sweetemily Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Έχω φτιάξει ένα eshop μέσω Shopify και δεν μπορώ να ολοκληρώσω τα payments. Ποιο θα προτείνατε για Ελλάδα, τη στιγμή που δεν έχω κάνει ακόμα έναρξη επαγγέλματος; Ρώτησα και μου είπαν ότι μετά από κάποιο ύψος εσόδων θα είμαι υποχρεωμένος να κανω έναρξη, αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω ποιον payment provider να επιλέξω που δε ζητάει επαγγελματικό ΑΦΜ κτλ
CyberCr33p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Χλωμό να βρεις κάποιον που δεν ζητάει έλεγχο για το ότι πράγματι υπάρχει ενεργή επιχείρηση. Ενδεχομένως να επιτρέπουν μόνο να κάνεις δοκιμές σε δοκιμαστικό περιβάλλον. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από CyberCr33p 1
Uberalles_gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις business account χωρίς ενεργή επιχείρηση πουθενά όμως...
Damianus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάθε provider έχει δικές του απαιτήσεις, δοκίμασε άλλο από την λίστα. Δοκίμασες ήδη πιστωτική κάρτα, Google pay, PayPal και stripe? https://www.shopify.com/payment-gateways/greece Και ναι δεν χρειάζεται να έχεις επιχείρηση για να ανοίξεις ένα e-shop. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από Damianus
Christaraslok Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Τι provider να επιλεξω για να εχω google pay sto e shop μου;;;και παραλληλα καρτες ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα