζα με το ποδηλατο.
vs_skg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Θα χει πλάκα πάντως γιατί έχει πάντα μαύρους οικονομικούς μετανάστες που πουλάνε κρύες μπύρες με το τεμάχιο στις πλατείες. Ακολουθεί στιχομυθία: - Εσείς μάγκες πως φτάσατε εδώ - Χάλια τα πράγματα στη Ζάμπια, ήρθα εδώ και πουλάω μπύρες μέχρι να βρω κάτι καλύτερο. - Το ίδιο και γω, απο ακτή Ελεφαντοστού έρχομαι. και ο δικός μας - Εγώ από Ελλάδα είμαι, είχα 150k στην άκρη και στο ινσόμνια μου είπαν να γίνω πλανόδιος 😂😂😂😂 4
andreaspA Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vs_skg είπε Θα χει πλάκα πάντως γιατί έχει πάντα μαύρους οικονομικούς μετανάστες που πουλάνε κρύες μπύρες με το τεμάχιο στις πλατείες. Ακολουθεί στιχομυθία: - Εσείς μάγκες πως φτάσατε εδώ - Χάλια τα πράγματα στη Ζάμπια, ήρθα εδώ και πουλάω μπύρες μέχρι να βρω κάτι καλύτερο. - Το ίδιο και γω, απο ακτή Ελεφαντοστού έρχομαι. και ο δικός μας - Εγώ από Ελλάδα είμαι, είχα 150k στην άκρη και στο ινσόμνια μου είπαν να γίνω πλανόδιος 😂😂😂😂 στην μαγιορκα? 2 μηνες σχεδον εζησα εκει το 2017 και το 2018, ουτε εναν δεν ειδα.
efo355 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν μου δώσεις 1000 ευρώ μπορώ να σου δείξω ακριβώς τι να κανεις που να το κανεις και με στοιχεία Υγ : δεν τρολαρω και μην περιμένει κανεις να πάρει επαγγελματική σοβαρή πρόταση με στοιχεία τζάμπα . Μην ξεχνάμε ότι ο ts θέλει τη βοήθεια μας αλλά δεν μοιράζεται πως τα έβγαλε τα 150k. Εγώ γιατί να δωσω τζάμπα την πληροφορία ; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από efo355 1 1
vs_skg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε στην μαγιορκα? 2 μηνες σχεδον εζησα εκει το 2017 και το 2018, ουτε εναν δεν ειδα. 18/19 ναι. Είσαι πολύ μπροστά τελικά 17/18 ανακάλυψες το market opportunity 18/19 το είχαν γεμίσει 1
li@m Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Τι κενό βρήκε ο άτιμος TS όμως;; με έχει φάει 2 μέρες τώρα..
greengr21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 38 λεπτά πριν, li@m είπε Τι κενό βρήκε ο άτιμος TS όμως;; με έχει φάει 2 μέρες τώρα.. εγω λεω μεταπωληση συλλεκτικων παπουτσιων sneakers κτλπ που μολις ανοιξει το συστημα πχ της nike εχεις δευτερολεπτα για να το παραγγειλεις η κατι σχετικο,χωρις γνωσεις και να ξημεροβραδιαζεται πανω απο το pc δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
Allan-Wake Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Damianus είπε Αν ισχυει το παραπανω , το πιο πιθανο να κανει ολες τις λαθος επιλογες, σαν τους νικητες τυχερων παιχνιδιων που η πλειοψηφια τους , χανει τα ποσα που κερδισε. Οσο για καποιους που παραθετουν καποια επαγγελματα, σκοπος ειναι η ανεξαρτησια τοπου και η ανεξαρτησια χρονου για να κατακτησεις ελευθερια. Με λιγα λογια εφαρμογη συγκεκριμένης γνώσης (ικανοτητας) όπου είστε μοναδικά καλοί στην αγορά και αξιοποιηση της με τη χρηση μοχλευσης (leverage) που προερχεται ειτε απο χρηση εργατικου δυναμικου αλλων (εργαζονται αλλοι για σενα) Κεφαλαιου (το χρημα δημιουργει χρημα απο επενδυσεις) Προγραμματισμου ( πρωτοφανες leverage αν η λυση που προτεινεται υιοθετήθει απο την αγορα) Social δικτυων (χρηση traffic προς την υπηρεσια/προιον) Ας καταφυγει σε εμπειρο επενδυτικο συμβουλο (διαχειριστη πλουτου) να του προτεινει πακετα & συνδυασμο αναλογα με το ρισκο (ETFs,REITs,μετοχες,ομολογα, μερισματα,πολυτιμα μεταλλα κ.α μορφες) μειον τον πληθωρισμο και να κανει το υπολογισμο μετα απο 10 / 20 χρονια τo ποσo που αντιστοιχα θα εχει , αν και με προσωπικη ερευνα και τη χρηση εργαλειων οπως το παρακατω εχει κανεις μια εικονα. https://www.calculator.net/investment-calculator.html Επειδή στην θεωρία τα λες καλύτερα από καθηγητή, εσύ σαν άτομο βγάζεις τόσα πολλα λεφτά? Στο ρωτάω έτσι άμεσα γιατί σε κάθε ποστ για επενδύσεις ξετρυπωνεις... να πω για μένα ότι είχα 5000 ευρώ μετοχές τράπεζας Πειραιώς και άλλες 5 στην ατικα . Σήμερα έχουν αξία 5 ευρώ. Δηλαδή απέτυχα. Εσύ πέτυχες κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα