giwrgostr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 minute ago, phanispal said: Όταν μπορέσεις παράθεσε το σχετικό νόμο περί απαγόρευσης χρησιμοποίησης μη προσωποποιημένου εισιτηρίου από άλλο άτομο εντός προβλεπόμενου χρόνου. Για τη χρέωση βάσει αριθμού στάσεων θα κάνουν κάτι ή μπα; Σύμφωνα με το post, δεν το δίνουν δωρεάν αλλά το πουλάνε, και μάλιστα κατ' εξακολούθηση. Οπότε είναι 100% παράνομο, όπως κάθε επαγγελματική συναλλαγή που δεν δηλώνεται στην εφορία 1
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Αυτό ναι, σαφώς είναι παράνομο, αν όντως γίνεται, γιατί αμφιβάλλω ότι υπάρχει κάποιος που αγοράζει εισιτήριο χωρίς να γνωρίζει αν είναι έγκυρο και πόσος χρόνος απομένει. Αλλά το να χτυπήσω εισιτήριο που μου έδωσε κάποιος που δεν το χρειάζεται πλέον και που δεν μπορεί να αποδειχθεί αν είναι δικό μου ή όχι, πού ακριβώς προβλέπεται ότι είναι παράνομο;
b1LLy23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, spooker είπε Μετά μην λέμε γιατί η χώρα δεν προχωράει. Προφανώς δεν θέλουμε εμείς να προχωρήσει και φυσικά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως δουλεύει η οικονομία. Αν σας έλεγαν όμως πως κάθε εισιτήριο που πασαρετε είναι σαν να πληρώνετε ποσοστό επί του εισιτηρίου του κάθε εξυπνάκια ίσως αλλάζατε γνώμη. Η αττικό μετρό είναι μια εταιρεία που έχει σαν στόχο 1)την κάλυψη των εξόδων συντήρησης 2)κάποιο κέρδος το οποίο καθορίζεται σε συνεννόηση με το κράτος με το οποίο έχει σύμβαση. Αν οι μισοί πληρώνουν εισιτήρια, μαντέψτε ποιοι πληρώνουν για τους άλλους μισούς. βρήκες γιατί δε προχωράει η χώρα ρε Σαΐνι... στην NASA έπρεπε να σε έχουν...😂 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από b1LLy23 4 1
kokos23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 η δυνατότητα χρήσης από άλλους δεν απαγορεύεται, οπότε αν κάποιος σας δώσει το εισιτήριό του που δεν έχει λήξει ο χρόνος του ναι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε...εγώ το κάνω, φεύγοντας περνάω από τα εκδοτήρια και αν δω κάποιον να θέλει να βγάλει εισιτήριο του δίνω το δικό μου, ΤΖΑΜΠΑ... 1
mechpanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε το σχολειο φταιει. Δεν μαθαινει πουθενα ο μαθητης να σκεφτεται. Παπαγαλια πληροφοριες χωρίς κανενα νοημα. Σαβουρα καργα να την μαθεις απεξω για να "πεις μαθημα" , για να γραψεις διαγωνισμα και εξετάσεις. Φυτοποιηση! Γνωριζω πιτσιρικια 18χρονα που πραγματικα δεν μπορουν να σκουπισουν τον κωλο τους και να δέσουν τα παππουτσια τους, και όμως αριστευσαν στο σχολείο. Ακομα και στα πανεπιστημια γινεται σε τεραστιο βαθμο το ιδιο πραγμα! Αθλια η κατάσταση! Για αυτό που περιγράφεις όμως πρώτα φταίει η οικογένεια, και μετά το σχολείο. Στο σχολείο ναι ειδικά Γυμνάσιο Λύκειο φυτοποιείσαι. Οφείλει η οικογένεια να σου δώσει τις βασικές γνώσεις και κοινωνικές αρχές. 1
Choutas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Όλα αυτά επαφίονται στην υποκειμενική κρίση των ατόμων. Προσωπικά θεωρώ αστείο τα ΜΜΜ να έχουν φτιαχτεί από το κράτος για να τα εκμεταλλεύεται ιδιώτης. Δεν μιλάμε για εισιτήριο του ΚΤΕΛ ή για αεροπορικό εισιτήριο. Μιλάμε για μετακίνηση στον μεγαλύτερο οικοδομικό ιστό της χώρας. Τα ποσά που θα έπρεπε να δίνονται θα έπρεπε να είναι συμβολικά. Τα κέρδη από την ελεύθερη μετακίνηση των ατόμων για εργασία είναι πολλαπλά.
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Πλέον δεν το βλέπεις τόσο συχνά όσο παλαιότερα γιατί πλέον οι μισοί δε χτυπάνε καν εισιτήριο και περιμένουν τους άλλους μισούς να περάσουν από πίσω τους. Ανύπαρκτοι έλεγχοι, μόνο προεκλογικά και πρωινές ώρες υπήρχαν κάποιοι ελεγκτές.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Choutas είπε Όλα αυτά επαφίονται στην υποκειμενική κρίση των ατόμων. Προσωπικά θεωρώ αστείο τα ΜΜΜ να έχουν φτιαχτεί από το κράτος για να τα εκμεταλλεύεται ιδιώτης. Δεν μιλάμε για εισιτήριο του ΚΤΕΛ ή για αεροπορικό εισιτήριο. Μιλάμε για μετακίνηση στον μεγαλύτερο οικοδομικό ιστό της χώρας. Τα ποσά που θα έπρεπε να δίνονται θα έπρεπε να είναι συμβολικά. Τα κέρδη από την ελεύθερη μετακίνηση των ατόμων για εργασία είναι πολλαπλά. το ρπόβλημα έιναι με τι χρήματα θα συντηρηθεί όλος αυτός ο στόλος; από κάπου δεν πρέπει να βγούν;
Choutas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, antonis35 είπε το ρπόβλημα έιναι με τι χρήματα θα συντηρηθεί όλος αυτός ο στόλος; από κάπου δεν πρέπει να βγούν; Ήδη πληρώνουμε φόρους άμεσους και έμμεσους για την συντήρηση του δικτύου του ΟΣΕ. Γιατί να μην πληρώνουμε και το μέτρο/ΗΣΑΠ; Εγώ από ότι ξέρω το μέτρο δεν το έφτιαξε ο ιδιώτης γιατί να το εκμεταλλευτεί; Το μέτρο στην Θεσσαλονίκη ιδιωτης το φτιάχνει;
mechpanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, Choutas είπε Ήδη πληρώνουμε φόρους άμεσους και έμμεσους για την συντήρηση του δικτύου του ΟΣΕ. Γιατί να μην πληρώνουμε και το μέτρο/ΗΣΑΠ; Εγώ από ότι ξέρω το μέτρο δεν το έφτιαξε ο ιδιώτης γιατί να το εκμεταλλευτεί; Το μέτρο στην Θεσσαλονίκη ιδιωτης το φτιάχνει; Συμφωνώ να πληρώνω εγώ στον Πύργο παραπάνω φόρο για να πηγαίνουν τζάμπα 5 εκατομμύρια Αθηναίοι στη δουλειά τους, αν συμφωνήσουν 5 εκ. Αθηναίοι να πληρώνουν παραπάνω φόρο για να φτιαχτεί η Πατρών - Πύργου στα πρότυπα της Αττικής Οδού, με ανισόπεδο κόμβο σε έξοδο για κάθε χωριό και πολιτικό αεροδρόμιο στην Ανδραβίδα, και σιδηρόδρομο 2πλής στην μέση. Αμ, πως... 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις